agaciaaa Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 furciaczek napisał(a):A tak se wpadlam:p zaraz uciekam i wroce pozniej:diabloti: dogo mi przez 2 dni nie dzialalo:angryy: wyskakiwalo ze strona nie istnieje:shake: Chyba wszystkim nie działało.. a przynajmniej mi :eviltong: :roll: dziś też tylko do 24.00, nie będzie nocnego siedzenia :shake: ale może w końcu coś zrobią z tym muleniem :lol: Quote
Luzia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 agaciaaa napisał(a): Jak? :diabloti: Na pewno chcesz wiedzieć :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Dobry wieczór :) Pewnie, że będziemy trzymać kciuki za Pannę Śmietanę :loveu: :loveu: :loveu: :cool3: Wszystko będzie dobrze :) http://images23.fotosik.pl/110/8ff972a4243d5721.jpg Zwłoki flaminga :-o Quote
Bzikowa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 http://images32.fotosik.pl/39/0113d6059e6aba45.jpg - Morduj Sara, morrrduj :diabloti: My też będziemy trzymać kciuki za Saruśkę jutro! ;) Quote
furciaczek Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 agaciaaa napisał(a):Chyba wszystkim nie działało.. a przynajmniej mi :eviltong: :roll: dziś też tylko do 24.00, nie będzie nocnego siedzenia :shake: ale może w końcu coś zrobią z tym muleniem :lol: Admini chyba zapomnieli o konserwacji bo dogo dziala:eviltong: Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 :kciuki: ja już zaczęłam zaciskać ...żeby nie zapomniec ...będzie dobrze ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 My też trzymamy kciuki od samego rana :loveu: Quote
basia2202 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 hej dziewczyny:calus: chciałam tylko powiedzieć, że trzymam kciukasy od samego rana, żeby wszystko ok poszło:happy1: Sarcia, bądź dzielna dziewczyno!! ;) Agatko... a Ty ziółka jakieś... meliska... żebyś się nie denerwowała... ;) wszystko będzie good:) Sarci tyłek odżyje tak szybko jak naszej Zuzce:) jak wrócę od okulisty, zaglądnę poczytać relacje jak tam:) całusy:loveu: a co to za przyrośl na twarzy?:cool3: http://images27.fotosik.pl/110/fc7bbe5742f67d18.jpg też mamy takie kółko:multi: tylko zielono-niebieskie;) http://images31.fotosik.pl/39/92592ccc646d312a.jpg Quote
Matusz Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witanko porankowo Sarcie !! :smile::multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Witamy wszystkich! luzia napisał(a):Na pewno chcesz wiedzieć :evil_lol: na pewno :diabloti: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór :) Pewnie, że będziemy trzymać kciuki za Pannę Śmietanę :loveu: :cool3: Wszystko będzie dobrze :) http://images23.fotosik.pl/110/8ff972a4243d5721.jpg Zwłoki flaminga :-o Witamy :lol: trzymajcie trzymajcie... Zwłoki... ostatnio Sara załatwiła kolejną zabawke :diabloti: Bzikowa napisał(a):http://images32.fotosik.pl/39/0113d6059e6aba45.jpg - Morduj Sara, morrrduj :diabloti: My też będziemy trzymać kciuki za Saruśkę jutro! ;) Urodzony morrrderca :diabloti: zabawek :evil_lol: furciaczek napisał(a):Admini chyba zapomnieli o konserwacji bo dogo dziala:eviltong: Cholera.. to ja niepotrzebnie poszłam spać o 12 :evil_lol: Alicja napisał(a)::kciuki: ja już zaczęłam zaciskać ...żeby nie zapomniec ...będzie dobrze ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):My też trzymamy kciuki od samego rana :loveu: nie puszczajcie :lol: basia2202 napisał(a):hej dziewczyny:calus: chciałam tylko powiedzieć, że trzymam kciukasy od samego rana, żeby wszystko ok poszło:happy1: Sarcia, bądź dzielna dziewczyno!! ;) Agatko... a Ty ziółka jakieś... meliska... żebyś się nie denerwowała... ;) wszystko będzie good:) Sarci tyłek odżyje tak szybko jak naszej Zuzce:) jak wrócę od okulisty, zaglądnę poczytać relacje jak tam całusy:loveu: Dziękujemy Basiu.. Ja już od rana w nerwach :roll: Matusz napisał(a):Witanko porankowo Sarcie !! :smile::multi: Witaj Mati :multi: Quote
Luzia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 agaciaaa napisał(a): na pewno :diabloti: To pomyśli i mi powiedz wtedy powiem czy myślę o tym samym :diabloti: Trzymamy kciuki za Saruchę :loveu: Wszystko na pewno będzie dobrze :multi: Quote
basia2202 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 będzie doobrze:calus: ja też się denerwowałam cały dzionek... :roll: martwiłam... a tu się okazało, że dzielna Zuzanka na własnych kuśpetkach wyszła ze szpitala:) Quote
agaciaaa Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 luzia napisał(a):To pomyśli i mi powiedz wtedy powiem czy myślę o tym samym :diabloti: Trzymamy kciuki za Saruchę :loveu: Wszystko na pewno będzie dobrze :multi: Oj przestań, to dla mnie zbyt skomplikowane :evil_lol: Trzymaj i nie puszczaj :cool3: basia2202 napisał(a):będzie doobrze:calus: ja też się denerwowałam cały dzionek... :roll: martwiłam... a tu się okazało, że dzielna Zuzanka na własnych kuśpetkach wyszła ze szpitala:) No mam nadzieje, że będzie dobrze.. ale i tak sie boje. Dzięki, że mnie tak wspieracie :loveu: Quote
Luzia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 agaciaaa napisał(a):Oj przestań, to dla mnie zbyt skomplikowane :evil_lol: Trzymaj i nie puszczaj :cool3: To musisz reanimować ostatnią szarą komurkę :diabloti: Nie puszczę choćby nie wiem co :cool3: agaciaaa napisał(a): No mam nadzieje, że będzie dobrze.. ale i tak sie boje. Dzięki, że mnie tak wspieracie :loveu: Nie ma "Mam nadzieje"! Bedzie dobrze i kolpka! :p A co do wspierania to po to tu jesteśmy :razz: Quote
sacred PIRANHA Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 jasne, ze bedzie dobrze!!! tyle kciukow przeciez tutaj trzymamy!! musi byc dobrze!! Quote
agaciaaa Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 luzia napisał(a):To musisz reanimować ostatnią szarą komurkę :diabloti: A skąd wiesz, że ja mam jeszcze chociaż jedną? :diabloti: luzia napisał(a):Nie ma "Mam nadzieje"! Bedzie dobrze i kolpka! :p A co do wspierania to po to tu jesteśmy :razz: Niki-lidka napisał(a):jasne, ze bedzie dobrze!!! tyle kciukow przeciez tutaj trzymamy!! musi byc dobrze!! Bede sobie myśleć o was wszystkich, którzy trzymacie kciuki... :loveu: Quote
lolka75 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 zdrowka Sarenko:multi::loveu:....a Agacie cierpliwosci i sily;):loveu: Quote
agaciaaa Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 No to trzymajcie wszyscy kciuki!!! Jedziemy. Wieczorem zdam relacje. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Pewnie Sarcia już po zabiegu :) Ciągle trzymaliśmy kciuki! Czekamy na relację!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Matusz Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 kciuki trzymaliśmy mocno !! czekamy na Was i wieści :) Quote
agaciaaa Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Już jesteśmy. Zabieg sie troszke opóźnił, bo do lecznicy trafił strasznie pogryziony bidulek. Więc zaczęło sie dopiero o 15.00. Z Sarunią wszystko ok, śpi sobie za miękkim posłanku opatulona kocykiem. Pani doktor bardzo miła, jestem zadowolona. Tylko kobieta ze sklepu koło lecznicy mi sie nie spodobała. Weszliśmy po kołnierz, bo w lecznicy nie mieli. Mama wniosła Sarunie, bo nie bardzo chciała chodzić i położyła na podłodze. No i Sarunia sie posiusiała... A pani nam zaczęła gadać, że trzeba psa wysikać po zabiegu i takie tam. Sara nawet iść nie chciała, miałam ją położyć na podwórku i czekać aż sie wysika? Ależ mnie kobita wkurzyła... Jak jechaliśmy do Białegostoku, w samochodzie Sara miała świra.. Piszczała, wyrywała sie... Dawno nie jeździła samochodem, ale kiedyś nie było problemu, a teraz jej sie to strasznie nie podobało. Na pewno bede cała w siniakach. W lecznicy też ciągle wystraszona była, jak czekaliśmy aż nas przyjmą. Na szczęście już po wszystkim.. Dziękujemy wszystkim za kciuki. Ide przy niej posiedzieć. Quote
basia2202 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Agatka, czekam na wieści, jak tam blondyna się miewa ;) Jak wrócisz, to pisz koniecznie!! Całusy!! :loveu: P.S. Kciukam nadal :happy1: Quote
emdziolek Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Hej Agatko 3mam mocno kciukaski za Sarcie a teraz zmykam żegnać sie z innymi bo lece do wawki:lol: Tęsknij za mną:evil_lol: paaaaa:loveu: Quote
Recommended Posts