agaciaaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 basia bonnie napisał(a):ale śliczna sesyjkaa :loveu: :loveu: dzięki :loveu: furciaczek napisał(a):hehe jaka pozycja:evil_lol: jak jest wredna to znaczy ze juz z nia dobrze:loveu: też tak myśle :razz: Sarulka wraca do siebie :loveu: luzia napisał(a):Gdyby nie ten kołnierz w życiu bym nie uwierzyła że ona jakiś zabieg miała :loveu: ja też :evil_lol: aż za szybko wróciła do siebie ;) :evil_lol: a tak serio to strasznie sie ciesze, że Sarunia już rozrabia :loveu: i znowu jest wredna :loveu: Quote
basia2202 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss Quote
furciaczek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Widzisz sterylki nie sa wcale takie straszne:loveu: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 basia2202 napisał(a):Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss Bede podnosić i trzymać kciukasy za sunie! :) furciaczek napisał(a):Widzisz sterylki nie sa wcale takie straszne:loveu: Jeszcze nie widze :eviltong: może zobacze jak już naprawde będzie po wszystkim :lol: Dobranoc wszystkim :bye: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Witamy wszystkich :multi::multi::multi: Sara nie dała mi sie dziś wyspać.. najpierw zajęła moją strone łóżka, więc musiałam spać na brzegu, czego nie cierpie- ciągle sie budziłam i w ogóle.. potem obudziła mnie po 6 na siku i śniadanko, a potem po 8 (!!!) znowu :roll: paskuda mała :cool3: wstałam przed 11 i znowu musiałam z nią wyjść, bo piszczała- uwstecznia sie czy co? :evil_lol: ma szczęście, że ją kocham, bo inaczej bym ją przez okno wyrzuciła :diabloti: :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 oj no to widac juz jest w 99% zdrowa :D Ja zapraszam do nas, wlasnie zgrywam nowe dzisiejsze fotki :) Quote
furciaczek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Mialas cuuudowna noc widze:diabloti: lepiej bylo zostac na dogo i ze mna pogadac:eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 deer_1987 napisał(a):oj no to widac juz jest w 99% zdrowa :D Ja zapraszam do nas, wlasnie zgrywam nowe dzisiejsze fotki :) byłam i fotki widziałam :loveu: furciaczek napisał(a):Mialas cuuudowna noc widze:diabloti: lepiej bylo zostac na dogo i ze mna pogadac:eviltong: byłam w nocy długo na dogo.. ale muliło strasznie :roll: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 kilka fotek przedsterylkowych ;) Sara je marchewke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 http://images31.fotosik.pl/32/3b71f74e3d721c9d.jpg Nieeee no ja ją uwielbiam po prostu :evil_lol: Witaj Saruniu :loveu: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):http://images31.fotosik.pl/32/3b71f74e3d721c9d.jpg Nieeee no ja ją uwielbiam po prostu :evil_lol: Witaj Saruniu :loveu: Cześć Sylwuś :lol: Bardzo ładną fotke zacytowałaś.. tylko że to nie moja Sara :eviltong: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :roflt: Mój komp mi płata figle, przepraszam :lol: O tę mi chodziło http://images32.fotosik.pl/39/8620fb30b01a37b6.jpg :grins: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::roflt: Mój komp mi płata figle, przepraszam :lol: O tę mi chodziło http://images32.fotosik.pl/39/8620fb30b01a37b6.jpg :grins: niech Ci będzie, że to wina kompa :cool3: :evil_lol: a fotka.. normalna przecież :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 luzia napisał(a):Jak tam ranka goi się?? noooo coraz lepiej wygląda :) Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 agaciaaa napisał(a):niech Ci będzie, że to wina kompa :cool3: :evil_lol: a fotka.. normalna przecież :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Te! Wątpisz w to? :mad: Powiedz mi jak fotka może być normalna kiedy jest na niej Sarunia :loveu: , powiem więcej, Sarunia z taką miną :diabloti: :loveu: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Te! Wątpisz w to? :mad: Powiedz mi jak fotka może być normalna kiedy jest na niej Sarunia :loveu: , powiem więcej, Sarunia z taką miną :diabloti: :loveu: Wątpie :diabloti: Oj, przecież ma normalna mine :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 agaciaaa napisał(a):Wątpie :diabloti: Oj, przecież ma normalna mine :loveu: :evil_lol: :evil_lol::snipersm: :snipersm: :snipersm: Czy Ty chcesz powiedzieć że ona z taka naćpana miną cały czas po domku się przemieszcza? Nie powiem co mi na myśl przyszło :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::snipersm: :snipersm: :snipersm: Czy Ty chcesz powiedzieć że ona z taka naćpana miną cały czas po domku się przemieszcza? Nie powiem co mi na myśl przyszło :eviltong: :2gunfire: Oj od razu naćpana :evil_lol: jak je to strzela takie miny :loveu: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Agacia się broni bo wie że każdy pies podobny do swojego właściciela jest :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 luzia napisał(a):Agacia się broni bo wie że każdy pies podobny do swojego właściciela jest :diabloti: u nas to nieprawda :shake: Sara jest duuuuużo ładniejsza :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Zachowanieeeeem, owszem, podobna :evil_lol: Quote
Recommended Posts