agaciaaa Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 vege* napisał(a):Fajne te pieski :) Robię dziś tą cukinię, którą polecałaś w tym cieście naleśnikowym :) Zobaczę co mi wyjdzie :) Fajne, tylko o co kaman? :evil_lol: Wyjdzie pycha :p Paulina_mickey napisał(a):Dziwne te psy, ciekawe co artysta miał na myśli :evil_lol: Te widoki cudowne, a wieża widokowa to chyba w każdym takim większym mieście jest, ale wejść na taką to masakra, zwłaszcza jak np w Częstochowie mnóstwo schodków, drewnianych, starych i tak małych, że strach wchodzić, ale widoki są warte takiej wspinaczki :loveu: Też jestem ciekawa ;) Dokładnie, wleźć tam to była masakra, na dodatek nie mieliśmy przy sobie nic do picia, normalnie ledwie wlazłam :evil_lol: Tam też na początku mega wąskie, ciasne i kręte schodki, dopiero gdzieś w połowie drogi były już normalne. Luzia napisał(a):Biedny to jest ten pan :evil_lol: http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Wakacje2013/101_8726_zpsd03f6e31.jpg Cukinia w cieście naleśnikowym? Ja też chcę przepis!! :cool3: Haha, praca jak każda inna :diabloti: vege* napisał(a):Robisz po prostu ciasto gęstsze niż na naleśniki (tylko nie na słodko tylko słono), moczysz w tym cukinie i smażysz :) Dokładnie, dajesz jajko, trochę mąki i odrobinę mleka i solisz, ewentualnie solisz cukinię, jak tam wygodniej ;) no i smażysz. Potem kładziesz usmażoną cukinię na chlebek, na to pomidor i jesz :lol: magdabroy napisał(a):Piękne foty :loveu: Czekam na dalszą porcję ;) A psiaki są mega :p vege jak zrobisz i będzie Ci smakować, to daj znać :) Jak będziecie grzeczni to ciąg dalszy jutro ;) mam jeszcze 40 fot do wstawienia z pierwszego dnia -wybrane z 350 :lol: vege* napisał(a):Powiem jedno, cukinia w tym cieście jest pycha:loveu: Mówiłam :p magdabroy napisał(a):No to sobie w piątek zrobię, bo na jutro już mam zaplanowany obiad ;) A smażyłaś ją na patelce czy na głębokim oleju (np. frytkownica)?? vege* napisał(a):Na patelni jak normalne kotlety, nie chciało mi się po frytkownicę do piwnicy lecieć :evil_lol: W sumie ja frytkownicy już nie używałam tyle czasu, że hoho, frytki robię w piekarniku :evil_lol: Ja smażę na patelni normalnie. magdabroy napisał(a):A robiłaś ze zwykłą mąką czy kukurydzianą? Bo ja jak robię rybę w takim cieście (też pycha:loveu:) to daje kukurydzianą, bo daje ładny kolor :) vege* napisał(a):Nie wiem, mama mi robiła ciasto bo ja nigdy nie robiłam :diabloti: ale w domu mam tylko zwykłą więc na pewno z niej ;) Ja robię ze zwykłą. Quote
Alicja Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Oj , mój ulubiony Gdańsk . Fajnie tak obejrzeć u kogoś na fotach :) Psiaki zabawne :lol: Quote
łamAga Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Hejka ;) zdjęcia super :loveu: a psiaki cudne , ciekawe po co one tak tam siedzą i patrzą :lol: Quote
plinka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Którego byliście w Gańsku? zastanawiam czy się minęliśmy ;P Quote
agaciaaa Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Alicja napisał(a):Oj , mój ulubiony Gdańsk . Fajnie tak obejrzeć u kogoś na fotach :) Psiaki zabawne :lol: Teraz to i ja jestem fanką Gdańska i w ogóle Trójmiasta ;) dOgLoV napisał(a):Hejka ;) zdjęcia super :loveu: a psiaki cudne , ciekawe po co one tak tam siedzą i patrzą :lol: To już na zawsze pozostanie tajemnicą :evil_lol: plinka napisał(a):Którego byliście w Gańsku? zastanawiam czy się minęliśmy ;P Na bank się minęliśmy, w Gdańsku byliśmy 6-tego, ale ogólnie w okolicy od 5-tego do 11-tego. Quote
łamAga Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 moze ktos nam kiedyś tutaj napisze o co to chodziło :eviltong: Quote
Aleksa. Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Witamy :hand: tu mnie jeszcze nie było, ale od teraz będę zaglądać. :) http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Wakacje2013/101_8747_zps28dbdd16.jpg tez tam byłam, niecały miesiąc temu ;) :p Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):moze ktos nam kiedyś tutaj napisze o co to chodziło :eviltong: Taaak, na pewno sam artysta wejdzie na dogo i nam wyjaśni tę tajemnicę :evil_lol: Aleksandra95 napisał(a):Witamy :hand: tu mnie jeszcze nie było, ale od teraz będę zaglądać. :) http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Wakacje2013/101_8747_zps28dbdd16.jpg tez tam byłam, niecały miesiąc temu ;) :p Ooo witamy nowych gości w naszej starej galeryjce ;) Gdańsk jest piękny, nie da się zaprzeczyć :) Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 agaciaaa napisał(a):Taaak, na pewno sam artysta wejdzie na dogo i nam wyjaśni tę tajemnicę :evil_lol: na to bym nie liczyła :eviltong: kiedy kolejne fotki ?? :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):na to bym nie liczyła :eviltong: kiedy kolejne fotki ?? :cool3: :evil_lol: Hmmmm.... a chcecie? :diabloti: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 agaciaaa napisał(a)::evil_lol: Hmmmm.... a chcecie? :diabloti: no ba ! jeszcze śpiesz pytać?:motz: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):no ba ! jeszcze śpiesz pytać?:motz: No dobra :eviltong: to macie ciąg dalszy Gdańska, plaża w Brzeźnie: I Gdańskie ZOO Quote
vege* Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Wakacje2013/101_8937_zps626b6824.jpg puci puci :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 zdjęcie kijowe, ale spójrzcie tylko jaki słodziak, ciągnął jeszcze cyca :loveu: to są największe słodziaki ever :loveu: nie mogłam odejść od ich wybiegu :lol: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 ale bym chciała byc teraz na takiej plaży :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 noooo słodziaki na maxa :loveu: chetnie bym takiego nabyła :cool3: Quote
vege* Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):noooo słodziaki na maxa :loveu: chetnie bym takiego nabyła :cool3: Ty jesteś jak moja siostra, co zobaczy to ona chce to mieć :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 vege* napisał(a):Ty jesteś jak moja siostra, co zobaczy to ona chce to mieć :evil_lol: wszystko to nie :eviltong: Quote
vege* Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Tzn moja ma tak z psami. Pojechałyśmy na wystawę to najarała się na mopsy, ale faktycznie pasowałby do niej bo tak samo 'inteligentny' jak i ona :evil_lol: Potem podeszłyśmy do jakiejś miłej pani z buldogiem ang i siostra znowu do mnie, że jednak buldogi są zajebiste :P Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 vege* napisał(a):Tzn moja ma tak z psami. Pojechałyśmy na wystawę to najarała się na mopsy, ale faktycznie pasowałby do niej bo tak samo 'inteligentny' jak i ona :evil_lol: Potem podeszłyśmy do jakiejś miłej pani z buldogiem ang i siostra znowu do mnie, że jednak buldogi są zajebiste :P :roflt::roflt::roflt::roflt: nie no ja też mówie fajny chciała bym ale jak by przyszło co do czego to czuje ze wybrała bym i tak Donka ;) Quote
vege* Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt: nie no ja też mówie fajny chciała bym ale jak by przyszło co do czego to czuje ze wybrała bym i tak Donka ;) Nie śmiej się, ona ma taki zaskok we wszystkim, że taki głupi mopsik by do niej pasował, razem by z nim leżała i jadła :evil_lol: Moja siostra najbardziej lubi 5 ras, mopsy, buldogi ang i franc, dog niem i niufki :) ale sądzę, że najprędzej wzięła by czarnego mopsa ;) Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 vege* napisał(a):http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Wakacje2013/101_8937_zps626b6824.jpg puci puci :loveu: Jakbyś zrobiła takiemu z bliska puci puci to byłoby to Twoje ostatnie puci puci :diabloti: :evil_lol: dOgLoV napisał(a):ale bym chciała byc teraz na takiej plaży :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja też!!! :loveu: dOgLoV napisał(a):noooo słodziaki na maxa :loveu: chetnie bym takiego nabyła :cool3: Ja mówiłam TZowi, że chcę takiego do domu :loveu: ale jakoś mi nie wziął ani jednego :shake: :diabloti: vege* napisał(a):Ty jesteś jak moja siostra, co zobaczy to ona chce to mieć :evil_lol: dOgLoV napisał(a):wszystko to nie :eviltong: vege* napisał(a):Tzn moja ma tak z psami. Pojechałyśmy na wystawę to najarała się na mopsy, ale faktycznie pasowałby do niej bo tak samo 'inteligentny' jak i ona :evil_lol: Potem podeszłyśmy do jakiejś miłej pani z buldogiem ang i siostra znowu do mnie, że jednak buldogi są zajebiste :P dOgLoV napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt: nie no ja też mówie fajny chciała bym ale jak by przyszło co do czego to czuje ze wybrała bym i tak Donka ;) Fuuuu mopsy i buldogi blee :eviltong: Quote
vege* Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 agaciaaa napisał(a):Jakbyś zrobiła takiemu z bliska puci puci to byłoby to Twoje ostatnie puci puci :diabloti: :evil_lol: Fuuuu mopsy i buldogi blee :eviltong: wiem :( no patrzcie następna co nie lubi buldogów i mopsiątek :( Quote
Recommended Posts