Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 agaciaaa napisał(a): ale przecież ona jest z Chin :evil_lol: Trzeba było tak od razu to wiele tłumaczy :diabloti: Quote
anetta Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Cześć dziewczyny :) http://images34.fotosik.pl/31/7964c3f822d79eaf.jpg :happy1: Super decyzja ze sterylka :))))))))))) Quote
Cheritka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Sara dopasowała się do barw jesieni ;) Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='anetta']Cześć dziewczyny :) http://images34.fotosik.pl/31/7964c3f822d79eaf.jpg :happy1: Super decyzja ze sterylka :))))))))))) Ja żałuje że mojej nie wysterylizowałam zaraz po tym jak ją przygarnęłam :shake: Quote
diabelkowa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 hej hej my tez bedziemy trzymac kciuki za sterylke a zdjecia cudne jak zwykle :) Quote
furciaczek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Swietnie tu wyszla:loveu: http://images27.fotosik.pl/106/7b9e07151cbe79b3.jpg Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Berek z samego ranka:multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witanko, :multi::multi: miłego dzionka ;) Quote
Eriu Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ale nowina z tą sterylką :) Trzymamy kciuki, napewno będzie dobrze. Masz mi tu na bieżąco zdawać relację co i jak, bo też się czaję, ale chyba dopiero w 2008 jak będę miała ferie. Quote
agaciaaa Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='luzia']Trzeba było tak od razu to wiele tłumaczy :diabloti: przecież teraz wszystko jest "made in China" :evil_lol: [quote name='anetta']Cześć dziewczyny :) http://images34.fotosik.pl/31/7964c3f822d79eaf.jpg :happy1: Super decyzja ze sterylka :))))))))))) Cześć :) Decyzja niby dobra, ale boje sie jak cholera i mam wyrzuty sumienia, że skazuje swego psa na cierpienie...:roll: [quote name='Ewaa']Sara dopasowała się do barw jesieni ;) No rzeczywiście :) [quote name='luzia']Ja żałuje że mojej nie wysterylizowałam zaraz po tym jak ją przygarnęłam :shake: No niestety, teraz to już musicie sobie jakoś radzić. [quote name='diabelkowa']hej hej my tez bedziemy trzymac kciuki za sterylke a zdjecia cudne jak zwykle :) dzięki, kciuki na pewno sie przydadzą :) [quote name='furciaczek']Swietnie tu wyszla:loveu: http://images27.fotosik.pl/106/7b9e07151cbe79b3.jpg dzięki kochana :loveu: mi też sie tu bardzo podoba :loveu: [quote name='Alicja']Berek z samego ranka:multi::multi::multi: Bry :multi: [quote name='Matusz']Witanko, :multi::multi: miłego dzionka ;) Witamy :) dziękujemy i nawzajem :) [quote name='Czarna_Owieczka']Dobry! :multi: Witamy! :multi: [quote name='Eriu']Ale nowina z tą sterylką :) Trzymamy kciuki, napewno będzie dobrze. Masz mi tu na bieżąco zdawać relację co i jak, bo też się czaję, ale chyba dopiero w 2008 jak będę miała ferie. Ok, bede zdawać relacje :) Quote
basia2202 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 hej dziewczynki:) widziałam znowu fajne foteczki:) sporo terenu do biegania macie tam koło siebie:) to jest ładne zdjęcie.. Sarcia tak w niebo patrzy:) http://images33.fotosik.pl/31/304a10c60245453f.jpg i super, że Sarunia tak chętnie się kąpie:) hehe.. hopsaa.. na dropsaa;) http://images30.fotosik.pl/106/c6ba580ebd5d688d.jpg oo dżiiizaass.. jaka koparka http://images26.fotosik.pl/105/d54d0d0f570c0b93.jpg i poczytałam, że Sarunia też będzie ciachnięta a to ile ona ma już m-cy? i kiedy dokładnie to ciachnięcie?? to będziemy trzymać kciukole [quote name='agaciaaa']Cześć :) Decyzja niby dobra, ale boje sie jak cholera i mam wyrzuty sumienia, że skazuje swego psa na cierpienie...:roll: ja się też bałam... ale wyrzutów sumienia nie miej Agatko:) to dobra rzecz... jak nie chcesz szczeniaczków, to raz, że wygoda dla Ciebie, i pozwoli uniknąć różnych chorób;) poza tym... nie myśl w ten sposób, że na cierpienie... zobaczysz, jak szybko Sara dojdzie do siebie;) pewnie tak jak Zuzka, że po 2 dniach tyłek jej odżyje :loveu:będzie okej!! a boleć w czasie zabiegu ją nie będzie - przecież nie kroją na żywca tylko pod narkozą, więc nic się nie mart!! będziemy mocno trzymać kciuki i zaglądać, co tam u Was:) buziakujemy Was mocniachno kochane!! Quote
