Bzikowa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 W lepszych zoologach powinien być ale ja akurat zamówię z krakvetu, jak karmę będę kupoiwać :) Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Helga_psiaki napisał(a):my mamy klikera :p jest super Od początku szkoliłaś Aresa klikerem? an_bzik napisał(a):W lepszych zoologach powinien być ale ja akurat zamówię z krakvetu, jak karmę będę kupoiwać :) Ja karme z telekarmy zamawiam, tam nie ma takich rzeczy. Ale wybieram sie do Warszawy to wtedy gdzieś może poszukam :) Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 prawde mówiąc prawie nigdy go nieużywa:p Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Helga_psiaki napisał(a):prawde mówiąc prawie nigdy go nieużywa:p to czemu mówisz, że jest super? :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 bo widzę, jak pies na niego reaguje, a szkoliłam innego psa klikerowo Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Helga_psiaki napisał(a):bo widzę, jak pies na niego reaguje, a szkoliłam innego psa klikerowo aha, no to rozumiem. Idę spać, dobranoc :bye: Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='agaciaaa']j Cudowności! Gdyby to była moja sunia, to też wzięłabym tę fotkę na tapetę... komputera! Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Cudowności! Gdyby to była moja sunia, to też wzięłabym tę fotkę na tapetę... komputera! Pzdr. Na tapecie komputera mam Sarunie biegnącą http://images24.fotosik.pl/17/aaab47dfce5dbf27.jpg a tej bym raczej nie mogła, bo jest w takim rozmiarze jak tu na forum, bo to z komórki.. rozmazałoby sie. :) dobranoc EDIT: skusiłam sie i sprawdziłam ;) całkiem dobrze wygląda :) Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Jesoooo, biegnąca Sara jest super!!! Taki Słodki Bąbelek.:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
emdziolek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 :loveu::loveu::loveu: O Boziu cudo z niej:loveu: DOBEREK! POBUDKA!!:multi::loveu: Quote
agaciaaa Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Jesoooo, biegnąca Sara jest super!!! Taki Słodki Bąbelek.:loveu::loveu::loveu: Pzdr. to jedno z moich ulubionych zdjęć :loveu: emdziolek napisał(a)::loveu::loveu::loveu: O Boziu cudo z niej:loveu: DOBEREK! POBUDKA!!:multi::loveu: dziękujemy :loveu: właśnie wstałam ;) Rybka_39 napisał(a):Witam:multi: Jakie cudo z Sarusi:loveu: Witamy :multi: i dziękujemy :) Quote
agaciaaa Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 despera napisał(a):Witamy i życzymy miłego dnia:) dziękujemy :) Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Rzeczywiście słodka panienka z Okienka! I jaka zainteresowana... Pzdr. Quote
Bzikowa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Widzę, że nie tylko ja mam psa parapetowego :evil_lol: pzdr :) Quote
Matusz Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 a za czym ta panienka z okienka tak wypatruje co ??:loveu: Quote
agaciaaa Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='Asiaczek']Rzeczywiście słodka panienka z Okienka! I jaka zainteresowana... Pzdr. dziękujemy :multi: [quote name='an_bzik']Widzę, że nie tylko ja mam psa parapetowego :evil_lol: pzdr :) Chyba dużo psów lubi gapić sie w okno ;) [quote name='matusz5']a za czym ta panienka z okienka tak wypatruje co ??:loveu: musiałbyś ją spytać ;) żadnego psiego kolegi nie było widać :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 A tak na marginesie: jade jutro do Białegostoku na wystawe!!!!! :multi: namówiłam koleżanke! Aaaaaale sie ciesze, juz myślałam że nic z tego nie będzie :mdrmed: Quote
Matusz Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='agaciaaa']A tak na marginesie: jadę jutro do Białegostoku na wystawę!!!!! :multi: namówiłam koleżanke! Aaaaaale sie ciesze, juz myślałam że nic z tego nie będzie :mdrmed: fajnie Ci! mnie nikt nie chce zawieść:-( Quote
agaciaaa Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='matusz5']fajnie Ci! mnie nikt nie chce zawieść:-( ja mam blisko i pks za darmo :mdrmed: Quote
Matusz Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='agaciaaa']ja mam blisko i pks za darmo :mdrmed: fajnie masz !! a skąd ty jesteś ?? ja mam ponad 400km... Quote
Recommended Posts