furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):tyle spustoszenia narobił ten czarnobyl :evil_lol: Kurde, już 2.30 :razz: miałam iść spać :evil_lol: widzisz jak dobrze Ci idzie:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):widzisz jak dobrze Ci idzie:loveu: To może dziś wytrzymam do 3 :multi: a potem coraz dłużej i dłużej aż bede w tym taka dobra jak Ty :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):To może dziś wytrzymam do 3 :multi: a potem coraz dłużej i dłużej aż bede w tym taka dobra jak Ty :evil_lol: Trening czyni mistrza:loveu: Ale uwazaj bo potem bedziesz marzyc zeby polozyc sie o normalnej godzinie:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):Trening czyni mistrza:loveu: Ale uwazaj bo potem bedziesz marzyc zeby polozyc sie o normalnej godzinie:evil_lol: Trenuje pod okiem mistrza :evil_lol: Z moim zamiłowaniem do spania.. wątpie żebym miała z tym problem:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):Trenuje pod okiem mistrza :evil_lol: Z moim zamiłowaniem do spania.. wątpie żebym miała z tym problem:evil_lol: Ja w sumie nauczylam sie nie sypiac po nocach jak chodzilam z piesami na nocne spacerki:loveu: A teraz to sama nie wiem dlaczego...chyba z teskonty. Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):Ja w sumie nauczylam sie nie sypiac po nocach jak chodzilam z piesami na nocne spacerki:loveu: A teraz to sama nie wiem dlaczego...chyba z teskonty. To Twoje psy też cierpią na bezsenność? :evil_lol: Jak przywieziesz psy to nie będziesz mogła spać z radości :loveu: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):To Twoje psy też cierpią na bezsenność? :evil_lol: Jak przywieziesz psy to nie będziesz mogła spać z radości :loveu: One maja ADHD wrodzone:evil_lol: Furcia to jeszcze lubi pospac ale preziuch to jak by mogl to 24h by latal i sie bawil:loveu: a Twoj skarbus to spioszek czy raczej nie:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):One maja ADHD wrodzone:evil_lol: Furcia to jeszcze lubi pospac ale preziuch to jak by mogl to 24h by latal i sie bawil:loveu: a Twoj skarbus to spioszek czy raczej nie:cool3: A różnie to bywa.. Jak z nią siedze sama w domu i nic sie nie dzieje to ciągle śpi :loveu: ożywia sie jak więcej ludzi w domu i jest kogo pomęczyć :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):A różnie to bywa.. Jak z nią siedze sama w domu i nic sie nie dzieje to ciągle śpi :loveu: ożywia sie jak więcej ludzi w domu i jest kogo pomęczyć :evil_lol: Czyli jest normalna:loveu: za malo ja meczysz skoro musi czekac na gosci:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):Czyli jest normalna:loveu: za malo ja meczysz skoro musi czekac na gosci:evil_lol: Coraz trudniej ją zmęczyć :razz: a co do gości to Sara uwielbia listonosza :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 hehe najgorsze dopiero przed Toba:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):hehe najgorsze dopiero przed Toba:diabloti: dziekuje za pocieszenie :evil_lol: moja godzina wybiła :razz: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):dziekuje za pocieszenie :evil_lol: moja godzina wybiła :razz: To spadaj spac i powymyslaj troche nowych sposobow na zmeczenie psa... przydadza sie napewno:diabloti::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):To spadaj spac i powymyslaj troche nowych sposobow na zmeczenie psa... przydadza sie napewno:diabloti::evil_lol: dziś wymyśliłam- bawiłam sie z nią trzema zabawkami naraz :evil_lol: nie wiedziała w którą strone biec :diabloti: Nie chce mi sie spać.. tylko strasznie mi zimno i szyja/kark mi boli od tego siedzenia :shake: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):dziś wymyśliłam- bawiłam sie z nią trzema zabawkami naraz :evil_lol: nie wiedziała w którą strone biec :diabloti: Nie chce mi sie spać.. tylko strasznie mi zimno i szyja/kark mi boli od tego siedzenia :shake: ooo na to nie wpadlam, pozwolisz ze wykozystam twoj pomysl:cool3: To wlacz ogrzewanie i zmien ustawienie kompa:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):ooo na to nie wpadlam, pozwolisz ze wykozystam twoj pomysl:cool3: To wlacz ogrzewanie i zmien ustawienie kompa:diabloti: Za drobną opłatą możesz wykorzystać :evil_lol: CO jeszcze nie grzeje :shake: Kompa nie przestawie.. Najlepiej by było wskoczyć do wyrka pod kołderke z laptopkiem na kolanach :loveu: ale wtedy by sie spać chciało :razz: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):Za drobną opłatą możesz wykorzystać :evil_lol: CO jeszcze nie grzeje :shake: Kompa nie przestawie.. Najlepiej by było wskoczyć do wyrka pod kołderke z laptopkiem na kolanach :loveu: ale wtedy by sie spać chciało :razz: materialistka:diabloti: ja zawsze tak z lapkiem w wyrku leze i jakos nie zasypiam:evil_lol: Poza tym u mnie cieplutko:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):materialistka:diabloti: ja zawsze tak z lapkiem w wyrku leze i jakos nie zasypiam:evil_lol: Poza tym u mnie cieplutko:loveu: I kto to mówi? :evil_lol: Ja bym zasnęła na leżąco i w ciepełku :razz: Czas sie zbierać i do wyrka pakować :cool3: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a): Czas sie zbierać i do wyrka pakować :cool3: Mowisz o tym od 2 godzin chyba:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):Mowisz o tym od 2 godzin chyba:evil_lol: Ale tym razem serio :evil_lol: chociaż spać mi sie nie chce, ale zaraz zamarzne :shake: Sarunia na dobranoc :bye: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Oj jakia slodka:loveu: Nie dziwie sie ze wolisz isc do wyrka:loveu: Dobranoc i do zobaczenia wieczorkiem:loveu::diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):Oj jakia slodka:loveu: Nie dziwie sie ze wolisz isc do wyrka:loveu: Dobranoc i do zobaczenia wieczorkiem:loveu::diabloti: Ale to nie dzisiejsze zdjęcie.. paskuda dziś ze mną nie śpi, zdradziła mnie :placz: dlatego tak długo tu siedze, puste łóżko mnie nie zachęca :evil_lol: No dobra, teraz serio znikam :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):Ale to nie dzisiejsze zdjęcie.. paskuda dziś ze mną nie śpi, zdradziła mnie :placz: dlatego tak długo tu siedze, puste łóżko mnie nie zachęca :evil_lol: No dobra, teraz serio znikam :evil_lol: Nio lec juz lec bo bedziesz mi rano wypominac ze Cie zagaduje:diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Nocny marek już pewnie chrapie :evil_lol: http://images25.fotosik.pl/77/5b149c60652d55a4.jpg Ale za to jak Sara ślicznie śpi :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 4:00 rano? Czyście powariowali? :-o :cool3: http://images25.fotosik.pl/77/5b149c60652d55a4.jpg Cóż za słodka minka :loveu: Cześć :diabloti: Quote
Recommended Posts