agaciaaa Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Jeszcze troche fotek :razz: SESJA Z RÓŻOWĄ KOKARDĄ :lol: nie wiem dlaczego co druga fotka mi sie rozmazała :angryy: Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ale slodko wyglada z ta kokarda:loveu: Quote
agaciaaa Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a):Ale slodko wyglada z ta kokarda:loveu: do pyska jej w różowym :lol: CD Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Tak ladnie sie komponuje z rozowym jezorkiem:lol::loveu: Quote
Bzikowa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ale z Sary piękna Barbie :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jaki ładny nowy banerek :multi: Sara z kokardą też super :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Witanko Fotki z kokrdka wymiataja, sa cudowne,a kto ci taki zajefajny bannerek zrobil? Quote
diabelkowa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ja tez wpadlam banerek pochwalic a no widac ze sara nie bedzie miec raka szyki macicy:evil_lol: Quote
anetta Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 W tej kokardzie wygląda jak prawdziwa dziewczyna :lol: Quote
Marta_Ares Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 do pyska jej z ta kokarda:loveu: :loveu: :loveu: sliczny banerek:loveu: Quote
agaciaaa Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 furciaczek napisał(a):Tak ladnie sie komponuje z rozowym jezorkiem:lol::loveu: hmmm może jej kupie coś różowego.. np. jakieś ubranko z falbankami :lol: :evil_lol: Bzikowa napisał(a):Ale z Sary piękna Barbie :evil_lol::loveu::loveu: Eeeej tylko nie Barbie :evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):Jaki ładny nowy banerek :multi: Sara z kokardą też super :loveu: Dziękujemy :loveu: Izabela124. napisał(a):Witanko Fotki z kokrdka wymiataja, sa cudowne,a kto ci taki zajefajny bannerek zrobil? Witamy! Dzięki ;) Bannerek zrobiła Eria. Pięknie wyszedł :loveu: diabelkowa napisał(a):ja tez wpadlam banerek pochwalic a no widac ze sara nie bedzie miec raka szyki macicy:evil_lol: Ale masz skojarzenia :evil_lol: anetta napisał(a):W tej kokardzie wygląda jak prawdziwa dziewczyna :lol: I o to chodzi ;) Marta_Ares napisał(a):do pyska jej z ta kokarda:loveu: :loveu: :loveu: sliczny banerek:loveu: Dzieki ;) Bannerek tej samej autorki co Twój ;) Quote
agaciaaa Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Poranna porcja fotek ;) z dinozaurem ;) Quote
basia bonnie Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 nowy banerek przecudny!!!!! :loveu: :loveu: a sesyjka z różową zabawką teeeż!! :multi: :loveu: :loveu: Quote
agaciaaa Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 deer_1987 napisał(a):Ale ladny nowy bannerek :D Dziękujemy ;) basia bonnie napisał(a):nowy banerek przecudny!!!!! :loveu: :loveu: a sesyjka z różową zabawką teeeż!! :multi: :loveu: :loveu: Dziękujemy Basiu :lol: jak widać bardzo lubimy różowy :evil_lol::evil_lol: KOCHANI!!! Głosujmy na Orzechowce! Sytuacja tam jest tragiczna!!! http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6739 [SIZE=2]zajmie Wam to tylko chwilke.. a każdy głos się liczy! Quote
Izabela124. Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hej O nie Sarcia zamordowla dinozaura, biedaczek ['][']['] Quote
Pimpek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Witanko :cool3: http://images32.fotosik.pl/120/12309c4587d2c9d4.jpg Z kokardką :D A bannerek piękny! :loveu: Quote
Bzikowa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Jak nie Barbie? :evil_lol: Przecież widzę, że ją do różu ciągnie :evil_lol: Czy ten dinozaur nie ma już mózgu? Sarcia dobra dziewczynka wygryzła? :evilbat: Quote
furciaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 A to teraz juz wiem czemu dinozaury wyginely:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 deer_1987 napisał(a):Ta ostatnia sesja tez slodka!! Dzięki ;) Izabela124. napisał(a):hej O nie Sarcia zamordowla dinozaura, biedaczek ['][']['] Nie jednego :diabloti: Pimpek napisał(a):Witanko :cool3: http://images32.fotosik.pl/120/12309c4587d2c9d4.jpg Z kokardką :D A bannerek piękny! :loveu: Cześć Pimpkowa ;) dziękujemy ;) Bzikowa napisał(a):Jak nie Barbie? :evil_lol: Przecież widzę, że ją do różu ciągnie :evil_lol: Czy ten dinozaur nie ma już mózgu? Sarcia dobra dziewczynka wygryzła? :evilbat: nieprawda :lol: Powygryzała wszystkim dinozaurom co sie dało :evil_lol: :diabloti: furciaczek napisał(a):A to teraz juz wiem czemu dinozaury wyginely:evil_lol: haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: deer_1987 napisał(a):Bo Sara sie z nimi roprawila.. nie zwalać mi tu winy na mego pieseczka :lol: Fooootki :razz: mądre minki przy żuciu kawałka dinozaura :evil_lol: Quote
Recommended Posts