Iza. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Ja bardzo chętnie dam sie zaślinić a Sara zamęczyć :lol: Sobota byłaby ok, tylko już po świętach ;) miałabyś jak przyjechać? O jak miło, ze ktoś na slinienie chetny :loveu::evil_lol: Niestety w sobote od razu po swietach nie dam rady, dopiero tydzień po czyli 5 kwietnia. Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Witanko O widze, zv spacerek sie szykujv, ale fajnie by bylo, zebym ja, emi i jej chlopka do was dolonczyli, oczywsicie jesli nie macie nic przeciwko, ale kto nas zawivzie? Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 gops napisał(a):widzialam duzooo fotek :) wszystkie piekne :) Ciesze sie :) Iza13 napisał(a):O jak miło, ze ktoś na slinienie chetny :loveu::evil_lol: Niestety w sobote od razu po swietach nie dam rady, dopiero tydzień po czyli 5 kwietnia. Dla mnie może być :) to sie jeszcze dokładniej dogadamy, mam nadzieje że spacer wypali :) Izabela124. napisał(a):Witanko O widze, zv spacerek sie szykujv, ale fajnie by bylo, zebym ja, emi i jej chlopka do was dolonczyli, oczywsicie jesli nie macie nic przeciwko, ale kto nas zawivzie? No pewnie Iza, zapraszamy! Łąki wystarczy dla wszystkich ;) Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a): No pewnie Iza, zapraszamy! Łąki wystarczy dla wszystkich ;)Pogadam jvszcze z emi, moze autokarem bysmy przyjechali, zobaczy sie jeszcze:p Jakby co to ja na pvwno chetna na spacerek:multi: Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a): Dla mnie może być :) to sie jeszcze dokładniej dogadamy, mam nadzieje że spacer wypali :) Ok. czyli wstępnie jesteśmy umówione:multi: A ja myślisz jaka godzina byłaby najlepsza ?;) Witanko O widze, zv spacerek sie szykujv, ale fajnie by bylo, zebym ja, emi i jej chlopka do was dolonczyli, oczywsicie jesli nie macie nic przeciwko, ale kto nas zawivzie? O fajnie by było,czym więcej psów tym lepiej :loveu: Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Iza13 napisał(a): O fajnie by było,czym więcej psów tym lepiej :loveu:A widze z bannerka, ze ty masz wodolaza:loveu::loveu:A to moja milosc:loveu::loveu: Oj, ale wymizilabym :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Izabela124. napisał(a):Pogadam jvszcze z emi, moze autokarem bysmy przyjechali, zobaczy sie jeszcze:p Jakby co to ja na pvwno chetna na spacerek:multi: No to kombinujcie! Byłoby super :) Iza13 napisał(a):Ok. czyli wstępnie jesteśmy umówione:multi: A ja myślisz jaka godzina byłaby najlepsza ?;) O fajnie by było,czym więcej psów tym lepiej :loveu: Hmm godzina.. mi byłoby najlepiej jakoś popołudniu, np. koło 14, ale moge sie dopasować ;) Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A co do godzinki to poczekajcie na nas, zalezy o ktorej mielibysmy autobus, ale to czekamy na emi, bo ona bardziej poinformowana w te klocki hihi Quote
emdziolek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Izabela124. napisał(a):A co do godzinki to poczekajcie na nas, zalezy o ktorej mielibysmy autobus, ale to czekamy na emi, bo ona bardziej poinformowana w te klocki hihi ZAraz zaraz bo ja nie poinformowana,a gdzie te spotkanko mialoby byc?:razz: Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 emdziolek napisał(a):ZAraz zaraz bo ja nie poinformowana,a gdzie te spotkanko mialoby byc?:razz: U Agaci:eviltong: Quote
emdziolek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Izabela124. napisał(a):U Agaci:eviltong: hmmm kurcze, do Sokolki nie ma bezposredniego autokaru ale jest pociag przez sokolke nei wiem jak teraz jezdza trzeba by bylo zobaczyc. A kiedy ma byc spacerek? Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Łąki mamy niedaleko od dworca, jakby co ;) Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a): Hmm godzina.. mi byłoby najlepiej jakoś popołudniu, np. koło 14, ale moge sie dopasować ;) właśnie sprawdziłam, że mam i PKS i PKP, mam tak, ze koło13 byłabym w Sokółce, tylko, że nie wiem czym lepiej jechać ? Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 emdziolek napisał(a):hmmm kurcze, do Sokolki nie ma bezposredniego autokaru ale jest pociag przez sokolke nei wiem jak teraz jezdza trzeba by bylo zobaczyc. A kiedy ma byc spacerek? 5 kwietnia :) autobusem z Suwałk bez sensu, bo przez Białystok trzeba. Iza13 napisał(a):właśnie sprawdziłam, że mam i PKS i PKP, mam tak, ze koło13 byłabym w Sokółce, tylko, że nie wiem czym lepiej jechać ? Czym psu wygodniej :) czyli raczej pociągiem ;) Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Izabela124. napisał(a):U Agaci:eviltong: Jak do Agaci wam za daleko do do mnie jest bliżej o jakieś 18 km:diabloti: Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Iza13 napisał(a):Jak do Agaci wam za daleko do do mnie jest bliżej o jakieś 18 km:diabloti: Pociągiem dalej :eviltong: Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Pociągiem dalej :eviltong: PKSem przez białystok blizej :diabloti: Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Iza13 napisał(a):PKSem przez białystok blizej :diabloti: Ale wtedy ogólnie więcej km wychodzi :eviltong: na dodatek z przesiadką no i wolniej od pkp ;) Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Ale wtedy ogólnie więcej km wychodzi :eviltong: na dodatek z przesiadką no i wolniej od pkp ;) Wiem, wiem ;) Czyli tak koło 13 Ci pasuje ? Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Iza13 napisał(a):Wiem, wiem ;) Czyli tak koło 13 Ci pasuje ? Dla mnie ok :) Zobaczymy jeszcze jak dziewczyny :razz: ciekawe czy moje maleństwo nie wystraszy sie waszych bydlaczków :evil_lol: Luniśka to w ogóle kawał baby ;) Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Dla mnie ok :) Zobaczymy jeszcze jak dziewczyny :razz: ciekawe czy moje maleństwo nie wystraszy sie waszych bydlaczków :evil_lol: Luniśka to w ogóle kawał baby ;) Phi moja to maleństwo:diabloti: A ile waży Sara ?;) Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Iza13 napisał(a):Phi moja to maleństwo:diabloti: A ile waży Sara ?;) Rzeczywiście :evil_lol: Sara 30 kg :razz: Quote
Iza. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Rzeczywiście :evil_lol: Sara 30 kg :razz: Śmiesz wątpić :diabloti: A to spoko Sara jest wystarczająco duża :evil_lol: Moja Luniśka nie ma problem z zabawą z mniejszymi psami ;) jej najlepszym kumplem jest pies przyjaciółki który waży niespełna 10 kg;) Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Iza13 napisał(a):Śmiesz wątpić :diabloti: A to spoko Sara jest wystarczająco duża :evil_lol: Moja Luniśka nie ma problem z zabawą z mniejszymi psami ;) jej najlepszym kumplem jest pies przyjaciółki który waży niespełna 10 kg;) Śmiem :diabloti: No to super :) Sara jest przyjaźnie nastawiona do wszystkich psów, ale przy bliższym spotkaniu od razu kładzie sie plackiem na ziemi :lol: troche z niej tchórz, dobrze by było żeby sie z innymi psami pobawiła :) Quote
Recommended Posts