Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Arial]Duży ,pięknie zbudowany ,biszkoptowy Laszlo został wyrzucony przy ruchliwej trasie i dość długo był bezdomny.Dokarmiany przez okolicznych mieszkańców,został przez nich zgłoszony do schroniska.Zła sława psów bulowatych powoduje ,że ludzie boją się taich psów jak Laszlo.Ale młody,niespełna 2-letni ,Laszlo jest radosnym .pełnym energii psem,który szybko nawiązal kontakt z wolontariuszami ,bez problemów pozwolił zapiąć sobie obrożę i bardzo chętnie wyszedł na spacer.Spacerki lubi jak wszyskie psiaki,nie ciągnie na smyczy i jest posłuszny.SZUKAMY DOMU DLA LASZLO!Preferowany dom,który ma już doświadczenie z psiakami ras bulowtych lub dużymi rasami.KONTAKT W SPAWIE ADOPCJI:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz m.gorzynska@wp.pl[/FONT]

Edited by Romka
  • 3 weeks later...
Posted

Młody,aktywny,łagodny.Wychodząc na spacery jest trochę nakręcony,wtedy ciągnie za smycz i szarpie.Jak się uspokoi spokojnie chodzi na smyczy,nie ciągnie i w ogólne jest zrównoważonym psem.Polecany raczej dla osób,które znają psiaki bullowate lub rasy duże.

• 2 weeks later...
Posted

Laszlo od piątku ubiegłego tygodnia już w swoim domu.ZAPOMNIAŁAM O TY NAPISAĆ!!!
Jego opiekunką będzie młoda dziewczyna.To była adopcja ze schroniska.Dobra wiadomość jest taka,że i Laszlo będzie mieszkał obok mnie.Mam nadzieję,że będziemy się spotykać piesku...
Bądź szczęśliwy psiaku...

Zmieniam tytuł wątku.

Nasza wolontariuszka Róża widziała Laszlo na spacerku w parku na Błoniach.Był z młodą dziewczyną i wyglądał na bardzo zadowolonego.:lol:Róża obiecała,że następnym razem zrobi małemu zdjęcie.:lol: Oczywiście,CHCEMY ZDJĘCIA!!!!:lol: