Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam taki problem , że moja suka ( która ze względu na chory kręgosłup musi być bezwzględnie szczupła) bardzo ładnie chudnie na RC Obesity , ale kiedy zmieniam karmę na inną , pozornie o podobnych parametrach ( tłuszcz, białko) to natychmiast tyje. Jestem już zmęczona tą huśtawką i zastanawiam się nad karmą rekomandowaną jako karma po kuracji odchudzającej , czyli RC Weight Control . Czy ktoś ma doświadczenia z tą karmą ??

Posted

GAyko ja tez sie nad ta karma zastanawialammoja sucza tez jest na obesity obecnie.ale raczej juz zostanie naobesity do konca zycia i tyle.a ty rozwazalas taka mysl?

Posted

[quote name='gryf80']GAyko ja tez sie nad ta karma zastanawialammoja sucza tez jest na obesity obecnie.ale raczej juz zostanie naobesity do konca zycia i tyle.a ty rozwazalas taka mysl?

[FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Na tą chwilę nie mam lepszego pomysłu niż zostanie na obesity na zawsze, ale skoro ktoś tą drugą fazę wymyślił to może trzeba spróbować . Zwłaszcza, że na WC jest wyraźnie napisane, że może to być karma na całe życie . [/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

Kiedys mialam probki wc,ale ta karma dla mnie jakas taka sucha..slabo pachniala.jesli sucza dojdzie do tych 25 kg to i tak zostaniemy prawdopodobnoe na obesity.ostatnio porownywalam sklad rc z farmina-w farminie na pierwszym miejscu weglowodany.to dziekujemy takiej karmie.z tego co sie orientuje to bialko odchudza nie weglowodany

Posted

Wiesz ja już nie porównuję ! Obesity sprawdza się znakomicie i nic nie będę kombinować. Ewentualnie zostaje nam Neutered , też fajnie się sprawdzał a w sumie jakoś o nim zapomniałam i dopiero teraz mnie olśniło:) Muszę zdobyć próbki tego WC , ale na razie u nas jeszcze faza pierwsza :)

• 2 weeks later...
Posted

gryf80 napisał(a):
Kiedys mialam probki wc,ale ta karma dla mnie jakas taka sucha..slabo pachniala.jesli sucza dojdzie do tych 25 kg to i tak zostaniemy prawdopodobnoe na obesity.ostatnio porownywalam sklad rc z farmina-w farminie na pierwszym miejscu weglowodany.to dziekujemy takiej karmie.z tego co sie orientuje to bialko odchudza nie weglowodany

Masz świętą rację :)

Posted

gryf80 napisał(a):
dopiero od 19 lutego tego roku

to trzymam kciuki za efekty diety ! U nas to kolejne podeście, ale już po kilku tygodniach widzę efekty :)