Marta_Ares Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 może czas na jakieś nowe zdjęcia ??? :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ale nie grudniowe... Może jakies z lutego by się znalazły? pzdr. Quote
agaciaaa Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='dOgLoV']świetne zdjęcia :loveu: Dzięki :p [quote name=':: FiGa ::']http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7654_zps217207fe.jpg Jaki slodki buziol :loveu: Czesc Wredoto ;) Czy ja wiem, czy Sary buziaki są słodkie? :diabloti: [quote name='Alicja']ta pani kopie pieska , a nie żaden slalom :diabloti::evil_lol: http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7658_zpsaaa2a660.jpg Rzeczywiście :cool3: do TOZu ją! [quote name='Luzia']:loveu: ona po prostu kocha innymi częściami ciała jak już :lol: Taaaa, kocham Sarunię nogami :lol: [quote name='*zaba*']Fotencjie zimowe zaliczone :) U nas zimno jak cholera, ale sniegu niet :( :) http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7654_zps217207fe.jpg U nas ciągle śnieg jest ;) [quote name='Marta_Ares']może czas na jakieś nowe zdjęcia ??? :diabloti: [quote name='Asiaczek']Ale nie grudniowe... Może jakies z lutego by się znalazły? pzdr. Te były styczniowe, mam jeszcze jakieś grudniowe, ale skoro nie chcecie, to żadnych nie będzie :eviltong: Quote
Alicja Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ja mam jeszcze gdzieś z listopada :roflt: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 No nie! Prosze nas tutaj nie szantazowac:) Poprosimy o foteczki z lutego i basta! pzdr. Quote
agaciaaa Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Alicja napisał(a):Ja mam jeszcze gdzieś z listopada :roflt: Mi to tam rybka :lol: byle było na co popaczeć :lol: Asiaczek napisał(a):No nie! Prosze nas tutaj nie szantazowac:) Poprosimy o foteczki z lutego i basta! pzdr. Nie byłam w poprzedni weekend w S-ce, więc nawet nie było kiedy zrobić lutowych fotek ;) może w ten weekend cos cyknę, ale nie obiecuję, bo pogoda jak narazie brzydka strasznie, więc nie będzie mi się chciało nawet brać aparatu ;) Quote
agaciaaa Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Mój prezent walentynkowy dla tza :lol: Quote
łamAga Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='agaciaaa']Mój prezent walentynkowy dla tza :lol: śliczne jabłuszko :loveu: Quote
agaciaaa Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 dOgLoV napisał(a):śliczne jabłuszko :loveu: Prawda? :loveu: magdabroy napisał(a):Jak to zrobiłaś? :crazyeye: Nie przeceniaj mnie :lol: Kupiłam ;) Quote
*Magda* Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 agaciaaa napisał(a): Nie przeceniaj mnie :lol: Kupiłam ;) A już myślałam, że jesteś taka zdolna :p Ale super prezent ;) Quote
Izabela124. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Oryginalny prezent :D A od Mariusza co dostałaś? :razz: Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Izabela124. napisał(a):Oryginalny prezent :D A od Mariusza co dostałaś? :razz: ogryzek od tego jabłka :laugh2_2: nie mogłam się powstrzymać :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 dOgLoV napisał(a):ogryzek od tego jabłka :laugh2_2: nie mogłam się powstrzymać :diabloti:Buhahaha Mój Bobik uwielbia ogryzki :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Izabela124. napisał(a):Buhahaha Mój Bobik uwielbia ogryzki :diabloti: Kiedyś sąsiedzi mieli sukę dobermana ;) Za ogryzek z jabłka i czesanie zrobiłaby wszystko :) Nawet stanęłaby na uszach :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 magdabroy napisał(a):Kiedyś sąsiedzi mieli sukę dobermana ;) Za ogryzek z jabłka i czesanie zrobiłaby wszystko :) Nawet stanęłaby na uszach :evil_lol:Bobik za każde jadalne jedzenie da się zabić :diabloti: Nie ma rzeczy jadalnej, której on nie zje :eviltong: Quote
agaciaaa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 magdabroy napisał(a):A już myślałam, że jesteś taka zdolna :p Ale super prezent ;) Aż taka to nie :lol: Izabela124. napisał(a):Oryginalny prezent :D A od Mariusza co dostałaś? :razz: Kwiatka ;) umówilismy się w tym roku, że nie kupujemy prezentów, więc tylko tak symbolicznie ;) dOgLoV napisał(a):ogryzek od tego jabłka :laugh2_2: nie mogłam się powstrzymać :diabloti: Jeszcze go nie zjadł! Stoi na półce :grins: Izabela124. napisał(a):Buhahaha Mój Bobik uwielbia ogryzki :diabloti: magdabroy napisał(a):Kiedyś sąsiedzi mieli sukę dobermana ;) Za ogryzek z jabłka i czesanie zrobiłaby wszystko :) Nawet stanęłaby na uszach :evil_lol: Sara też lubi :p Alicja napisał(a):To rób te foty i wstaw i do mnie ;) Nie chciało mi się :lol: za brzydka pogoda była. Quote
Alicja Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Ni ma fot ...u Nas :lol: Pogoda była okropna ...u mnie dzisiaj cały dzień prawie wieczór ... weekend też beznadziejny Quote
agaciaaa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Alicja napisał(a):Ni ma fot ...u Nas :lol: Pogoda była okropna ...u mnie dzisiaj cały dzień prawie wieczór ... weekend też beznadziejny Dokładnie, ciemno, szaro i ponuro.. chociaż dzisiaj to bardziej biało, bo znów śnieg pada :roll: ja chcę już wiosnę! Quote
diabelkowa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 a no tak... bo to walentynki byly... ;P Quote
Alicja Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 agaciaaa napisał(a):Dokładnie, ciemno, szaro i ponuro.. chociaż dzisiaj to bardziej biało, bo znów śnieg pada :roll: ja chcę już wiosnę! u nas nie padało :) Quote
agaciaaa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 diabelkowa napisał(a):a no tak... bo to walentynki byly... ;P Noooo.... takie NIBY święto :lol: Alicja napisał(a):u nas nie padało :) I dobrze ;) na podlasie zawsze wiosna przychodzi najpóźniej :( Quote
diabelkowa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 ja tam nie lubie i nie lubialam takich sztucznych swiat , typowo dla komercji i na sile. Jak sie kocha kogos to przez caly rok a nie jeden dzien Quote
agaciaaa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 diabelkowa napisał(a):ja tam nie lubie i nie lubialam takich sztucznych swiat , typowo dla komercji i na sile. Jak sie kocha kogos to przez caly rok a nie jeden dzien Ja też nie lubię i strasznie mi na nerwy działają te wszechobecne serduszka itp. Ale jabłko mi się spodobało :lol: Quote
Recommended Posts