agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):No wiesz co:shake: uzywane zabaki chcez mi dawac:placz: O przepraszam bardzo! Trzy są jeszcze nie rozpakowane!!! :razz: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 agaciaaa napisał(a):O przepraszam bardzo! Trzy są jeszcze nie rozpakowane!!! :razz: biore:loveu: a i jeszcze chcialabym kilo zwaczy wolowych, szelki skozane, obroze z diamencikami, nowe miseczki, jakis szapomon by sie przydal i nowa smyczka:lol: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):biore:loveu: a i jeszcze chcialabym kilo zwaczy wolowych, szelki skozane, obroze z diamencikami, nowe miseczki, jakis szapomon by sie przydal i nowa smyczka:lol: Hmmm... to ja adoptuje Ciebie, czy Twoje psy??? :mad: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 agaciaaa napisał(a):Hmmm... to ja adoptuje Ciebie, czy Twoje psy??? :mad: e no dobra... to kup mi nowy samochod, jakies fajny domek na zadoopiu, pare diamentow i zafunduj operacje plastyczna:lol: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):e no dobra... to kup mi nowy samochod, jakies fajny domek na zadoopiu, pare diamentow i zafunduj operacje plastyczna:lol: nie no wcaaaaale nie jesteś materialistką :shake: chyba sie rozmyśle :roll: Operacje plastyczną? Czego????? Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 agaciaaa napisał(a): Operacje plastyczną? Czego????? hmmm nie wiem jeszcze:roll: najprosciej bedzie jak wszystko sobie zoperuje... michael jacson2 bede:evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):hmmm nie wiem jeszcze:roll: najprosciej bedzie jak wszystko sobie zoperuje... michael jacson2 bede:evil_lol::evil_lol: :roflt: operacjom plastycznym mówimy NIE!!! :razz: chcesz sie rozlecieć jak michael? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 agaciaaa napisał(a)::roflt: operacjom plastycznym mówimy NIE!!! :razz: chcesz sie rozlecieć jak michael? :evil_lol: hehe pzyjamniej psy beda misly dobra zabawe " Prezes szukaj nosa panci:evil_lol:" " Furcia przynies mi ucho":lol: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):hehe pzyjamniej psy beda misly dobra zabawe " Prezes szukaj nosa panci:evil_lol:" " Furcia przynies mi ucho":lol: Haha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Głowa mi boli :roll: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 agaciaaa napisał(a): Głowa mi boli :roll: hmmm to moze tabletke wez?? ale mi sie dzisiaj literki myla:shake: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):hmmm to moze tabletke wez?? ale mi sie dzisiaj literki myla:shake: Nie faszeruje sie prochami przy bólu głowy.. a przynajmniej sie staram. Pójde zaraz spać i tyle :roll: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 agaciaaa napisał(a):Nie faszeruje sie prochami przy bólu głowy.. a przynajmniej sie staram. Pójde zaraz spać i tyle :roll: ehhh no dobra dzisiaj Ci wybacze ze pojdziesz wczesniej spac:) Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):ehhh no dobra dzisiaj Ci wybacze ze pojdziesz wczesniej spac:) uffff... a już sie martwiłam... :multi: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 agaciaaa napisał(a):uffff... a już sie martwiłam... :multi: Nie ciesz sie tak:diabloti: jutro bedziesz musiala tak do 5 ze mna posiedziec:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):Nie ciesz sie tak:diabloti: jutro bedziesz musiala tak do 5 ze mna posiedziec:evil_lol: Jaaaasne :evil_lol: a swoją drogą to ciekawa jestem ile bym wytrzymała :razz: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 agaciaaa napisał(a):Jaaaasne :evil_lol: a swoją drogą to ciekawa jestem ile bym wytrzymała :razz: musisz sprubowac:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):musisz sprubowac:cool3: może kiedyś... ale Ciebie na pewno nie przebije :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 agaciaaa napisał(a):może kiedyś... ale Ciebie na pewno nie przebije :evil_lol: moge zostac twoim profesorem:cool3::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):moge zostac twoim profesorem:cool3::evil_lol: No suuuper!!! To jakie masz dla mnie rady na początek? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 agaciaaa napisał(a):No suuuper!!! To jakie masz dla mnie rady na początek? :evil_lol: idz do sklepu po 1kg kawy:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):idz do sklepu po 1kg kawy:loveu: Kawa na mnie nie działa :shake: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 agaciaaa napisał(a):Kawa na mnie nie działa :shake: na mnie w sumie tez...dla mnie to jak herbata:roll: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):na mnie w sumie tez...dla mnie to jak herbata:roll: to co ja teraz mam zrobić? :razz: :placz: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 agaciaaa napisał(a):to co ja teraz mam zrobić? :razz: :placz: siedz na dogo:diabloti: ja sie oderwac nie moge:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):siedz na dogo:diabloti: ja sie oderwac nie moge:evil_lol: Ja zwykle też i tylko z przyzwoitości o 2 idę spać :evil_lol: ale dziś tyle nie dam rady, głowa boli, spać sie chce.. zaraz spadam. Quote
Recommended Posts