*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Wpadaj do mnie, to poszalejecie na quadzie ;) Quote
agaciaaa Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Wpadaj do mnie, to poszalejecie na quadzie ;) Bardzo chętnie, tylko troszeczkę daleko ;) Quote
agaciaaa Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Zapomniałam napisać, że Saruni stuknęło 7 latek :) Quote
furciaczek Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 agaciaaa napisał(a):Zapomniałam napisać, że Saruni stuknęło 7 latek :) Jak ten czas leci!! Wszystkiego najlepszego:loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Dziękujemy, urodzin za bardzo nie obchodzimy bo nie wiemy kiedy ;) życzcie nam zdrówka, bo ostatnio non stop jak nie urok to sraczka :roll: :eviltong: Quote
furciaczek Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 agaciaaa napisał(a):Dziękujemy, urodzin za bardzo nie obchodzimy bo nie wiemy kiedy ;) życzcie nam zdrówka, bo ostatnio non stop jak nie urok to sraczka :roll: :eviltong: Kurcze a co sie dzieje agaciu ? Mam nadzieje ze nic powaznego. Quote
agaciaaa Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 anetta napisał(a):NAJ NAJ lepszego!!! :loveu: :BIG: Dziękujemy :) furciaczek napisał(a):Kurcze a co sie dzieje agaciu ? Mam nadzieje ze nic powaznego. Niee, nic poważnego, tylko ciągle 'coś'. Po co drugim spacerze a to poharatane łapy, a to zdarty opuszek, ew. kuleje, albo naderwie sobie pazur (przez tydzień musiałam siedzieć w S-ce i robić za pielęgniarkę). Jak nie uszkodzenia mechaniczne, to sraczka/ rzygaczka/ drapanie/ zapchane zatoki... Ostatnio już nawet wetka nie wiedziała, czemu Sara się drapie na potęgę, aż do strupów, bo leki od alergii nie pomogły.. Myślę, że to było od zapchanych zatok, bo po wyciśnięciu w końcu przeszło po jakimś czasie. Ale minął od tego czasu miesiąc i widzę, że znowu trzeba iść wyciskać :roll: A kiedyś nie miała z tym żadnych problemów. Na dodatek okazało się, że Sara rzyga po marchewce :mdleje: Całe, calutkie życie dostaje surowe marchewki, bo je uwielbia. Nawet jak wyszła jej ta przeklęta alergia to dostaliśmy zgodę od wetki na marchewki, bo nie uczulają. A ona nagle zaczęła po nich rzygać :shake: Jednym słowem kundel mi się zepsuł :eviltong: Quote
furciaczek Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 A mi dalej ciężko uwierzyć ze to już 7 lat...jak ten czas leci, przecież tak nie dawno wstawiałaś zdiecia szczeniora i zastanawiałaś sie co z niej wyrośnie:lol: Quote
agaciaaa Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='furciaczek']A mi dalej ciężko uwierzyć ze to już 7 lat...jak ten czas leci, przecież tak nie dawno wstawiałaś zdiecia szczeniora i zastanawiałaś sie co z niej wyrośnie:lol: Dokładnie... mi też ciężko uwierzyć. Ale siwiejący coraz bardziej ryjek nie pozostawia złudzeń.. Tysiąc pięćset ujęć pt. jestę śpioszkię :lol: :loveu: Quote
Alicja Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 :loveu: http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_1482_zps1f48c0b4.jpg aż się wierzyć nie chce że to już 7 lat ...ale czas popiernicza strasznie :( ....wiesz , ze Ozzy 10 :roll: za szybko czas ucieka Quote
angineuuka Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Tak się mijamy w galeriach, że postanowiłam wpaść do Ciebie :> dużo zdrówka dla Sary ! :loveu: no i fajna pościel :> Quote
agaciaaa Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 [quote name='magdabroy']Hahaha jaki śpioch :evil_lol: W końcu już emerytka :lol: [quote name='Alicja']:loveu: http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_1482_zps1f48c0b4.jpg aż się wierzyć nie chce że to już 7 lat ...ale czas popiernicza strasznie :( ....wiesz , ze Ozzy 10 :roll: za szybko czas ucieka Zdecydowanie za szybko! A psy tak krótko żyją... :( [quote name='Angi']Tak się mijamy w galeriach, że postanowiłam wpaść do Ciebie :> dużo zdrówka dla Sary ! :loveu: no i fajna pościel :> Sarcia dziękuje :p Dzięki, pościel z tesco :eviltong: jest zajebista bo psie kudły się w nią nie wbijają ;) Quote
furciaczek Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Haha urocze te poscielowe foty:loveu::loveu: Quote
Luzia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Latka lecą a ona nadal ma w sobie to coś :loveu: Piękna kobietka :) Quote
agaciaaa Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 furciaczek napisał(a):Dziewczyna sie wielkanocnie wyszala :) Oj tak :) Luzia napisał(a):Latka lecą a ona nadal ma w sobie to coś :loveu: Piękna kobietka :) Dziękujemy za mile słowa :loveu: furciaczek napisał(a):Co tam słychać, taka cisza? Nikt nie zagląda, to cisza ;) U Sarci w porządku, w sobotę w końcu ją zabrałam na pływanie, była przeszczęśliwa :) Quote
furciaczek Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 A jakieś foty z tego pływania sa? Bo skąd mam wiedzieć czy nie ściemniasz ? :eviltong: Quote
Recommended Posts