Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ha, a myślisz że mi wszystkie wyszły? Z moim aparatem rozmazującym co 2 fotke... :shake: Ale trzeba sobie jakos radzić ;)

Mój aparat nie lepszy.. tzn nie mój. Bo mój kolega pożyczył i zgubił :roll: został mi tylko brata stary złomik, 2,0 MPix :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Mój aparat nie lepszy.. tzn nie mój. Bo mój kolega pożyczył i zgubił :roll: został mi tylko brata stary złomik, 2,0 MPix :evil_lol:

no ładnie kolega zrobił...

ja bym nie darował:mad:

Posted

[quote name='Matusz']no ładnie kolega zrobił...

ja bym nie darował:mad:

a myślisz że ja darowałam? :diabloti: ma oddać mi kase, tylko narazie nie ma.. teraz próbuje sprzedać telefon :cool3: i oby mu sie udało :roll:

Posted

[quote name='agaciaaa']a myślisz że ja darowałam? :diabloti: ma oddać mi kase, tylko narazie nie ma.. teraz próbuje sprzedać telefon :cool3: i oby mu sie udało :roll:

phii... ja to bym nie czekał wcale, tylko ma oddać i już:cool1: a jak by zwlekał to z % by oddał....

Posted

[quote name='Matusz']
phii... ja to bym nie czekał wcale, tylko ma oddać i już:cool1: a jak by zwlekał to z % by oddał....

żeby to było takie proste...

[quote name='furciaczek']przybywam poplotkowac:diabloti:

cześć :loveu: to o czym poplotkujemy? :diabloti: