agaciaaa Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Jaka mineczka :iloveyou: ale jest bidaczka :loveu: :loveu: Bzikowa napisał(a):Sara nie jest w swoim żywiole ;) Ale dzielnie znosi swoją niedyspozycję, oby tak dalej :loveu: Nooo zdecydowanie to nie jest jej żywioł ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kolejne piękne zdjęcia - a jaka Sarcia wygodnicka, na poduszce z Kubusiem... :) :loveu: Bidulka moja, nie wie czemu jej wsadzili na łebek kołnierz, nudzi jej się... to zaczyna broić... ;) Udałoby Ci się zrobić zdjęcie rance? Zwykle chowam od niej tą poduszke, bo to moja ulubiona i nie chce żeby mi ją obsierściła :razz: ale taka z niej teraz bidulka, że sama jej ją podłożyłam :lol: Ona tak śmiesznie chodzi w tym kołnierzu.. jakby o nim zapominała, ciągle sie obija i zaczepia :evil_lol: A fotki narazie nie mam jak zrobić, Sarunia śpi tak że ranki nie widać, może jutro mi sie uda. Quote
Luzia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witamy wieczorkiem :multi: Mizianko dla lampeczki :loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
Dada Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Gtaruluję. Cieszę się, ze Sara szybko do siebie dochodzi. Nie martw się mojej psinki rana byla duża, a teraz nawet blizny nie ma Całuski Quote
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ciesze sie ze z Sarunia wszytko dobrze:loveu::multi: Slodkie te foteczki:loveu: Quote
basia bonnie Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 super, że wszystko się udało :loveu: :multi: ale ślicznie wygląda w tym kołnierzyku :loveu: :loveu: Quote
lolka75 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Sarenko..musisz cos zbroic porzadnie zeby bylo wiadomo ze juz jest ok:diabloti::loveu: Quote
agaciaaa Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Witamy wszystkich! Ale sie dzisiaj wyspałyśmy! Rano po 5 tylko na szybki spacerek i dalej spać. i wstałyśmy dopiero pół godzinki temu. Sarunia właśnie coś broi ;) zdecydowanie ma dosyć bezczynnego leżenia. Ja oczywiście ciągle sie czymś zamartwiam... a po Sarze to nawet nic nie widać, tylko ten kołnierz ją zdradza ;) dziękujemy wszystkim za miłe słowa :loveu: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 no to :kciuki: zeby już już było oki ...i Sara mogła chodzić bez klosza...witanko i buziaczki :multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Alicja napisał(a):no to :kciuki: zeby już już było oki ...i Sara mogła chodzić bez klosza...witanko i buziaczki :multi::multi::multi: Witanko :multi: Sara już przestała zwracać uwage na ten kołnierz :evil_lol: chodzi i sie obija ale zupełnie jej to nie przeszkadza :evil_lol::evil_lol: Troche foteczek mojego słoneczka :loveu: Quote
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Gdyby nie ten kolniez to nie zauwazylabym roznicy:loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 ale slodziak http://images29.fotosik.pl/114/dd331d70075b1a75.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Łooooo przez dogo muła...ajjjjj... Sarcia, już nie długo ci to zdejmą :calus: Agacia, a ja tam rana? zrób fote to oblookamy swymi patrzydełkami :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 http://images29.fotosik.pl/114/dd331d70075b1a75.jpg Jak słodko :loveu: A jaka fajna końcóweczka ogonka :cool3: Quote
Eriu Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 W końcu się dopchałam. Ale jaka kochana satelita :D :loveu:. Głaski dla Sary na lepsze gojenie :). Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witamy odjajniczoną Sarunie :calus: Szybkiego powrotu do zdrówka mała :loveu: Quote
agaciaaa Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Matusz napisał(a):do twarzy Sarci w kołnierzyku ;) ładnemu we wszystkim ładnie ;) furciaczek napisał(a):Gdyby nie ten kolniez to nie zauwazylabym roznicy:loveu: ja też, zachowuje sie już normalnie, nawet jest wredna :loveu: :diabloti: Marta_Ares napisał(a):ale slodziak http://images29.fotosik.pl/114/dd331d70075b1a75.jpg :loveu: dzięki :loveu: anetta napisał(a):Łooooo przez dogo muła...ajjjjj... Sarcia, już nie długo ci to zdejmą :calus: Agacia, a ja tam rana? zrób fote to oblookamy swymi patrzydełkami :lol: Mama mówi, że dobrze.. ja sie staram tam nie zaglądać :eviltong: bo sie denerwuje :cool3: Czarna_Owieczka napisał(a):http://images29.fotosik.pl/114/dd331d70075b1a75.jpg Jak słodko :loveu: A jaka fajna końcóweczka ogonka :cool3: uwielbiam ten ogonek :loveu: Eriu napisał(a):W końcu się dopchałam. Ale jaka kochana satelita :D :loveu:. Głaski dla Sary na lepsze gojenie :). Satelita :evil_lol::evil_lol: dziękujemy za głaski :loveu: :: FiGa :: napisał(a):Witamy odjajniczoną Sarunie :calus: Szybkiego powrotu do zdrówka mała :loveu: cześć Sylwuś :lol: dziękujemy- ja i odjajniczona Sara :evil_lol: :loveu: Jeszcze kilka dzisiejszych fotek :loveu: Quote
agaciaaa Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 dogomuł doprowadza mnie do szału.......:angryy: :angryy: :angryy: Quote
taxelina Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Dopiero udalo mi sie dostac do watku i przeczytac o zabiegu. Mam nadzieje ze coraz lepiej z nia? Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 :loveu: :loveu: Przesyłamy buziaki :buzi: Quote
agaciaaa Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 deer_1987 napisał(a):Dopiero udalo mi sie dostac do watku i przeczytac o zabiegu. Mam nadzieje ze coraz lepiej z nia? Zachowuje sie już normalnie :loveu: czyli jest wredna i wkurzająca :evil_lol: ;) :: FiGa :: napisał(a)::loveu: :loveu: Przesyłamy buziaki :buzi: dziękujemy :loveu: Sara też przesyła soczyste buziaczki :loveu: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 ale śliczna sesyjkaa :loveu: :loveu: Quote
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 hehe jaka pozycja:evil_lol: jak jest wredna to znaczy ze juz z nia dobrze:loveu: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Gdyby nie ten kołnierz w życiu bym nie uwierzyła że ona jakiś zabieg miała :loveu: Quote
Recommended Posts