Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witanko
Fajn[SIZE=-1]ego kolvg[SIZE=-1]e ma Sarcia
A i b[SIZE=-1]ed[SIZE=-1]e na sapc[SIZE=-1]erku, b[SIZE=-1]ed[SIZE=-1]e u was tak po 9, al[SIZE=-1]e muscici[SIZE=-1]e przyjsc po mni[SIZE=-1]e na dworz[SIZE=-1]ec, bo ja si[SIZE=-1]e zgubi[SIZE=-1]e i rwoc[SIZE=-1]e tym po 12, chyba 3 godzinki powinny starczyc na spac[SIZE=-1]ervk?

Posted

[LEFT]Cześć :loveu::loveu:
Zgadnij gdzie dzisiaj byłam ?:cool3:
W Sokółce !
Wzieliśmy Lunke, wsiedlismy do samochodu i mielismy jechać do Supraśla, ale źle skręciliśmy w lesie i zajechaliśmy do Sokółki:evil_lol:
Przy okazji mama pokazała mi gdzie jest dworzec i łąki i zalew widziałam :lol:

[/LEFT]

Posted

Iza13 napisał(a):
Moge Cie zapewnic, ze sie nie rozprzestrzenia :evil_lol:
Ja mieszkam 20 km od Sokółki i tak nie wygladam :diabloti:

Pocieszyłaś mnie :p :lol:

Widziałam wczorajszą i dziesiejsszą Sare :cool3: :multi: Dwa rudzielce się spotkały :lol:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Biedaczek ...

Jemu to w żaden sposób nie przeszkadza :)

[quote name='Marta_Ares']ale Sara ma przystojnego kolege:evil_lol: :loveu: :loveu:

ale ta kolczatka na nim wyglada strasznie:shake: :shake:

No pewnie, Sara ma samych przystojnych kolegów :eviltong: :lol:

[quote name='Pimpek']Witanko :D
http://images31.fotosik.pl/196/35a907f369fb924c.jpg
"Gdzie ty mnie wąchasz, co? xD"
http://images32.fotosik.pl/195/15aa7e7c5fb1806f.jpg
Tutaj Sara wyszła jakby też miała takie czerwone na oczku ;)

Cześć Pimpkowa :)

[quote name='Luzia&Funia']Dobra już dobra :eviltong:
Witam :multi: :loveu:

:evil_lol:

No myśle :razz: Czeeeść :loveu:

[quote name='Acctiually']No no ale Sracia ma kumpla:)

:)

[quote name='deer_1987']Witanko ;))))

Cześć :)

[quote name='Czarna_Owieczka']http://images33.fotosik.pl/196/0c0d62359c803fa6.jpg
trochę się tu łapy pomieszały :evil_lol:
Ale już doszłam która czyja :lol:

Hehe no rzeczywiście :lol:

[quote name='Cheritka']:cool3:Witam,
witam
a dzieci z tego nie będzie ???:cool3:
..........pogoda dziś bardzo piękna,
byliśmy na spacerku :cool3:
zaraz wstawie kilka foteczek
http://www.dogomania.pl/forum/showth...78810&page=181

Witamy :) Dzieci? To raczej byłoby trudne, przecież Sara ciachnięta :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Anka_ZG']hej:) kolega barsz przystojny:) a sarcia nawet troszke podobna do niego

Cześć :) Sarcia troche wyższa i chudsza ;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry

Oglądnęłam wszystkie zdjęcia z tajemniczym kolegą :loveu: I niewygojone oczko również widziałam :(

http://images33.fotosik.pl/196/0c0d62359c803fa6.jpg

Wie dziewczyna, co robić - po łbie drania! :evil_lol:

Witamy :)

Ono nie jest niewygojone. Ma tak już od dawna, wg weta w niczym mu to nie przeszkadza ;)

[quote name='Bzikowa']Kolega fajny ale Sara fajniejsza:loveu:

Dziękujemy Bzikowa, bardzo nam miło :loveu:

[quote name='Likaa']O ile fotosów :diabloti:
No no ale sobie Sara kawalera znalazła :razz:

Całuchy

Najprzystojniejszy na osiedlu :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Fajn[SIZE=-1]ego kolvg[SIZE=-1]e ma Sarcia
A i b[SIZE=-1]ed[SIZE=-1]e na sapc[SIZE=-1]erku, b[SIZE=-1]ed[SIZE=-1]e u was tak po 9, al[SIZE=-1]e muscici[SIZE=-1]e przyjsc po mni[SIZE=-1]e na dworz[SIZE=-1]ec, bo ja si[SIZE=-1]e zgubi[SIZE=-1]e i rwoc[SIZE=-1]e tym po 12, chyba 3 godzinki powinny starczyc na spac[SIZE=-1]ervk?

Cześć Iza :)

No super, tylko jeszcze trzeba sie z Iza dogadać, bo ona miala być dopiero ok. 13. Iza, pasowałoby Ci po 9? (Że też musicie mieć tak samo na imie :eviltong: :evil_lol:)

[quote name='Iza13']

Cześć :loveu:
Zgadnij gdzie dzisiaj byłam ?:cool3:
W Sokółce !
Wzieliśmy Lunke, wsiedlismy do samochodu i mielismy jechać do Supraśla, ale źle skręciliśmy w lesie i zajechaliśmy do Sokółki:evil_lol:
Przy okazji mama pokazała mi gdzie jest dworzec i łąki i zalew widziałam :lol:

No prosze! Trzeba było na herbatke zajechać! ;) I jak Ci sie podoba w Sokółce? Dworzec to akurat jest przeokropny :roll: :eviltong:

[quote name='anetta']Widziałam wczorajszą i dziesiejsszą Sare :cool3: :multi: Dwa rudzielce się spotkały :lol:

Często sie spotykają :lol: :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']

Cześć Iza :)

No super, tylko jeszcze trzeba sie z Iza dogadać, bo ona miala być dopiero ok. 13. Iza, pasowałoby Ci po 9? (Że też musicie mieć tak samo na imie :eviltong: :evil_lol:)

No prosze! Trzeba było na herbatke zajechać! ;) I jak Ci sie podoba w Sokółce? Dworzec to akurat jest przeokropny :roll: :eviltong:

Zaraz sprawdzę jak z pociagami, ale strona pkp nie chce mi sie załadowac :angryy::angryy:
Ja chciałam właśnie przyjechać tym o 12,40 o, której chce wracac Iza

Żebym to ja wiedziała, że zajade do Sokółki to bym zaszła :diabloti::diabloti:
Ogólnie to ja juz w Sokółce byłam nie raz, mam nawet rodzinę i na basen czasem jeżdżę.
Ale koło zalewu to byłam dzisiaj pierwszy raz i bardzo mi sie spodobał :loveu:no i cerkiew tez jest bardzo ładna, tylko że nigdy nie byłam w środku ;)
Co prawda to prawda dworzec nie najpiekniejszy ;), ale u mnie nie lepszy.

http://images32.fotosik.pl/195/1294fc5368ae8264.jpg
matko kochana co to jest ?:crazyeye::evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
widzialam fotki i mi sie kolczatka nie podoba od kawalera;]

Co Wy chcecie od tej kolczatki? ja widziałam dzisiaj na spacerze jamnika w kolczatce :smhair2:.

Posted

Kochana mam do Ciebie prośbę wielką :loveu:
Mogłabys mi sprawdzić o której miałbym pociąg z Czarnej Białostockiem do Sokółki ?
Mi sie ta @%$#&*$# strona nie chce włączy i nie mam jak zobaczyć :angryy::angryy:

Posted

[quote name='Anka_ZG']hej:) jaka panienka z klasą na tym zdjęciu, ta tali...:loveu:

Dziękujemy :) Mi sie ciągle wydaje, że jest gruba, bo jak siada to wałeczki jej się robią :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']No to Iza sie wypowiadaj hihi, bo ja mam tylko o takivj godz. pociag

Jakoś sie zgramy :)

[quote name='Iza13']Zaraz sprawdzę jak z pociagami, ale strona pkp nie chce mi sie załadowac :angryy:
Ja chciałam właśnie przyjechać tym o 12,40 o, której chce wracac Iza

Żebym to ja wiedziała, że zajade do Sokółki to bym zaszła :diabloti:
Ogólnie to ja juz w Sokółce byłam nie raz, mam nawet rodzinę i na basen czasem jeżdżę.
Ale koło zalewu to byłam dzisiaj pierwszy raz i bardzo mi sie spodobał :loveu:no i cerkiew tez jest bardzo ładna, tylko że nigdy nie byłam w środku ;)
Co prawda to prawda dworzec nie najpiekniejszy ;), ale u mnie nie lepszy.

