Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege* napisał(a):
Fajne te pieski :)

Robię dziś tą cukinię, którą polecałaś w tym cieście naleśnikowym :) Zobaczę co mi wyjdzie :)

Fajne, tylko o co kaman? :evil_lol:

Wyjdzie pycha :p

Paulina_mickey napisał(a):
Dziwne te psy, ciekawe co artysta miał na myśli :evil_lol:

Te widoki cudowne, a wieża widokowa to chyba w każdym takim większym mieście jest, ale wejść na taką to masakra, zwłaszcza jak np w Częstochowie mnóstwo schodków, drewnianych, starych i tak małych, że strach wchodzić, ale widoki są warte takiej wspinaczki :loveu:

Też jestem ciekawa ;)

Dokładnie, wleźć tam to była masakra, na dodatek nie mieliśmy przy sobie nic do picia, normalnie ledwie wlazłam :evil_lol: Tam też na początku mega wąskie, ciasne i kręte schodki, dopiero gdzieś w połowie drogi były już normalne.

Luzia napisał(a):
Biedny to jest ten pan :evil_lol:
http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Wakacje2013/101_8726_zpsd03f6e31.jpg

Cukinia w cieście naleśnikowym? Ja też chcę przepis!! :cool3:

Haha, praca jak każda inna :diabloti:

vege* napisał(a):
Robisz po prostu ciasto gęstsze niż na naleśniki (tylko nie na słodko tylko słono), moczysz w tym cukinie i smażysz :)

Dokładnie, dajesz jajko, trochę mąki i odrobinę mleka i solisz, ewentualnie solisz cukinię, jak tam wygodniej ;) no i smażysz. Potem kładziesz usmażoną cukinię na chlebek, na to pomidor i jesz :lol:

magdabroy napisał(a):
Piękne foty :loveu: Czekam na dalszą porcję ;) A psiaki są mega :p

vege jak zrobisz i będzie Ci smakować, to daj znać :)

Jak będziecie grzeczni to ciąg dalszy jutro ;) mam jeszcze 40 fot do wstawienia z pierwszego dnia -wybrane z 350 :lol:

vege* napisał(a):
Powiem jedno, cukinia w tym cieście jest pycha:loveu:

Mówiłam :p

magdabroy napisał(a):
No to sobie w piątek zrobię, bo na jutro już mam zaplanowany obiad ;)
A smażyłaś ją na patelce czy na głębokim oleju (np. frytkownica)??

vege* napisał(a):
Na patelni jak normalne kotlety, nie chciało mi się po frytkownicę do piwnicy lecieć :evil_lol: W sumie ja frytkownicy już nie używałam tyle czasu, że hoho, frytki robię w piekarniku :evil_lol:

Ja smażę na patelni normalnie.

magdabroy napisał(a):
A robiłaś ze zwykłą mąką czy kukurydzianą?
Bo ja jak robię rybę w takim cieście (też pycha:loveu:) to daje kukurydzianą, bo daje ładny kolor :)

vege* napisał(a):
Nie wiem, mama mi robiła ciasto bo ja nigdy nie robiłam :diabloti: ale w domu mam tylko zwykłą więc na pewno z niej ;)

Ja robię ze zwykłą.

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
Oj , mój ulubiony Gdańsk . Fajnie tak obejrzeć u kogoś na fotach :)
Psiaki zabawne :lol:

Teraz to i ja jestem fanką Gdańska i w ogóle Trójmiasta ;)

dOgLoV napisał(a):
Hejka ;)

zdjęcia super :loveu: a psiaki cudne , ciekawe po co one tak tam siedzą i patrzą :lol:

To już na zawsze pozostanie tajemnicą :evil_lol:

plinka napisał(a):
Którego byliście w Gańsku? zastanawiam czy się minęliśmy ;P

Na bank się minęliśmy, w Gdańsku byliśmy 6-tego, ale ogólnie w okolicy od 5-tego do 11-tego.

Posted

dOgLoV napisał(a):
moze ktos nam kiedyś tutaj napisze o co to chodziło :eviltong:

Taaak, na pewno sam artysta wejdzie na dogo i nam wyjaśni tę tajemnicę :evil_lol:

Aleksandra95 napisał(a):
Witamy :hand:

tu mnie jeszcze nie było, ale od teraz będę zaglądać. :)
http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Wakacje2013/101_8747_zps28dbdd16.jpg

tez tam byłam, niecały miesiąc temu ;) :p

Ooo witamy nowych gości w naszej starej galeryjce ;)

Gdańsk jest piękny, nie da się zaprzeczyć :)

Posted

zdjęcie kijowe, ale spójrzcie tylko jaki słodziak, ciągnął jeszcze cyca :loveu:

to są największe słodziaki ever :loveu: nie mogłam odejść od ich wybiegu :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
noooo słodziaki na maxa :loveu: chetnie bym takiego nabyła :cool3:

Ty jesteś jak moja siostra, co zobaczy to ona chce to mieć :evil_lol:

Posted

Tzn moja ma tak z psami. Pojechałyśmy na wystawę to najarała się na mopsy, ale faktycznie pasowałby do niej bo tak samo 'inteligentny' jak i ona :evil_lol: Potem podeszłyśmy do jakiejś miłej pani z buldogiem ang i siostra znowu do mnie, że jednak buldogi są zajebiste :P

Posted

vege* napisał(a):
Tzn moja ma tak z psami. Pojechałyśmy na wystawę to najarała się na mopsy, ale faktycznie pasowałby do niej bo tak samo 'inteligentny' jak i ona :evil_lol: Potem podeszłyśmy do jakiejś miłej pani z buldogiem ang i siostra znowu do mnie, że jednak buldogi są zajebiste :P

:roflt::roflt::roflt::roflt:

nie no ja też mówie fajny chciała bym ale jak by przyszło co do czego to czuje ze wybrała bym i tak Donka ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):

nie no ja też mówie fajny chciała bym ale jak by przyszło co do czego to czuje ze wybrała bym i tak Donka ;)

Nie śmiej się, ona ma taki zaskok we wszystkim, że taki głupi mopsik by do niej pasował, razem by z nim leżała i jadła :evil_lol: Moja siostra najbardziej lubi 5 ras, mopsy, buldogi ang i franc, dog niem i niufki :) ale sądzę, że najprędzej wzięła by czarnego mopsa ;)

Posted

vege* napisał(a):

Jakbyś zrobiła takiemu z bliska puci puci to byłoby to Twoje ostatnie puci puci :diabloti: :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
ale bym chciała byc teraz na takiej plaży :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja też!!! :loveu:

dOgLoV napisał(a):
noooo słodziaki na maxa :loveu: chetnie bym takiego nabyła :cool3:

Ja mówiłam TZowi, że chcę takiego do domu :loveu: ale jakoś mi nie wziął ani jednego :shake: :diabloti:

vege* napisał(a):
Ty jesteś jak moja siostra, co zobaczy to ona chce to mieć :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
wszystko to nie :eviltong:

vege* napisał(a):

dOgLoV napisał(a):

Fuuuu mopsy i buldogi blee :eviltong:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Jakbyś zrobiła takiemu z bliska puci puci to byłoby to Twoje ostatnie puci puci :diabloti: :evil_lol:

Fuuuu mopsy i buldogi blee :eviltong:

wiem :(

no patrzcie następna co nie lubi buldogów i mopsiątek :(