agaciaaa Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Fotki na dobry początek dnia ;) Quote
agaciaaa Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='basia2202']i poczytałam, że Sarunia też będzie ciachnięta a to ile ona ma już m-cy? i kiedy dokładnie to ciachnięcie?? to będziemy trzymać kciukole ja się też bałam... ale wyrzutów sumienia nie miej Agatko:) to dobra rzecz... jak nie chcesz szczeniaczków, to raz, że wygoda dla Ciebie, i pozwoli uniknąć różnych chorób;) poza tym... nie myśl w ten sposób, że na cierpienie... zobaczysz, jak szybko Sara dojdzie do siebie;) pewnie tak jak Zuzka, że po 2 dniach tyłek jej odżyje :loveu:będzie okej!! a boleć w czasie zabiegu ją nie będzie - przecież nie kroją na żywca tylko pod narkozą, więc nic się nie mart!! będziemy mocno trzymać kciuki i zaglądać, co tam u Was:) buziakujemy Was mocniachno kochane!! Cześć Basiu :) Sara ma jakieś 8 miesięcy, nawet z kawałkiem. Pani wet powiedziała, że najpierw Sare obejrzy, czy nie ma już jakiś zmian hormonalnych, czy jakoś tak.. Znaczy czy cieczka nie jest tuż tuż. Jak jeszcze nic nie będzie, to ciachamy w następny czwartek o 14.00. Ależ Basieńko... ja to wszystko wiem. Dużo czytałam o sterylce. Ale nic nie poradze, że czuje to co czuje... patrze na nią i mam wyrzuty sumienia. Chciałabym, żeby już było po wszystkim!!! Już sie denerwuje, a co dopiero będzie w czwartek.... Quote
sacred PIRANHA Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 sliczne fotaski...ona pieknieje z dnia na dzien.... a sterylka....bardzo dobra decyzja, po prosze wiecej takich opiekunow jak Ty!! kiedy ?? Quote
sacred PIRANHA Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 bedziemy z Tobą wirtulanie....nie martw sie na zapas:) Quote
agaciaaa Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):sliczne fotaski...ona pieknieje z dnia na dzien.... a sterylka....bardzo dobra decyzja, po prosze wiecej takich opiekunow jak Ty!! kiedy ?? w następny czwartek, o ile Sara nie stanie sie kobietą ;) Quote
Dada Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Śliczne zdjęcia, bo piękna sunia. Nie przejmuj się tak bardzo sterylką, moja Sarunia tez przez to przechodziła, nawet nie je więcej i nie tyje. Szybciutko wróciła do formy! Trzymam za nią kciuki! A moje psiaki łapki :lol: Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witam :multi: Na pewno wszyscy będą trzymać kciuki :p (tylko jak ja będę w szkole pisać :evil_lol:) Mi jako tako cieczka nie przeszkadza bo mogę Funie i tak puszczać bo zawsze przychodzi na zawołanie tylko boję się chorób bo to w końcu nie jest najmłodszy pies :shake: Quote
taxelina Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 wiesz nie ma takiego terenu gdzie mozna miec spuszconego - nie w poludniowej czesci szwecji.. przychodzenia uczymy ale np. ta starsza jak sie spusci to lubi sie z nami bawic i przychodzi dopiero po jakims czasie.. obie maja chipa wiec wiadomo jak ktos znajdzie jaki jest wlasciciel ale mimo wszystko. mloda uczymy ciagle na kazdym spacerze ale tez podejrzewam ze jej woda sodowa moze do glowy uderzyc jak sie ja spusci. Quote
Cheritka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Co by nie mówić to styrylizacja , to tez jest ingerencja człowieka w naturę :placz:. Ale zawsze lepiej wybrać "lepsze zło" :roll: Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 deer_1987 napisał(a):wiesz nie ma takiego terenu gdzie mozna miec spuszconego - nie w poludniowej czesci szwecji.. przychodzenia uczymy ale np. ta starsza jak sie spusci to lubi sie z nami bawic i przychodzi dopiero po jakims czasie.. obie maja chipa wiec wiadomo jak ktos znajdzie jaki jest wlasciciel ale mimo wszystko. mloda uczymy ciagle na kazdym spacerze ale tez podejrzewam ze jej woda sodowa moze do glowy uderzyc jak sie ja spusci. Funia jest starszym psem i nie w głowie jej harce Wiadomo co innego starszy leniwy pies niż młody aktywny podrostek :razz: Quote
taxelina Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 niunia to pewnie w wiekoszsci wlasnie tak robi bo jak juz to b.rzadko sie ja spuszcza.. w malmö sa specjalne wybiegi dla psow, ale my juz tam nie mieszkamy tylko w eslöv gdzie nie ma takich... Quote
Recommended Posts