Helga&Ares Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 nauczy, nauczy, tylko ma niewierną pańcię :D Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Słodka :loveu: A sara się w końcu nauczy :cool3: Tina.Sara napisał(a):Nauuczy się :evil_lol: Śliczna fota. dziekujemy :loveu: mam nadzieje.. Helga_psiaki napisał(a):nauczy, nauczy, tylko ma niewierną pańcię :D a to co ma znaczyć, co? :razz: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):A może jakieś fotki na dzisiaj? ale ja nie mam fotek :placz: jutro pożyczam od brata ciotecznego aparat więc obiecuje, nadrobie zaległości i fotki będą w ilościach hurtowych :) Quote
despera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Trzymamy za słowo co do fotek:razz: http://images30.fotosik.pl/64/961e7e4c228fc0a4.jpg Słodkie maleństwo:loveu: Miłych snów:multi: Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 http://images30.fotosik.pl/64/961e7e4c228fc0a4.jpg Wiesz co? Wchodzę tu po tak długim czasie a Ty mnie chcesz zabić na dzień dobry :loveu: Kocham te mordeńkę :loveu: Bry :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='despera']Trzymamy za słowo co do fotek:razz: http://images30.fotosik.pl/64/961e7e4c228fc0a4.jpg Słodkie maleństwo:loveu: Miłych snów:multi: Trzymajcie, trzymajcie..:eviltong: Dobranoc :bye: [quote name=':: FiGa ::']http://images30.fotosik.pl/64/961e7e4c228fc0a4.jpg Wiesz co? Wchodzę tu po tak długim czasie a Ty mnie chcesz zabić na dzień dobry :loveu: Kocham te mordeńkę :loveu: Bry :cool3: Wiem, wiem, urok Sary powala :loveu: [quote name='matusz5']wieczorne bry ;) bry ;) Quote
Tina.Sara Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 czeeeeeeść :loveu: cuda moje wy :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ojjj powala powala :loveu: I nawet dzwoniące nózki przy niej wysiadają :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Tina.Sara']czeeeeeeść :loveu: cuda moje wy :loveu: cześć :loveu::loveu::loveu: [quote name=':: FiGa ::']Ojjj powala powala :loveu: I nawet dzwoniące nózki przy niej wysiadają :loveu: hehehe :eviltong: zapomniałam już o nóżkach :evil_lol: [quote name='matusz5']Dobranocki :):hand: Dobranoc :bye: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Helga_psiaki']dobranoc:hand: Branoc :bye: Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Brat powiedział że żadnych nóżek nie pamięta [ale to po tym jak tarzał się ze smiechu po podłodze :roll:], wiec albo słoneczko mi przygrzało główkę, albo mój brat to Chłopiec-Który-Majaczy :eviltong: Wszyscy "branoc branoc' to ja nie będe gorsza:evil_lol: Branoc :bye: Quote
Rybka_39 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Juz południe więc pora by wstać:evil_lol: Pozdrawiam:multi: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Brat powiedział że żadnych nóżek nie pamięta [ale to po tym jak tarzał się ze smiechu po podłodze :roll:], wiec albo słoneczko mi przygrzało główkę, albo mój brat to Chłopiec-Który-Majaczy :eviltong: Wszyscy "branoc branoc' to ja nie będe gorsza:evil_lol: Branoc :bye: Hihi :evil_lol: nadmiar słońca może zaszkodzić :evil_lol: Rybka_39 napisał(a):Juz południe więc pora by wstać:evil_lol: Pozdrawiam:multi: Dziś wstałam wyjątowo wcześnie, po 8! tylko tu nie zaglądałam. Helga_psiaki napisał(a):a ona jeszcze śpi:evil_lol: taaaaak i będzie spać do jutra :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dzień dobry ;) Ano wiec trzymamy się wersji - Sylwi słoneczko przygrzało główkę. Tylko dlaczego akurat nózki? :hmmmm: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dzień dobry ;) Ano wiec trzymamy się wersji - Sylwi słoneczko przygrzało główkę. Tylko dlaczego akurat nózki? :hmmmm: Bo nie rączki :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Macie troche fotek :) robione jakiś czas temu, tylko nie mogłam ich wydostać, bo kabelka nie miałam ;) a dziś postaram sie zrobić spacerowe i tak jak obiecałam będą w ilościach hurtowych dziś wieczorem, albo jutro :) CDN Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 wiem, że niewyraźne, ale chciałam wam pokazać ulubioną zabawke Sary do gwałcenia :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Pierwsze zdjęcie to możnaby zatytułować 'czy te oczy mogą kłamać?' :razz: Sara rozwalona na pleckach - super! :cool3: Quote
Recommended Posts