agaciaaa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Martens napisał(a):U mnie oprócz rzeki jest zalew, ale po wejściu do niego suka dostała krost na brzuchu. Uważaj żeby Sarcia się jakiegoś uczulenia nie nabawiła. Aż tak źle chyba nie jest, skoro ludzie sie kąpią :razz: Pare razy do jeziora wchodziła i nic jej nie było, więc chyba jest ok :) Ale dziękuje za troske ;) Quote
Iza. Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cześć :loveu::loveu: http://images25.fotosik.pl/177/01fe78eaf19e6c68.jpg http://images29.fotosik.pl/178/b95fe433a53164d4.jpg Normalnie jak moja Luniska :loveu::loveu: tylko, sierść jaśniejsze i troszeczke krótsza :evil_lol: http://images34.fotosik.pl/182/85b3a0785fb0dfc4.jpg super! normalnie jestem zachwycona ta fotka :loveu::loveu::loveu::loveu: Na tą łąkę mamy pare minut :smile: ale jak jest ciepło to pasą się na niej krowy :lol: więc dopiero wieczorkiem można pójść ;-) ciekawe kiedy właściciel nas z niej pogoni :diabloti: :evil_lol: narazie jeszcze muciek nie widać :lol: mam nadzieje, że to nie jest ta łąka na która mamy iśc razem :diabloti: nie chce żeby ktoś mnie po niej ganiał :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Iza13']Cześć :loveu::loveu: http://images25.fotosik.pl/177/01fe78eaf19e6c68.jpg http://images29.fotosik.pl/178/b95fe433a53164d4.jpg Normalnie jak moja Luniska :loveu::loveu: tylko, sierść jaśniejsze i troszeczke krótsza :evil_lol: http://images34.fotosik.pl/182/85b3a0785fb0dfc4.jpg super! normalnie jestem zachwycona ta fotka :loveu::loveu::loveu::loveu: Czeeeść :multi: może na spacerku razem sie potaplają ;) Mi też bardzo sie ta fotka podoba, mam ją na tapecie :loveu: [quote name='Iza13']mam nadzieje, że to nie jest ta łąka na która mamy iśc razem :diabloti: nie chce żeby ktoś mnie po niej ganiał :evil_lol::evil_lol: Owszem, ta :diabloti: narazie muciek nie ma :razz: i jeszcze nas nigdy nie pogonili, więc może nie będzie tak źle :diabloti: :evil_lol: Quote
Martens Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 agaciaaa napisał(a):Aż tak źle chyba nie jest, skoro ludzie sie kąpią :razz: Pare razy do jeziora wchodziła i nic jej nie było, więc chyba jest ok :) Ale dziękuje za troske ;) U mnie też się mnóstwo ludzi w zalewie kąpie, ale odkąd zobaczyłam te paskudztwo na brzuchu suni, nie odważyłam się tam wejść :p Quote
Iza. Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 agaciaaa napisał(a): Owszem, ta :diabloti: narazie muciek nie ma :razz: i jeszcze nas nigdy nie pogonili, więc może nie będzie tak źle :diabloti: :evil_lol: Jak was nie podgonili to może nie jest tak źle :evil_lol: Gorzej bedzie jak moja Lune z krowa pomylą i wydoić będa chcieli :shake::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Martens napisał(a):U mnie też się mnóstwo ludzi w zalewie kąpie, ale odkąd zobaczyłam te paskudztwo na brzuchu suni, nie odważyłam się tam wejść :p Bede uważać :razz: Lepiej dmuchać na zimne ;) Iza13 napisał(a):Jak was nie podgonili to może nie jest tak źle :evil_lol: Gorzej bedzie jak moja Lune z krowa pomylą i wydoić będa chcieli :shake::evil_lol: Ten facet chyba mieszka koło łąki, bo kiedyś widziałam jak krowy zabierał ;) więc jakby chciał, to już dawno by nas pogonił :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ona jest aż tak duża :crazyeye: :evil_lol: Quote
gops Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 hehe no latwo jest pomylic psa z krowa :diabloti: mojego myla z zajacem :eviltong: Quote
agaciaaa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='gops']hehe no latwo jest pomylic psa z krowa :diabloti: mojego myla z zajacem :eviltong: Bastera? :evil_lol: kolorem to nawet podobny :lol: Zrobiłam kilka bannerków... to moje pierwsze, więc wiecie...:oops: powiedzcie mi szczerze, czy sie w ogóle do czegoś nadają :razz: :evil_lol: i który najfajnieszy :cool3: Duże: Małe: Quote
