Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Biedna Beatka,

Sluchajcie dziewczyny. Moze zrobimy jakas zrzutke na drugi komputer dla Poswiatkowcow, co? :lol:

oj,

chyba będę musiał tego drugiego kompa jakoś wreszcie sklecić.

brakuje mi jeszcze tylko monitora i Beata będzie mogła mieć swój i tylko swój ,zupełnie swój i najbardziej swój ,jedyny,wymarzony,niepowtarzalny etc.:zestaw komputerowy !!: :D

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
No pefnie ze wole domowa. Tylko, ze nie przypuszczalam, ze sa jeszcze takie pozadne zony, ktore szykuja mezowi waloweczke na droge.

A ze slodkosci to ostatnio glownie ptasie mleczko w ilosci pudelko dziennie.

PATI,

a jaki smak ptasiego mleka sobie życzysz do kawusi ? :)

(Bo nie wiem czy są ze śledzikiem albo kiszonym ogórkiem ?) :dog:

A poza tym - kawa to ma z wkładką chyba jakąś być ? :crazyeye:

Czyż nie ..? 8)

Posted
Kawe pijam glownie czarna. Jak mnie najdzie to czasem poslodze.

Ale za to ptasie musi byc smietankowe tylko i wylacznie. :lol: :lol:

PATI,

już chyba jakiś czas temu pisałem ,że dla Ciebie wszystko ?!? :P

Tak więc i tym razem to samo powtórzę oraz dodam (pewno też już któryś raz) - chciałaś i masz ..! :gent:

Wsiadam zaraz w auto i jadę szukać śmietankowego PM :wink:

Posted

Za stacją benzynową to Wojtecki się nie nalata. Jedną mamy pod samym nosem (dosłownie), także może potuptać nawet w kapciach i szlafroczku.

A drugą po drugiej stronie ulicy i taką z porządnym zaopatrzeniem.

brakuje mi jeszcze tylko monitora i Beata będzie mogła mieć swój i tylko swój ,zupełnie swój i najbardziej swój ,jedyny,wymarzony,niepowtarzalny etc.:zestaw komputerowy !!:

Trala, lala, wtedy będę ja musiała siłą dzieciarnię odrywać od :user:

Pocieszające jest to że mojemu mężowi skończy się wreszcie urlop, wróci do pracy i będę miała komputer cały dla siebie, a on tylko nocną zmianę. :jumpie:

pozdrawiamy

Posted

Własnie wróciłem z całonocnego poszukiwania PM o smaku śmietankowym

i qrcze - nigdzie go nie mogę namierzyć. :evil:

Ale nic to,szukam dalej - najwyżej dojadę później do Katowic - ale je znajdę :lol:

Posted
Własnie wróciłem z całonocnego poszukiwania PM o smaku śmietankowym

i qrcze - nigdzie go nie mogę namierzyć.

W ostatecznosci moze byc inne. Byle by nie czekoladowe, bo ono ma takie grudki cukru, bleee. :roll:

Posted

Nie martw się Pati do Katowic jeszcze dwa dni, jak znam Wojteckiego to z pod ziemi wykopie. A ostatecznie hna wystawę wyjedzie dzień wcześniej i będzie zahaczał o wszystkie większe miasta po drodze.

Bo wolę, żeby myszy nas nie zjadły. A cytrynowe może być???

pozdrawiamy

Posted
Kurka, kawki, ptasie mleczka.... i co jeszcze ? ;) A mnie tam nie będzie :(

Rotti,

głowa do góry ! 8)

Co się odwlecze,to nie uciecze ... :popcorn:

Myślę,że kolejnych okazji nie zabraknie :hand:

Posted
a ja poprosze waniliowe ptasie mleczka i czarna kawe :eating:

:wink:

Nie ma sprawy,czym chata będzie bogata,tym będzie rada ! :lol:

Welcome 8)

Posted
Caragana,

Taki postulat juz byl. Niestety nic z tego. Wanilkowe PM wyszlo! :niewiem:

Moja droga PATI,

co ma być to będzie i czas pokaże,trzeba zaufać przeznaczeniu. :gent:

Wiele smaków PM już tu się przewinęło, ale jeszcze nie wszystkie ,które Wedel produkuje .. :kaffee_2:

Posted

to moze ja tez zobacze czy przypadkiem w sklepie taskowego nie ma i sama siebie poczestuje :wink:

A kiedy ida ogary ? Niechce mi sie wchodzic na plan piatku :oops: :lol:

Posted

A ja znowu jak gapa , zamiast przeczytać poprzednią stronę , zaczęłam się zastanawiać co owe PM oznacza.Już myślałam, że Wojtecki nabroił i teraz chce się w łaski Beaty wkraść, a to mleczko ptasie na zachcianki PATI.Oj ja też je lubię i też tylko waniliowe, a w zasadzie to nie powinnam jeść żadnego :(

Posted
to moze ja tez zobacze czy przypadkiem w sklepie taskowego nie ma i sama siebie poczestuje :wink:

carragan nie wolno Ci jeść PM, a gdzie silna wola

Posted

znaczy droga Kiko chodzilo mi ze sie poczestuje dopiero na wystawie,ale kupie jakby Wojtecki "zapomnial" :wink: :lol: :lol:

A wiesz ze ja tez nie powinnam jesc zadnego,bo zaczelam sobie wyobrazac siebie jeszcze o 10kilo lzejsza i to taka pociagajaca wizja....... :great: :lol:

Posted

Carr,

ogary zaczynają się od godz. 12,00 :wink:

a poczęstunek u mnie i tak będzie na Ciebie czekał :sg168:

Posted
znaczy droga Kiko chodzilo mi ze sie poczestuje dopiero na wystawie,ale kupie jakby Wojtecki "zapomnial" :wink: :lol: :lol:

A wiesz ze ja tez nie powinnam jesc zadnego,bo zaczelam sobie wyobrazac siebie jeszcze o 10kilo lzejsza i to taka pociagajaca wizja....... :great: :lol:

A jak Ciebie będzie o 10 kg mniej , to kto będzie prowadzał Maleństwo na smyczy?

Posted

A tak w ogóle, :thinkerg:

Moje Drogie Koleżanki,skoro będzie Was już kilka w Katowicach,

to może byście zawczasu dopracowały jakąś choreografię plus zorganizowały jakieś kostiumiki (mogą być skąpe...) i zostały moimi priv. Cheerleaderkami ,hę ?!? :ghost_2:

Co Wy na to ???? :laola:

Posted

Wojtecki

Masz szczęście, że Beata dopiero jutro to przeczyta. A własciwie, to nie wiem czy masz szczęście :lol:

A co się odwlecze... to... masz rację. Przecie do Wawki mam niedługo przybyć ;)