Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Hahahaha nie mów tego głośno jak u mnie będziesz, bo się obrażą :evil_lol:

No właśnie, Luna trochę starsza i czarna, to powinno bardziej się rzucać w oczy, ale Sara jakos szybciej osiwiała. Słońce jej nie służy, na tych zaszumionych fotach wygląda dużo lepiej :lol:

wiem wiem :diabloti:

może dlatego, że Luna od szczeniaka ma taką białą plame na mordzie, to nie widać siwego :P

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aleks89']no trochę schudła ,ale w plerach jest dalej szeroka jak stół:diabloti:(żeby tu tak słodkopierdząco nie było)[/quote]

lubie to :d:d

:lol:

Posted

[quote name='magdabroy']http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7618_zps1e7cd0bf.jpg śliczna "moja" :loveu:

Nadać paczuszkę? :lol:

[quote name='dOgLoV']zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Nooo :eviltong:

[quote name='Iza.']wiem wiem :diabloti:

może dlatego, że Luna od szczeniaka ma taką białą plame na mordzie, to nie widać siwego :P

Ale białe ma chyba na brodzie tylko. A fafle na górze? Sara ma już mocno siwe.

[quote name='plinka']lubie to :d:d

:lol:

A ja Ciebie nie lubię.

[quote name='Alicja']Obie są pocieszne :)

:p

Posted

[quote name='plinka']Ja Ciebie też nie. Ale dziecka się nie wyprzesz! :P[/QUOTE]

Powinnaś mnie wielbić za te nieprzespane noce!

[quote name='magdabroy']Tak :p[/QUOTE]

Szybko byś odesłała z powrotem :lol:

[quote name='Luzia']Strasznie ten czas szybko leci, ja pamiętam jak Strofa na dłoni się mieściła a teraz wyrosło takie parszywe ze sterczącym jęzorem :lol:[/QUOTE]

Dokładnie strasznie szybko, przecież dopiero co Sara była małym szalonym wariatem ;)

Posted

[quote name='Luzia']No ja właśnie pamiętam te pierwsze jej zdjęcia, taka mała ruda kuleczka :loveu:

Nie potrafiącą usiedzieć na miejscu :lol: A teraz? Spokojna emerytka :evil_lol: tylko non stop się do miziania nastawia.

[quote name='plinka']Zaniedbujesz ją teraz!

Trzeba było nie uciekać do Wawy.

[quote name='magdabroy']Bo Ty byś za nią tęskniła :evil_lol:

To też ;)

Czas skończyć te noworoczne fotki ;)

fotki slalomowe ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7654_zps217207fe.jpg ooo jakie czułości :D

Żadne tam czułości, to tylko komenda "daj buzi" :lol:

[quote name='magdabroy']http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/100_7654_zps217207fe.jpg buuuuuuuuuuuzi :loveu:

:lol::lol:

[quote name='Luzia']Slalom z takim psem to musi być masakra :lol: mi mój Pamir problemy stwarza mimo, że mam prawie 1,80 :lol:

Trochę wysoko muszę nogi podnosić, ale jakoś daję radę. W sumie nie mam porównania z mniejszym psem, więc nie narzekam :lol:

[quote name='mańka_']Te skarpy to ogrodniczki? :>
Też tam jeździmy - ale tylko zimą. Latem ilość śmieci jest przerażająca.

Nieeee, to Sokółka ;)