http://images32.fotosik.pl/195/1294fc5368ae8264.jpg
matko kochana co to jest ?:crazyeye::evil_lol:

No zalew to mamy całkiem fajny :) możemy następnym razem wybrać sie na spacer naokoło jeziorka ;) (zawsze mówie jezioro, mimo że to zalew:eviltong:)
A w cerkwi to i ja nigdy nie byłam :oops: aż wstyd :evil_lol:

A to jest pies biegnący z prędkością światła, rozmazany przez mój złomiasty aparat :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Podoba mi sie jak slicznie lezy i czeka ;)

Była zajęta patykiem ;)

[quote name='diabelkowa']widzialam fotki i mi sie kolczatka nie podoba od kawalera;]

Mi też :eviltong:

[quote name='jamnicze']Co Wy chcecie od tej kolczatki? ja widziałam dzisiaj na spacerze jamnika w kolczatce :smhair2:.

Nie no, to już lekkie przegięcie :roll:

[quote name='Iza13']Kochana mam do Ciebie prośbę wielką :loveu:
Mogłabys mi sprawdzić o której miałbym pociąg z Czarnej Białostockiem do Sokółki ?
Mi sie ta @%$#&*$# strona nie chce włączy i nie mam jak zobaczyć :angryy::angryy:

Jasne nie ma sprawy :) odj 09:23, przyj 09:47 więc w miare pasuje :) Nie wiem o której dokładnie będzie Iza, ale jakby co to troche poczekamy ;)

[quote name='bGirl']

[FONT=Comic Sans MS]dogowieczór[/FONT]

Witamy bGirl :multi:

Posted

agaciaaa napisał(a):

No zalew to mamy całkiem fajny :) możemy następnym razem wybrać sie na spacer naokoło jeziorka ;) (zawsze mówie jezioro, mimo że to zalew:eviltong:)
A w cerkwi to i ja nigdy nie byłam :oops: aż wstyd :evil_lol:

A to jest pies biegnący z prędkością światła, rozmazany przez mój złomiasty aparat :evil_lol:

Jasne nie ma sprawy :) odj 09:23, przyj 09:47 więc w miare pasuje :) Nie wiem o której dokładnie będzie Iza, ale jakby co to troche poczekamy ;)

Pamietaj, ze jak nasze sucze sie polubia (nie przyjmuję innej mozliwości:evil_lol:) to następny spacer u mnie ;)

Dobrze wiedziec, że to pies, bo już sie bałam że jakis kosmita czy coś :lol:

O dzięki :loveu:
Troche wczesnie ;) będę miała problemy ze wstaniem:evil_lol:
A mogłabyś jeszcze sprawdzić powrót ? :loveu:;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Kiedy ten spacer macie?

5 kwietnia :)

Iza13 napisał(a):
Pamietaj, ze jak nasze sucze sie polubia (nie przyjmuję innej mozliwości:evil_lol:) to następny spacer u mnie ;)

Dobrze wiedziec, że to pies, bo już sie bałam że jakis kosmita czy coś :lol:

O dzięki :loveu:
Troche wczesnie ;) będę miała problemy ze wstaniem:evil_lol:
A mogłabyś jeszcze sprawdzić powrót ? :loveu:;)

Ale kochana, ja naprawde nie wiem czy dam rade swoją bestie przetransportować :roll: no ale zobaczymy, może coś wymyśle ;)

Musimy sie poświęcić i wstać ;) na pewno będzie warto :loveu:
Powrót wygląda na to że będziecie mieć z Izą o tej samej godzinie, co do minuty :razz: 12.42 :)

Posted

agaciaaa napisał(a):

Ale kochana, ja naprawde nie wiem czy dam rade swoją bestie przetransportować :roll: no ale zobaczymy, może coś wymyśle ;)

Musimy sie poświęcić i wstać ;) na pewno będzie warto :loveu:
Powrót wygląda na to że będziecie mieć z Izą o tej samej godzinie, co do minuty :razz: 12.42 :)

Wiem, wiem ;)
Zobaczymy jak moja zareaguje na pociąg ;)
Najbardziej boje sie tych schodków :roll:

No na pewno :loveu::loveu:
Oooo to super;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
A czemu o 00:00 nie spicie?

Jeśli o mnie chodzi to ja lubię długo siedzieć ;)
A poza tym starsznie boli mnie brzuch i nie moge spać :shake: