:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 agaciaaa napisał(a):Ja z Sarą śpie tylko z rana jakieś 2 godzinki :) ale łóżko mam szeeeerokie, no i Sara jeszcze nie taka wielka :eviltong:Łaciata tez nie jest wielka:diabloti: A moje łóżko jest maleńkie, jak mój pokój zresztą ;) Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Łaciata tez nie jest wielka:diabloti: A moje łóżko jest maleńkie, jak mój pokój zresztą ;) Ale od Sary sporo większa :evil_lol: moje łoże jest 2-osobowe, bo ja potrzebuje dużo przestrzeni :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Też chce takie łoże :placz: Tylko niestety gdybym je wstawiła musiałabym wynieśc komputer... co to to nie! :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Też chce takie łoże :placz: Tylko niestety gdybym je wstawiła musiałabym wynieśc komputer... co to to nie! :evil_lol: No masz racje, spać można na podłodze, ale bez kompa to już gorzej :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Oczywiście! Bez kompa bym uschnęła, zmarniała... straciłabym sens życia :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Oczywiście! Bez kompa bym uschnęła, zmarniała... straciłabym sens życia :diabloti: ja też :shake: pokolenie komputerowe :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 agaciaaa napisał(a):ja też :shake: pokolenie komputerowe :evil_lol:Jak mi mam oowiadała że dla nich rozrywką było pieczenie ziemniaków na ognisku to mnie nosi :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jak mi mam oowiadała że dla nich rozrywką było pieczenie ziemniaków na ognisku to mnie nosi :diabloti: hehe :eviltong: oni mieli inny świat :evil_lol: Ide zaraz z Sarunią na siusiu i spać :lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Zostawmy średniowiecze w spokoju, mamy swój 21 wiek :calus: :evil_lol: Lećcie :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Zostawmy średniowiecze w spokoju, mamy swój 21 wiek :calus: :evil_lol: Lećcie :cool3: Średniowiecze.. :evil_lol: Najpierw musze brutalnie Sare obudzić :evil_lol: ścieląc swoje łoże.. bo mam rzepy, które strasznie hałasują przy rozkładaniu :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ty brutalu :diabloti: Ja juz lecem :bye: I pamiętaj! Nóżki nie dzwonią :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ty brutalu :diabloti: Ja juz lecem :bye: I pamiętaj! Nóżki nie dzwonią :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ja też, Sarunia wysikana, można walić w kimono :evil_lol: Czasem dzwonią. :bye: Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Bry! Ale żeście się nagadały wczoraj.... :) Pzdr. :) Quote
agaciaaa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Tina.Sara napisał(a):Dobry dzień... :eviltong: Witamy :multi: :multi: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Bry! Ale żeście się nagadały wczoraj.... :) Pzdr. :) Bry ;) czasem trzeba :evil_lol: despera napisał(a):Dzień dobry:multi: Mało fotek:diabloti: Bry ;) zaraz wstawie troche z wypadu na wieś na rancho koleżanki :evil_lol: Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dobry wieczornie ;) Świetne fotki!!:loveu: Ona jest zabójcza:loveu: Ach jak fajnie było by mieć znowu szczeniaka w domu:loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 http://images23.fotosik.pl/50/ed6074c42766402b.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Dobry wieczornie ;) Świetne fotki!!:loveu: Ona jest zabójcza:loveu: Ach jak fajnie było by mieć znowu szczeniaka w domu:loveu: Dobry ;) myśl co mówisz, kobieto... :evil_lol: ja chce żeby ona już była duża, przestała lać na dywany, gryźć po rękach itp itd.. :shake: szczenięce czasy są super, ale czasem dają w kość... Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ja też chciałam jak Balbina była szczeniorem żeby już była dorosła :lol: Chyba chciałam zobaczyć jak to jest posiadać dorosłego psa w domu ;) Branocka :* Quote
agaciaaa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ja też chciałam jak Balbina była szczeniorem żeby już była dorosła :lol: Chyba chciałam zobaczyć jak to jest posiadać dorosłego psa w domu ;) Branocka :* no i ja też bym chciała ;) ale wiem, że potem bede tesknić za szczenięcymi czasami :p Dobranoc :bye: Quote
Asiaczek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Cały czas utwierdzam się w przekonaniu, że Sarunia to Super Sunia!!! Chodząca niewinność, ten uśmiech, to spojrzenie i rozbrajający szczenięcy wdzięk!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts