Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale ona ma fajne jasne pazurki:loveu: :loveu:
A wiecie jak cudnie wyglądałyby te pazurki pomalowane na różowo? :loveu:

Jestem u Was nieczęsto ze względu na brak czasu, ale przeważnie trafiam na żucie ucha :loveu: To chyba prawdziwy przysmaczek dla Sarci? :cool3:

Posted

Prześliczny piesek :loveu::loveu::loveu::loveu: widać że zadbany i dobrze odżywiony ;);););) takie uszy są dla psów mniami :multi: im gorzej pachnie tym bardziej smakuję :multi:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Sara się delektuje uchem :evil_lol: Ile czasu jej zajmuje zeżarcie całego?

Takie standardowej wielkości je średnio 7 minut :lol: ale te akurat było duuuuuże i jadła je ponad pół godziny :crazyeye: :evil_lol:

*zaba* napisał(a):
biedna swinka :-(

Czyżby wegetarianka? :razz:

deer_1987 napisał(a):
Domowe fotki tez moga byc fajne i byly te co zrobilas :D

Oj takie tam byle jakie, ale ciesze sie że was zadowalają ;)

Marta_Ares napisał(a):
ale ona ma fajne jasne pazurki:loveu: :loveu:

Niektóre tylko jasne, tam gdzie ma białą sierść :lol:

:: FiGa :: napisał(a):
A wiecie jak cudnie wyglądałyby te pazurki pomalowane na różowo? :loveu:

Jestem u Was nieczęsto ze względu na brak czasu, ale przeważnie trafiam na żucie ucha :loveu: To chyba prawdziwy przysmaczek dla Sarci? :cool3:

Jesoo, pogięło ją :crazyeye:

To ja wstawiałam ostatnio fotki z uchem też? Nie pamiętam już :evil_lol: Chyba że tak rzadko do nas zaglądasz :diabloti:
Sarcia wszystko co śmierdzące bardzo lubi, więc uszy też jak najbardziej ;)

halgre58 napisał(a):
Doberek ...

http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Obraz023.jpg
Ucho jakieś beee ... ble, ble ... :roll: Ale Sarcia, wiadomo fajnista :multi::multi::multi:

Cześć :multi: Noo, ja też nie przepadam :razz: :evil_lol:

Posted

Minerva napisał(a):
Sara super wyszła z uchem :loveu:. Mój cielak jakoś za nimi nie przepada (:-o) Być może wegetarianką jest :evil_lol:.
Pozdrawiamy.

A próbowałaś jej dawać żwacze, albo płucka suszone? Nie wierzę, że jest pies, który tego nie lubi :evil_lol: ;)

dOgLoV napisał(a):
Prześliczny piesek :loveu::loveu::loveu::loveu: widać że zadbany i dobrze odżywiony ;);););) takie uszy są dla psów mniami :multi: im gorzej pachnie tym bardziej smakuję :multi:

Oj z tym zapachem to się zgadzam :evil_lol: Niech ja tylko wezmę jakiegoś śmierdziucha do ręki, a już mam psa wpatrzonego we mnie jak w obrazek, wykonującego natychmiastowo każdą komendę :diabloti: :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Mniammmm, ucho musiało być pyyyyszne...
http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Obraz019.jpg

Pzdr.

Pewnie, że było :lol:

deer_1987 napisał(a):
http://www.dogomania.pl/forum/12943772-post25141.html

W Wawie bedziesz? a kiedy bedziesz w swojej galeri? :P

Ty naprawde mnie śledzisz :evil_lol: jakoś mi sie nie chce tu pisać, tym bardziej że fotek ciągle nie mam :diabloti:

EDIT:
Dobra, macie trochę Sarci balkonowej ;)

Posted

http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Obraz046.jpg ooo rany na tym ostatnim zdjęciu wyszła po prostu zjawiskowo:loveu:

Jeszcze a'propos uszu to mój Bezik się ich boi , nie pamiętam czy już to pisałam :evil_lol: Ale jak pierwszy raz w życiu dostał ucho to powąchał i spierdzielił na drugi koniec mieszkania :evil_lol: i tak mu zostało do tej pory... :stupid: reaguje tak na wszystkie przysmaki ze skóry. Za to żwaczyki - mniam :sabber:

Posted

agatko no spróbujjj :loveu: Też Figowej pomaluję :evil_lol:

No przecież napisałam, że mało kiedy tu jestem :eviltong: Ostatnio widziałam łąki i niesamowite portreciki, a jeszcze wcześniej właśnie ucho :lol: No i co :obrazic:

Posted

Z tą wegetarianką to żarowałam oczywiście :evil_lol:. Surowe mięso lubi, ale i tak je suche kulki.
Muszę jej kiedyś kupić, to, o czym pisałaś.
Foty balkonowe oczywiście śliczne :loveu:
Pozdrawiamy.

Posted

Sara balkonowa? Świetna. A zdjęcia wychodzą całkiem całkiem, nie ma co. (; Ah, jak ja dawno ostatnio tę sunię na zdjęciach oglądałam.. No nic, wcięło mnie na jakieś pół roku z dogomanii. A propos, pamiętasz mnie jeszcze? :diabloti: