agaciaaa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 furciaczek napisał(a):Bede mogla spac w wyrku i taplac sie blotku:multi: :loveu: Ale tylko czasami :razz: Quote
furciaczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 agaciaaa napisał(a):Ale tylko czasami :razz: eeee to juz nie chce:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 furciaczek napisał(a):eeee to juz nie chce:evil_lol: szybko sie zniechęciłaś :eviltong: Spadam, dobranoc :bye: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 :multi::multi::multi:[FONT=Arial]świetna jest uwaga odlatuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images21.fotosik.pl/408/925ae21389d1a351.jpg Serca nie macie .....ja o tej porze byłam już 2gi raz spychana z wyrka przez Ozzulka a wy jeszcze na Dogo :diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: DOBEREK ....Pobudka:multi::multi::multi: [/FONT] Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='matusz5']Witamy porannie ;-) Cześć Mati ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[FONT=Arial]świetna jest uwaga odlatuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images21.fotosik.pl/408/925ae21389d1a351.jpg Serca nie macie .....ja o tej porze byłam już 2gi raz spychana z wyrka przez Ozzulka a wy jeszcze na Dogo :diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: DOBEREK ....Pobudka:multi::multi::multi: [/FONT] Cześć Alu :) świetna bo moja :evil_lol: Trzeba korzystać z nocy póki jeszcze można :razz: narazie moge spać do której chce to korzystam :evil_lol: [quote name='furciaczek']dziendoberek:multi: Cześć :loveu: Quote
olifka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Pfff ale miałam nadrabiania:shake: Doberek Saruśki:multi: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Pfff ale miałam nadrabiania:shake: Doberek Saruśki:multi: Cześć Balbinki :loveu: Czytać Ci nikt nie kazał :eviltong: mogłaś tylko fotki obejrzeć :razz: Tina.Sara napisał(a):cześć kochane :loveu: Cześć :loveu: furciaczek napisał(a):Dawaj zdiecia:loveu: Zaraz beda tylko powstawiam na fotosika :) Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Czekam:loveu: Ne ma to jak kawalek slodkiej psinki na dziendobry:loveu: Quote
olifka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć Balbinki :loveu: Czytać Ci nikt nie kazał :eviltong: mogłaś tylko fotki obejrzeć :razz: Musiałam się dowiedzieć co się dzieje:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']Czekam:loveu: Ne ma to jak kawalek slodkiej psinki na dziendobry:loveu: :loveu: jeszcze chwilke :cool3: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Musiałam się dowiedzieć co się dzieje:evil_lol: No chyba że :cool3: FOOOOTKI :loveu: rozmazało sie, a taka fajna pozycja :shake: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 CD FOTEK! ZAGADKA- gdzie jest pies? :evil_lol: Zadadka nr 2 i jeszcze jedno bardzo udane zdjęcie :razz: Quote
Tina.Sara Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://images13.fotosik.pl/77/4a3435f5e01f1107.jpg chyba znalazłam :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Tina.Sara']http://images13.fotosik.pl/77/4a3435f5e01f1107.jpg chyba znalazłam :evil_lol: Udowodnij :evil_lol: [quote name='matusz5']pies jest tu i tu :D :diabloti: Brawooo! :multi: postarałeś sie :razz: W nagrode zaraz jeszcze troche fotek wstawie :loveu: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 rozwalaja mnie jej uszy:evil_lol: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 agaciaaa napisał(a):Udowodnij :evil_lol: za późno :placz: ja też ci zagadke zrobie, mwahahaha i nie zgadniesz :evil_lol: Quote
sota36 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Agaciu= czy pies z dzisieszych fotek zamienil sie w znikajacego piesa, czy tez w gremlina ( chodzi o uszy)? Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 furciaczek napisał(a):rozwalaja mnie jej uszy:evil_lol: :loveu: Ja je kocham :loveu: specjalnie robie fotki w biegu :loveu: Tina.Sara napisał(a):za późno :placz: ja też ci zagadke zrobie, mwahahaha i nie zgadniesz :evil_lol: No to czekam na zagadke :cool3: sota36 napisał(a):Agaciu= czy pies z dzisieszych fotek zamienil sie w znikajacego piesa, czy tez w gremlina ( chodzi o uszy)? Gutkowa! :multi: No przecież to gremlin :evil_lol: nie wiedziałaś? :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Sara sprinter :razz: ja też znalazłam ją na fotach ale matusz mnie uprzedził/a :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 an_bzik napisał(a):Sara sprinter :razz: ja też znalazłam ją na fotach ale matusz mnie uprzedził/a :cool3: Ale masz z tego na pewno wielką satysfakcje :razz: :evil_lol: Quote
Recommended Posts