agaciaaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Pimpek']Hello :cool3: Co tam u was ?:loveu: Cześć :) a wszystko ok ;) [quote name='anetta']No łuuu, łuuuu, :diabloti::diabloti::diabloti: no niech będzie łuuuu :cool3: :diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :) Gdzie jesteś? :cool3: Cześć :) już w domu, przy kompeczku ;) [quote name='an_bzik']jak dla mnie to było takie łuuuu, wtf ? :eviltong: Dobranoc.... WEEKEND!!! :evil_lol: no dobra, łuuuu :eviltong: ja mam weekend cały tydzień :evil_lol: ale już ostatni :cool3: [quote name='furciaczek']agus no gdzie sie podziewasz:placz: gosieńko :loveu: no właśnie przed chwilką wróciłam :) Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 furciaczek napisał(a):Jutro pijesz i mnie nie zaprosilas:crazyeye::mad: To wpadaj, 18.30 Karczma pod sokołem ;) :loveu: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 agaciaaa napisał(a):To wpadaj, 18.30 Karczma pod sokołem ;) :loveu: eee takiego wymuszonego zaproszenia to ja nie chce i nie przyjade:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 furciaczek napisał(a):eee takiego wymuszonego zaproszenia to ja nie chce i nie przyjade:diabloti: czepiasz sie :cool3: tak naprawde to wcale nie chcesz :placz: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 agaciaaa napisał(a):czepiasz sie :cool3: tak naprawde to wcale nie chcesz :placz: chce ale nie moge:placz: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 furciaczek napisał(a):chce ale nie moge:placz: a podobno chcieć to móc :cool3: no cóż, chyba jednak nie zawsze :razz: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 agaciaaa napisał(a):a podobno chcieć to móc :cool3: no cóż, chyba jednak nie zawsze :razz: ehhh nio niestety...nie zawsze... jak tam Ci dzionek minal:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 furciaczek napisał(a):ehhh nio niestety...nie zawsze... jak tam Ci dzionek minal:cool3: a dziwnie jakoś szybko strasznie.. sałatke do słoików na zime robiłam :razz: a potem z koleżanką poszłyśmy na kawusie :loveu: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 agaciaaa napisał(a):a dziwnie jakoś szybko strasznie.. sałatke do słoików na zime robiłam :razz: a potem z koleżanką poszłyśmy na kawusie :loveu: to calkiem fajny dzionek mialas:loveu: a zdiecia wkleisz:cool3: Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:znów pogaduszki nocą ;)[/FONT] Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='furciaczek']to calkiem fajny dzionek mialas:loveu: a zdiecia wkleisz:cool3: A no całkiem fajny :loveu: jutro mam nadzieje, będzie jeszcze fajniejszy :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:znów pogaduszki nocą ;)[/FONT] Jaką nocą? :cool3: dopiero wieczór :evil_lol: Proszę Gosiu :loveu: znowu archiwum przeglądam ;) Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 hehe jaka fajna klucha z niej byla:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='furciaczek']hehe jaka fajna klucha z niej byla:loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jakie wielkie swiecace oko:evil_lol: ten pies to bestia:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 furciaczek napisał(a):Jakie wielkie swiecace oko:evil_lol: ten pies to bestia:diabloti: no teraz bestia :diabloti: a kiedyś był słodziutki pieseczek :loveu: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Co Ty wygadujesz:crazyeye: teraz tez jest slodka:loveu: matko TZ mnie wola pod blokiem stoi...ani chwili spokoju nooo:angryy: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 furciaczek napisał(a):Co Ty wygadujesz:crazyeye: teraz tez jest slodka:loveu: matko TZ mnie wola pod blokiem stoi...ani chwili spokoju nooo:angryy: Słodka ale bestia :diabloti: Olej go :evil_lol: udawaj, że śpisz :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Nie da sie go olac :evil_lol: przyjechal na papieroska:lol: Piekna i bestia:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 furciaczek napisał(a):Nie da sie go olac :evil_lol: przyjechal na papieroska:lol: Piekna i bestia:loveu: A no chyba że tylko na papieroska :evil_lol: Tak, Piękna- Sara i bestia - ja :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 agaciaaa napisał(a):A no chyba że tylko na papieroska :evil_lol: Tak, Piękna- Sara i bestia - ja :evil_lol: Zreszta on by nie uwiezyl ze spie o tej godzinie... po pogotowie by od razu dzwonil:evil_lol: Ty bestia?? a to dlaczego:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 furciaczek napisał(a):Zreszta on by nie uwiezyl ze spie o tej godzinie... po pogotowie by od razu dzwonil:evil_lol: Ty bestia?? a to dlaczego:cool3: hehe :evil_lol: no chyba że tak :diabloti: A dlatego :evil_lol: przecież widziałaś :eviltong: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 agaciaaa napisał(a):hehe :evil_lol: no chyba że tak :diabloti: A dlatego :evil_lol: przecież widziałaś :eviltong: Co widzialam?? gdzie?? w gazetach pisali czy jak:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 furciaczek napisał(a):Co widzialam?? gdzie?? w gazetach pisali czy jak:evil_lol: nie muszą pisać, widać na pierwszy rzut oka :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 agaciaaa napisał(a):nie muszą pisać, widać na pierwszy rzut oka :evil_lol: Ale co widac?? ja sie juz zgubilam chyba:oops: blondynka tylko jestem... prosze jasniej:oops: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 furciaczek napisał(a):Ale co widac?? ja sie juz zgubilam chyba:oops: blondynka tylko jestem... prosze jasniej:oops: Hehehe, nieważne :eviltong: przecież sie farbowałaś na ciemno? :cool3: Quote
Recommended Posts