gops Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 pierwszy z duzych a trzeci z malych :diabloti: bardzo ladne :loveu: Quote
Rahl Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Banerki wspaniałe :loveu: Jaką to czcionką było pisane :razz:? Aaaa i może wiesz jak się rozpakowuje czcionki bez żadnych programów bo mam z tym problem :roll: :oops: Quote
agaciaaa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 gops napisał(a):pierwszy z duzych a trzeci z malych :diabloti: bardzo ladne :loveu: Dziękuje :oops: dopiero sie ucze ;) Asia&gordonisko napisał(a):Banerki wspaniałe :loveu: Jaką to czcionką było pisane :razz:? Aaaa i może wiesz jak się rozpakowuje czcionki bez żadnych programów bo mam z tym problem :roll: :oops: Dziękuje :oops: to w dużej mierze dzięki Tobie :multi: :buzi: Czcionka Viner Hand ITC, bardzo mi sie podoba :) a jak sie rozpakowuje bez programu nie wiem. Quote
Rahl Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dziękuje :oops: to w dużej mierze dzięki Tobie :multi: :buzi: Czcionka Viner Hand ITC, bardzo mi sie podoba :) a jak sie rozpakowuje bez programu nie wiem Aaa tam ;) No to w takim razie jaki program do tego potrzebny :razz: :cool3: Bo ja mam tylko te podstawowe czcionki a zaczyna mi brakować czcionek w robieniu banerków :roll: Quote
anetta Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Pierwszy z dużych i drugi z małych :lol::lol: S. jak sie wsadzi ja do wanny pelnej wody to ma odruch i zaczyna przebierac lapkami Kaja tak samo ;) Quote
agaciaaa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Dziękuje za opinie :razz: Asia&gordonisko napisał(a):Aaa tam ;) No to w takim razie jaki program do tego potrzebny :razz: :cool3: Bo ja mam tylko te podstawowe czcionki a zaczyna mi brakować czcionek w robieniu banerków :roll: Nie znam sie na tym :oops: Quote
Cheritka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Witam się szybko, banerki fajniutkie, ale trudno je wstawić bo błąd wyskakuje :-( Quote
agaciaaa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Cheritka napisał(a):Witam się szybko, banerki fajniutkie, ale trudno je wstawić bo błąd wyskakuje :-( Ale gdzie je chciałaś wstawić? :razz: Helga&Ares napisał(a):a mnie się pierwszy mały podoba :lol: No właśnie mi też! Jest taki prosty ale fajny :) chyba bede je zmieniać co pare dni :eviltong: i tak są podobne :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Helga&Ares napisał(a):świetny pomysł:evil_lol: ja mam same świetne pomysły ;) :evil_lol::evil_lol: Cheritka napisał(a):http://images21.fotosik.pl/153/edcc4beaedc8ef01med.jpg Dziękujemy za życzenia! :multi: Quote
Bzikowa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wow, właśnie zdałam sobie sprawę, że masz 705 stron galerii:crazyeye: Nieźle;) Quote
agaciaaa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Bzikowa napisał(a):Wow, właśnie zdałam sobie sprawę, że masz 705 stron galerii:crazyeye: Nieźle;) Gdybyś dawała fotki, też byś tyle miała :eviltong: Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 dziendobry :p agaciaaa wstawaj z psem na spacer trza isc :eviltong: Quote
Iza. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 agaciaaa napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ona jest aż tak duża :crazyeye: :evil_lol: nie no aż taka to może nie :evil_lol: drugi bannerek z duzych najbardziej mi sie podoba :loveu: juz teraz wiem kogo będę prosić o bannerki :diabloti: No i nowe foty poprosze :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts