Asiaczek Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Lewitująca Sarka:) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_4495.jpg Pzdr. Quote
*zaba* Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 tutaj tez sto lat nie bylam, nadrobilam troszke, Sarcia jak lewitowala kiedys, tak jej zostalo, hehe. mizianka dla panienki :) Quote
Martens Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ops, mój błąd :D No nic, mój staffik po założeniu niebieskiej obroży w kwiatki też często staje się dla otoczenia dziewczynką ;) Quote
agaciaaa Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Hejka :diabloti: [quote name='Iza.']taaaaaak! szczególnie łysy, jak mu na pierwszy rzut oka widać siurka :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Buhahaha riposta pierwsza klasa :D O dziwo się z Tobą zgadzam :evil_lol: [quote name='Pestka']Sara ma super obróżkę :loveu: A dzięki, stara już ;) [quote name='Asiaczek']Lewitująca Sarka:) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_4495.jpg Pzdr. Już nie jest tak szalona jak kiedyś, ale jak widać nadal zdarza jej się latać ;) [quote name='*zaba*']tutaj tez sto lat nie bylam, nadrobilam troszke, Sarcia jak lewitowala kiedys, tak jej zostalo, hehe. mizianka dla panienki :) Oooo zaba, rzeczywiście kope lat Cię nie "widziałam" ;) [quote name='Martens']Ops, mój błąd :D No nic, mój staffik po założeniu niebieskiej obroży w kwiatki też często staje się dla otoczenia dziewczynką ;) U staffika raczej ciężko nie zauważyć ... wiadomo czego :diabloti: [quote name='anetta']Hhahahahaha, odpowiednia wielkość kagańca :-D Idealna :lol: Quote
Alicja Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 szkoda ze nie było wody :lol: https://lh3.googleusercontent.com/-yGiAE-bjNzY/T9IWAQMnvAI/AAAAAAAAP00/Mxsp9ScZ8gg/s720/IMG_4454.JPG Quote
Izabela124. Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Agacia dawaj zdjęcia Saruni, bo się za nią stęskniłam Quote
agaciaaa Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Alicja napisał(a):szkoda ze nie było wody :lol: https://lh3.googleusercontent.com/-yGiAE-bjNzY/T9IWAQMnvAI/AAAAAAAAP00/Mxsp9ScZ8gg/s720/IMG_4454.JPG Ooo tak, wtedy jeszcze chętniej by się tam położyła :lol: Izabela124. napisał(a):Agacia dawaj zdjęcia Saruni, bo się za nią stęskniłam Mogę wstawić te stare majówkowe, bo mam podlinkowane, ale to później bo teraz siedzę przy Mariusza kompie ;) Ostatnio to ja sama za nią tęsknię.... mam Sarcię teraz tylko w weekendy :( Quote
Izabela124. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 agaciaaa napisał(a): Mogę wstawić te stare majówkowe, bo mam podlinkowane, ale to później bo teraz siedzę przy Mariusza kompie ;) Ostatnio to ja sama za nią tęsknię.... mam Sarcię teraz tylko w weekendy :(Wstawiaj majówkowe :) Czemu masz ją tylko w weekendy? Quote
agaciaaa Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Izabela124. napisał(a):Wstawiaj majówkowe :) Czemu masz ją tylko w weekendy? Jak nie zapomnę to wstawię wieczorem. Bo mieszkam w Białym. Quote
Izabela124. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 agaciaaa napisał(a):Jak nie zapomnę to wstawię wieczorem. Bo mieszkam w Białym.Jestem w tyle za murzynami i nie wiem w ogóle co u Ciebie słychać :( Będziesz na wystawie w Białym? Quote
agaciaaa Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Izabela124. napisał(a):Jestem w tyle za murzynami i nie wiem w ogóle co u Ciebie słychać :( Będziesz na wystawie w Białym? Haha to co ja Ci na to poradzę, odzywaj się czasem to będziesz wiedziała ;) Pewnie będę, a Ty? Masz gdzie przekimać? :razz: Quote
Izabela124. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 agaciaaa napisał(a):Haha to co ja Ci na to poradzę, odzywaj się czasem to będziesz wiedziała ;) Pewnie będę, a Ty? Masz gdzie przekimać? :razz:Proponujesz mi nocleg? :razz: Nie mam gdzie, miałam jechać rano w niedzielę, wystawić Kissa i do domu Quote
agaciaaa Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Izabela124. napisał(a):Proponujesz mi nocleg? :razz: Nie mam gdzie, miałam jechać rano w niedzielę, wystawić Kissa i do domu Wprawdzie nie mam wolnego łóżka, ale jakby Mariusz był w S-ce to mogłabym Cię z soboty na niedzielę przekimać ;) Quote
Izabela124. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 agaciaaa napisał(a):Wprawdzie nie mam wolnego łóżka, ale jakby Mariusz był w S-ce to mogłabym Cię z soboty na niedzielę przekimać ;) Jakby co daj znać :) Chętnie skorzystam z propozycji :) Quote
Iza. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Izabela124. napisał(a):Proponujesz mi nocleg? :razz: Nie mam gdzie, miałam jechać rano w niedzielę, wystawić Kissa i do domu jak ślicznie mnie poprosisz i postawisz te dwie zaległe butelki wódki to może poproszę o kluczyk od babci i cię przekimam :P Quote
agaciaaa Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Izabela124. napisał(a):Jakby co daj znać :) Chętnie skorzystam z propozycji :) No to nie ma problemu :) Szczegóły jeszcze dogadamy, ale może już nie tutaj ;) anetta napisał(a):Ale wiadomości :) Które? ;) Iza. napisał(a):jak ślicznie mnie poprosisz i postawisz te dwie zaległe butelki wódki to może poproszę o kluczyk od babci i cię przekimam :P No przecież już ma gdzie spać :cool3: Quote
Iza. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 agaciaaa napisał(a): No przecież już ma gdzie spać :cool3: weeeeź, myślałam ze mi pomoże psa zrobić, zepsułaś hahah :P Quote
Izabela124. Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Iza. napisał(a):jak ślicznie mnie poprosisz i postawisz te dwie zaległe butelki wódki to może poproszę o kluczyk od babci i cię przekimam :P O vódkach pamiętam :D Iza. napisał(a):weeeeź, myślałam ze mi pomoże psa zrobić, zepsułaś hahah :PChciałaś mnie wykorzystać :( Quote
agaciaaa Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Iza. napisał(a):weeeeź, myślałam ze mi pomoże psa zrobić, zepsułaś hahah :P Sorry :eviltong: Izabela124. napisał(a):O vódkach pamiętam :D Chciałaś mnie wykorzystać :( A co to za wódki? Ja też chcę :lol: Wygrzebałam w końcu swego kompa, to wstawię te obiecane fotki majówkowe ;) zbity pies taaaaka jestem biedna tu już zadowolona :p Quote
agaciaaa Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 słonka :loveu: my sobie gralismy w kosza a Sara pilnowała boiska ;) Quote
agaciaaa Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 chce do wody!! (chwile później pływała ale nie robiłam już zdjęć) Quote
Recommended Posts