agaciaaa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='diabelkowa']bo one wiecznie offuja :P no dokładnie! :diabloti: Jeszcze troche foteczek :loveu: są też na stronie 494 :razz: Quote
furciaczek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 agaciaaa napisał(a): nie wmawiaj mi że jestem jeszcze głupsza niż myśle :evil_lol: To Ty myslisz:crazyeye::eviltong: diabelkowa napisał(a):bo one wiecznie offuja :P Kto??:diabloti: Madra minka cudna:evil_lol::loveu: Slodkie spojzenie ma Twoje suczydlo:loveu: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Widziama foteczki, Sara jak zwykle piekna Quote
emdziolek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Uehehehe jakei spojrzonko:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/45/f8f0942cddc0b2df.jpg Powaliła mnie na nogi ta jej minka:evil_lol: Hejka Agatko skoro swit:evil_lol::eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='furciaczek']To Ty myslisz:crazyeye::eviltong: Kto??:diabloti: Madra minka cudna:evil_lol::loveu: Slodkie spojzenie ma Twoje suczydlo:loveu: myśle tylko o tym jaka jestem głupia :evil_lol: Takie wredne baby jak Ty :diabloti: dzięki :loveu: [quote name='Izabela124.']Widziama foteczki, Sara jak zwykle piekna dzięki :loveu: [quote name='emdziolek']Uehehehe jakei spojrzonko:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/45/f8f0942cddc0b2df.jpg Powaliła mnie na nogi ta jej minka:evil_lol: Hejka Agatko skoro swit:evil_lol::eviltong: Oj nie śmiej sie :evil_lol: chyba coś jadła i stąd ta minka :lol: Hej Emi :multi: skoro świt? :evil_lol::evil_lol: Właśnie odkryłam kilka filmików z Sarowego dzieciństwa :loveu: ale to był słodki szczenior :loveu: jak uda mi sie je gdzieś wstawić, to dam linki ;) Quote
emdziolek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='agaciaaa']m Oj nie śmiej sie :evil_lol: chyba coś jadła i stąd ta minka :lol: A czy jam sie śmieje?:cool3: Ja sie poprostu... ciesze:razz::diabloti: Hej Emi :multi: skoro świt? :evil_lol::evil_lol: No skoro świt! przecież ranek, dzień dopiero sie zaczyna:diabloti: Właśnie odkryłam kilka filmików z Sarowego dzieciństwa :loveu: ale to był słodki szczenior :loveu: jak uda mi sie je gdzieś wstawić, to dam linki ;) Noo to ja czekam na takowe filmiki, a moze chcesz ze mną oglądnąć Zupełnie jak miłosc? nie lubie sama filmów oglać:shake: Ale dzisiaj byłam z chłopakiem w kinie i było... ZAJE2BIŚCIE!:multi: Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kto Ci niby tego offa robi hę :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='emdziolek']A czy jam sie śmieje?:cool3: Ja sie poprostu... ciesze:razz::diabloti: No skoro świt! przecież ranek, dzień dopiero sie zaczyna:diabloti: Noo to ja czekam na takowe filmiki, a moze chcesz ze mną oglądnąć Zupełnie jak miłosc? nie lubie sama filmów oglać:shake: Ale dzisiaj byłam z chłopakiem w kinie i było... ZAJE2BIŚCIE!:multi: Ok to ciesz sie dalej :loveu: Eee no racja, ale ja zaraz musze iść spać :roll: bo jutro wstaje o 8, czyli skoro świt, jak na weekend :razz: Jak gdzieś je wgram to dam, ale ja sie na tym nie znam więc nie wiem czy mi wyjdzie :evil_lol: To dzisiaj jest Zupelnie jak miłość? Miałam oglądać :razz: to ja mam wpaść do Ciebie czy Ty do mnie? :loveu: :lol: a na czym byłaś w kinie? oglądałaś film, czy nie? :evil_lol::evil_lol: [quote name='Luzia&Funia']Kto Ci niby tego offa robi hę :diabloti: nie powiem :shake: taka jedna straaaaasznie wredna Luzia :shake: Quote
emdziolek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='agaciaaa']Ok to ciesz sie dalej :loveu: Eee no racja, ale ja zaraz musze iść spać :roll: bo jutro wstaje o 8, czyli skoro świt, jak na weekend :razz: Jak gdzieś je wgram to dam, ale ja sie na tym nie znam więc nie wiem czy mi wyjdzie :evil_lol: To dzisiaj jest Zupelnie jak miłość? Miałam oglądać :razz: to ja mam wpaść do Ciebie czy Ty do mnie? :loveu: :lol: a na czym byłaś w kinie? oglądałaś film, czy nie? :evil_lol::evil_lol: Ni wiem czy w TV to dziś leci ale ja mam na komopecku i ztwierdzam ze fajniuchny film:evil_lol: A w kinie bylam na "nigdy nei bede twoja" teksty mają zajebiaszcze wiec nie da sie tego nie oglądać, normalnie tam sie bez śmiechu nie da wytrzymać na tym filmie:evil_lol: To ty wpadaj do mnie bo oprócz Lusiaczka i Vegi nikogo ni ma w domu!:multi: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Fotki na poprzedniej stronie!!! :razz: [quote name='emdziolek']Ni wiem czy w TV to dziś leci ale ja mam na komopecku i ztwierdzam ze fajniuchny film:evil_lol: A w kinie bylam na "nigdy nei bede twoja" teksty mają zajebiaszcze wiec nie da sie tego nie oglądać, normalnie tam sie bez śmiechu nie da wytrzymać na tym filmie:evil_lol: To ty wpadaj do mnie bo oprócz Lusiaczka i Vegi nikogo ni ma w domu!:multi: Aha, a coś mi sie wydawało że ma być w tv :razz: ale z moją pamięcią to pewnie coś mi sie poplątało :evil_lol: na kompeczku jeszcze lepiej :loveu: to ja ide.. bede gdzies po nowym roku :evil_lol: chyba że śniegu napada i utkne w zaspie :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 agaciaaa napisał(a): nie powiem :shake: taka jedna straaaaasznie wredna Luzia :shake: JA!! Wredna? :crazyeye: FOCH! :obrazic: Quote
emdziolek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='agaciaaa']Fotki na poprzedniej stronie!!! :razz: Aha, a coś mi sie wydawało że ma być w tv :razz: ale z moją pamięcią to pewnie coś mi sie poplątało :evil_lol: na kompeczku jeszcze lepiej :loveu: to ja ide.. bede gdzies po nowym roku :evil_lol: chyba że śniegu napada i utkne w zaspie :evil_lol: że co i co?:crazyeye: Jak to po nowym roku?:mad: Ja ciebie widze u siebie za 5 minut!:mad::diabloti: Jak bedą zaspy to przyprowadze Ci Vege i w 5 minut zasp nie bedzie:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Luzia&Funia']JA!! Wredna? :crazyeye: FOCH! :obrazic: A kto tu mówił, że Ty? :razz: :diabloti: [quote name='emdziolek']że co i co?:crazyeye: Jak to po nowym roku?:mad: Ja ciebie widze u siebie za 5 minut!:mad::diabloti: Jak bedą zaspy to przyprowadze Ci Vege i w 5 minut zasp nie bedzie:evil_lol: No ale na piechote szybciej nie dam rady :razz: :evil_lol: chyba że mi ktoś zaserwuje porządnego kopa na rozpęd :evil_lol::evil_lol: To może dawaj mi tu Vege.. i mnie pociągnie, będzie szybciej :lol: Quote
emdziolek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='agaciaaa'] No ale na piechote szybciej nie dam rady :razz: :evil_lol: chyba że mi ktoś zaserwuje porządnego kopa na rozpęd :evil_lol::evil_lol: To może dawaj mi tu Vege.. i mnie pociągnie, będzie szybciej :lol: TO szykuj sanki a ja ide Vege zaprzęgać:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='emdziolek']TO szykuj sanki a ja ide Vege zaprzęgać:evil_lol: sanki? chyba na kółkach :evil_lol: śniegu ani ani :razz: chyba że będzie mnie ciągnąć tyłkiem po asfalcie :evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='agaciaaa']sanki? chyba na kółkach :evil_lol: śniegu ani ani :razz: chyba że będzie mnie ciągnąć tyłkiem po asfalcie :evil_lol::evil_lol: A mnie to obojętne, ważne zebyś dotarła na czas:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='emdziolek']A mnie to obojętne, ważne zebyś dotarła na czas:evil_lol: Tobie może i obojętne ale nie memu tyłkowi :evil_lol: rób ciepłą herbatke bo pewnie zmarzne :lol: Quote
emdziolek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='agaciaaa']Tobie może i obojętne ale nie memu tyłkowi :evil_lol: rób ciepłą herbatke bo pewnie zmarzne :lol: Juz sie robi, Vega jest juz za Augustowem gdzieś, bedzie za jakieś 3 minuty u ciebie czyli Ty bedziesz u mnie za jakieś 10 minut, to herbatke pójde robić za 5 minut:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='agaciaaa']A kto tu mówił, że Ty? :razz: :diabloti: Cytat: Napisał agaciaaa nie powiem :shake: taka jedna straaaaasznie wredna Luzia :shake: Ty :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Fotki na 494 i 496 :razz: [quote name='emdziolek']Juz sie robi, Vega jest juz za Augustowem gdzieś, bedzie za jakieś 3 minuty u ciebie czyli Ty bedziesz u mnie za jakieś 10 minut, to herbatke pójde robić za 5 minut:evil_lol: noo Ty też w matmie niezła jesteś :evil_lol: to ja sie ide zdrzemnąć na te 3 minuty, jak Vega przybędzie to lecimy do Ciebie :lol: [quote name='Luzia&Funia']Cytat: Napisał agaciaaa nie powiem :shake: taka jedna straaaaasznie wredna Luzia :shake: Ty :eviltong: no przecież napisałam wyraźnie, że nie powiem :diabloti: :evil_lol: Paskuda moja kochana na dobranoc :loveu: Quote
emdziolek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='agaciaaa']noo Ty też w matmie niezła jesteś :evil_lol: to ja sie ide zdrzemnąć na te 3 minuty, jak Vega przybędzie to lecimy do Ciebie :lol: Vega już pod Twoimi drzwiami otówrz jej bo pies mi sie pochoruje! I jedziecie do mnie i nie idziesz do wyrka!! Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 cO JEJ SIę śNIłO żE TAK JęZYK WYSTAWIłA :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='emdziolek'] Vega już pod Twoimi drzwiami otówrz jej bo pies mi sie pochoruje! I jedziecie do mnie i nie idziesz do wyrka!! Nikogo nie widze :razz: może zabładziła :diabloti: Nie cem ale muszem :shake: [quote name='Luzia&Funia']cO JEJ SIę śNIłO żE TAK JęZYK WYSTAWIłA :evil_lol: Sare zapytaj :razz: też jestem ciekawa :evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='agaciaaa']Nikogo nie widze :razz: może zabładziła :diabloti: Nie cem ale muszem :shake: Ty idź juz sobie, Emcia lubi byc sama..:placz: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: DOBRANOC!:loveu: Quote
Recommended Posts