furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a):kryminalistka :eviltong: :evil_lol: Bedziesz mi to do konca zycia teraz wypominac:placz:? Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Bedziesz mi to do konca zycia teraz wypominac:placz:? to Ty zaczęłaś :eviltong: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a):to Ty zaczęłaś :eviltong: :evil_lol: Nieprawda:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a): RACJA!!! Włączyłam sobie na kompie Sapera (taka gra jakby ktoś nie wiedział:eviltong:) i sobie gram czekając aż sie załaduje :evil_lol: normalnie mam już tego dość :angryy: Ja gram w Pasjansa :evil_lol: agaciaaa napisał(a): No ja nie wiem, gdzie moje maleństwo... musze spytać tą krowe co zrobiła z moim kieszonkowym pieseczkiem :mad: a Ty znowu pijesz........ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niech będzie, wypije z Tobą :drinking: Pewnie to co z tą różową zabawką :placz:[różowa... :roflt:] :eviltong: Ja pije? No ja?! Coś ty :lol: furciaczek napisał(a):Zboczona alkoholiczka:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::loveu:Agacia? Czy ja o czymś nie wiem? :cool3: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Nieprawda:eviltong: nie kłóć sie ze mną :mad: :diabloti: :: FiGa :: napisał(a):Ja gram w Pasjansa :evil_lol: Pewnie to co z tą różową zabawką :placz:[różowa... :roflt:] :eviltong: Ja pije? No ja?! Coś ty :lol: Agacia? Czy ja o czymś nie wiem? :cool3: Właśnie tak myślałam, żeby sie przerzucić na pasjansa, bo saper już mi sie nudzi :evil_lol: Biedna malutka Sarunia :placz: masz coś do różowego? :cool3:[SIZE=2] yyyyyyy.... Furciakowa jak zwykle coś zmyśla :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a): pilnuje tu porządku :diabloti: kto? ze niby ty pilnujesz?? hehehe juz widze jak sie to tobie uda:diabloti: furciaczek napisał(a):A cio ktos cos narozrabial??:evil_lol: agaciaa sama rozrabia i zwala na innych:eviltong: agaciaaa napisał(a):no troche.. takie 3 wredne kobity :diabloti: ktore to?:mad::diabloti: furciaczek napisał(a):Zboczona alkoholiczka:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::loveu: otoz to!! anetta napisał(a):Doczłapałam się!! ja tez....choc z dogomułem ciezko jest:roll: furciaczek napisał(a):Nieprawda:eviltong: jak sis mowi ze nieprawda to nieprawda!!!! :eviltong::diabloti::mad: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):kto? ze niby ty pilnujesz?? hehehe juz widze jak sie to tobie uda:diabloti: agaciaa sama rozrabia i zwala na innych:eviltong: Ale namazałaś :eviltong: Owszem, pilnuje :diabloti: a przynajmniej stwarzam pozory :evil_lol: Ja rozrabiam? Ja jestem grzeczna dziewczynka :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 agaciaaa napisał(a):Ale namazałaś :eviltong: Owszem, pilnuje :diabloti: a przynajmniej stwarzam pozory :evil_lol: Ja rozrabiam? Ja jestem grzeczna dziewczynka :lol: yhy namazalam tyle ile chcialam a ty mnie nie upilnujesz napewno...bo nikt mnie nie upilnuje:diabloti: ty grzeczna? z tymi raczkami pod kolderka?:eviltong::diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Niki-lidka napisał(a):yhy namazalam tyle ile chcialam a ty mnie nie upilnujesz napewno...bo nikt mnie nie upilnuje:diabloti: ty grzeczna? z tymi raczkami pod kolderka?:eviltong::diabloti: nawet nie bede próbować :evil_lol: i kto tu ma zboczone myśłi? :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 agaciaaa napisał(a): i kto tu ma zboczone myśłi? :eviltong: ja sie przynajmnije nie wypueram ze jestem nienormalna:eviltong::diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Niki-lidka napisał(a):ja sie przynajmnije nie wypueram ze jestem nienormalna:eviltong::diabloti: a czy ja sie tu czegoś wyparłam? :eviltong: tylko nie wiem o co chodzi z tymi rączkami, bo to sobie wczoraj w nocy wymyśliłyście :evil_lol: Wszyscy sobie poszli :placz: no to ide spać.. Sarulka na dobranoc :loveu: Quote
Ola164 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witamy, ojejciu jaka ona słodziutka :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dzień dobry :loveu: agaciaaa napisał(a): Jaka tam nowa... :cool3: z przykrością musze oznajmić, że z fleminga niewiele już zostało :roll: :evil_lol: Biedny flaming :placz: Czemu te psy takie leniwe, tylko by spały i spały ;) Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Ola164 napisał(a):Witamy, ojejciu jaka ona słodziutka :) Witamy i dziękujemy :) basia bonnie napisał(a):aa jak tu sennie :evil_lol: ja bym chętnie wróciła do łóżka :cool3: :evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzień dobry :loveu: Biedny flaming :placz: Czemu te psy takie leniwe, tylko by spały i spały ;) Witamy :loveu: Mam nawet fotki z morderstwa :diabloti: Mogą to śpią ;) Ja bym chętnie sie z nimi zamieniła :lol: Quote
Pimpek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 http://images31.fotosik.pl/39/550dd35e99e3a35c.jpg Tej to dobrze ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 O w mordeczkę alez mam zaległości.... Ale nadrobiłam to co dałam rade :D pleciecie i pleciecie zamiast coś pożytecznego robić :P:diabloti: http://images31.fotosik.pl/39/550dd35e99e3a35c.jpg mmm :iloveyou: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Pimpek napisał(a):http://images31.fotosik.pl/39/550dd35e99e3a35c.jpg Tej to dobrze ;) Czasem jej zazdroszcze ;) :evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):O w mordeczkę alez mam zaległości.... Ale nadrobiłam to co dałam rade :D pleciecie i pleciecie zamiast coś pożytecznego robić :P:diabloti: http://images31.fotosik.pl/39/550dd35e99e3a35c.jpg mmm :iloveyou: Ja nie plote :eviltong: Zresztą... czy siedzenie na dogo nie jest pożyteczne? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ależ jest :)) oczywiście, że tak :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ależ jest :)) oczywiście, że tak :diabloti: no widzisz :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 agaciaaa napisał(a):no widzisz :diabloti: Dooobra zwracam honor :oops: Quote
Martinee Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witamy Serdecznie I Zapraszamy W Wolnym Czasie Do Nas Quote
Martinee Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 http://images34.fotosik.pl/19/96b71d3c61778ef3.jpg super fotka Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dooobra zwracam honor :oops: :multi: :diabloti: Martinee napisał(a):Witamy Serdecznie I Zapraszamy W Wolnym Czasie Do Nas byłam i widziałam fotki :) jeszcze kilka fotek zmęczonego psa ;) Quote
Recommended Posts