agaciaaa Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='emdziolek']ZAPOMNIJ:diabloti: ja chadzam teraz w czerwonym, moge dać ci na własnosc fioletowy i różowy:eviltong: gdzie tam, ja?:evil_lol: toż prawde mówie:razz: Czekaj:cool3: DAm ci tę noc, te jedna noc:multi::evil_lol: No doobra :cool3: poprosze oba :loveu: piłaś coś? :razz: [SIZE=2]Czekam :loveu: Już sie nie moge doczekać :multi: Quote
anetta Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Witam się z wami :hand: Widziałam zadowoloną Sare i piękną chionke :loveu: Quote
Helga&Ares Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 jak dawno mnie tu nie było Witajcie Dziewczyny [SIZE=2]:loveu: Agacia gdzie podziała się ta mała Sarunia, ta prawie że mniejsza od dłoni:evil_lol:ę Ja tu tylko widzę taką wielką pannice:evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='agaciaaa']No doobra :cool3: poprosze oba :loveu: piłaś coś? :razz: [SIZE=2]Czekam :loveu: Już sie nie moge doczekać :multi: 1. PRzyniose ci jak wpadne na nocke:cool3: 2. Piłam:evil_lol: 3. Już nie długo, sie doczekasz:cool3: 4. Ja tez nie moge sie doczekać:diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='anetta']Witam się z wami :hand: Widziałam zadowoloną Sare i piękną chionke :loveu: Cześć! :multi: Ciesze sie, że sie dokopałaś ;) [quote name='Helga&Ares']jak dawno mnie tu nie było Witajcie Dziewczyny [SIZE=2]:loveu: Agacia gdzie podziała się ta mała Sarunia, ta prawie że mniejsza od dłoni:evil_lol:ę Ja tu tylko widzę taką wielką pannice:evil_lol: Cześć Helga :multi: Noo... podmienili mi psa :roll: dali jakąś wielką i wredną suke :evil_lol::evil_lol: [quote name='emdziolek']1. PRzyniose ci jak wpadne na nocke:cool3: 2. Piłam:evil_lol: 3. Już nie długo, sie doczekasz:cool3: 4. Ja tez nie moge sie doczekać:diabloti: 1. Ok :loveu: i nałóż ten czerwony, to chociaż sobie popatrze :lol: 2. Co? 3. Kiedy? :razz: 4. :diabloti: Quote
emdziolek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='agaciaaa'] 1. Ok :loveu: i nałóż ten czerwony, to chociaż sobie popatrze :lol: 2. Co? 3. Kiedy? :razz: 4. :diabloti: 1. Cała ubiore sie na czerwono:evil_lol:Berecik jako dodatek:razz: 2. Soczek ananasowo-bananowy:diabloti: 3. Niedługo 4. ni ma nr 4:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='emdziolek']1. Cała ubiore sie na czerwono:evil_lol:Berecik jako dodatek:razz: 2. Soczek ananasowo-bananowy:diabloti: 3. Niedługo 4. ni ma nr 4:evil_lol: 1. Lepiej na zielono :razz: berecik będzie sie bardziej odznaczał :loveu: 2. Tylko? :diabloti: 3. Jak bardzo niedługo? :eviltong: 5. Jak ni ma jak jest :lol: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Helga&Ares napisał(a):Agaciu daj fotki! :diabloti: Przecież było dużo! :razz: Ale prosze bardzo, mam jeszcze mnóstwo zaległych do wstawienia :) ale od następnej strony, żeby wszyscy zobaczyli :razz: :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='emdziolek']Dobranoc kochanie:loveu::loveu: Dobranoc skarbeczku :loveu::loveu: No to fotki :razz: czajnik :lol: Quote
Bzikowa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Współczuję Twemu aparacikowi Ma ciągły przerób zdaje się :razz: Sara jest gwiazdą! :cool3: Piękne niebieskie oczko ma na ostatniej fotce! :loveu: Quote
Helga&Ares Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 http://images27.fotosik.pl/130/6cb7e2d3227984a7.jpg zlapałam trop :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Świąteczne fotki na str. 508, 507, 506 i 505 :razz: [quote name='Bzikowa']Współczuję Twemu aparacikowi Ma ciągły przerób zdaje się :razz: Sara jest gwiazdą! :cool3: Piękne niebieskie oczko ma na ostatniej fotce! :loveu: Ja też mu współczuje :diabloti: co chwile coś pstrykam :lol: a to już stary wysłużony złomik.. za swój aparat (zgubiony przez kolege) kasy ciągle nie dostałam :roll: [quote name='Helga&Ares']http://images27.fotosik.pl/130/6cb7e2d3227984a7.jpg zlapałam trop :loveu: Coś w tym stylu ;) Spadam do wyrka, dobranoc wszystkim :bye: Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 agaciaaa napisał(a): Nie wiem :eviltong: Eeeee.... wrona :eviltong: :calus: Oj, może mogłabym Ci go zastąpić? :diabloti: To się dowiec :eviltong: Kruk :diabloti: :loveu: Nie wolę żebyś nie ryzykowała :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dzień dobry :loveu: Ale ta Sarcia jest crazy :) Na każdej serii zdjęć z inną zabawką :evil_lol: http://images27.fotosik.pl/130/4ddb59798bde6ded.jpg Jak tu się nie zakochać :loveu: Quote
basia bonnie Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 ohh :loveu: jaka fajna nie-różowa :evil_lol: zabawka! :loveu: i Sarciaaa :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Witamy wszystkich :multi: [quote name='deer_1987']Ale fajna zabawka :D Sara ma same fajne zabawki :lol: [quote name='Luzia&Funia']To się dowiec :eviltong: Kruk :diabloti: :loveu: Nie wolę żebyś nie ryzykowała :evil_lol: Chyba 'dowiedz' :eviltong: Jaskółka :razz: :loveu: Jestem twarda, spróbujmy :diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :loveu: Ale ta Sarcia jest crazy :) Na każdej serii zdjęć z inną zabawką :evil_lol: http://images27.fotosik.pl/130/4ddb59798bde6ded.jpg Jak tu się nie zakochać :loveu: Witanko :loveu: No zabawek to ona troche ma :lol: Nie wiem.. ja sie zakochałam :roll: :loveu: [quote name='basia bonnie']ohh :loveu: jaka fajna nie-różowa :evil_lol: zabawka! :loveu: i Sarciaaa :loveu: Następnym razem kupie różową :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Jak już tak zasypuje was fotkami.. to macie jeszcze troche :lol: zmęczona zabawą Quote
Czarna_Owieczka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 http://images33.fotosik.pl/88/d599ac31d3137b9e.jpg Jaki śpioch :loveu: Ja mojemu nie dam rady takiego zdjcia zrobić :lol: po I kudły a po II jest czarny i nic ni widać :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 jaaki sloodziutki zmeczony pycholeq :))) Quote
Viz Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ale cuuuudo! :loveu: Dawno mnie tu nie było, ale nadrabiam. :cool3: Quote
Recommended Posts