Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas też gorąc taki, że ciężko wytrzymać.. :shake: na nic siły nie mam, siedzę przy kompie i moczę nogi w misce :evil_lol:

Ok, to macie trochę tych beznadziejnych wodnych fotek, słonka już nie było a ja jakoś zupełnie nie miałam ochoty na robienie fot, wiec cyknęłam tylko kilka na odwal ;) i takie tego efekty :lol:

początek otrzepywania :lol:

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
W takie gorące dni jak teraz to tylko nad wodą z psiakami siedzieć :D

tylko trzeba znac miejsca gdzie nie ma zakazu psow.. u nas sa w 99% :D A 1% to miejsca gdzie teraz cala psiarnia siedzi bo tam im wolno i tez nie ma gdzie :shake::shake:

Posted

agaciaaa napisał(a):

A to dziwne, co? :eviltong:
To bardzo dziwne :eviltong::diabloti:
Tak się zastanawiam kiedy do Ciebie przyjechać, ale przez te upały to mi się nie chce jechać tym pociągiem:shake:

Posted

deer_1987 napisał(a):
tylko trzeba znac miejsca gdzie nie ma zakazu psow.. u nas sa w 99% :D A 1% to miejsca gdzie teraz cala psiarnia siedzi bo tam im wolno i tez nie ma gdzie :shake::shake:

a no własnie, to jest minus, przeważnie tam gdzie jest kąpielisko udostępnione dla ludzi to jest zakaz dla psów, no chyba że to jakieś miejsce gdzie ludzie się nie kąpią...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak sobie popatrzymy na wodne fotki, to od razu lżej i chłodniej;)...
Pzdr.

a co to Wawa nadal upaly? w wielu miastach czytam o burzach, ulewach albo po prostu chlodniej. u nas zachmurzone i moze 20-22 stopnie i juz do konca ma byc normalne lato ok 20-24 a nie tropiki :)

Posted

Minerva napisał(a):
U nas jest zimno i pada deszcz :/ Szczerze, to wolałam już tropiki :lol:

A mi znacznie bardziej pasuje jak zimno jest :evil_lol: Ja taki zimnolubny stfffór jest :diabloti:
Z resztą nie tylko ja moje psiaki też o wiele szczęśliwsze w taką pogodę :razz: