agaciaaa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 luzia napisał(a):No to czekamy na avka (chociaż ten też cudny jest ) :loveu::diabloti: Nie moge sie zdecydować :shake: ten jest najlepszy :loveu: ale troche przeterminowany :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 http://images33.fotosik.pl/20/f3de9b2ae785a9f7.jpg hamuleeec! :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='basia bonnie']http://images33.fotosik.pl/20/f3de9b2ae785a9f7.jpg hamuleeec! :evil_lol: Ręczny :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='basia bonnie']http://images33.fotosik.pl/20/f3de9b2ae785a9f7.jpg hamuleeec! :evil_lol: Jaki hamulec? Ona nie ma hamulców :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olifka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 luzia napisał(a):Jaka malutka :mad: :evil_lol: Przecie ona taka tici tici:evil_lol: Jak biedroneczka:eviltong: agaciaaa napisał(a):Cześć Oliwka :loveu: Maleństwo moje ma już 8 miechów :loveu: Ciiiiiiii... chociaż jedna nie mówi, że duża urosła :evil_lol: Ale szybko czas leci.... :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Przecie ona taka tici tici:evil_lol: Jak biedroneczka:eviltong: Ale szybko czas leci.... :evil_lol: Taaaak, kieszonkowa :evil_lol: Leci, leci... a Sara w łóżku coraz więcej miejsca zajmuje :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Nie zajmuje wiecej miejsca... lozko Ci sie po prostu kurczy:eviltong: Ty zawsze musisz wszytko na psa zwalic:shake: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a):Jaki hamulec? Ona nie ma hamulców :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A no chyba że tak :shake: :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 furciaczek napisał(a):Nie zajmuje wiecej miejsca... lozko Ci sie po prostu kurczy:eviltong: Ty zawsze musisz wszytko na psa zwalic:shake: hmm.. może masz racje :razz: czyli musze kupić większe :evil_lol: luzia napisał(a):A no chyba że tak :shake: :diabloti: To nie jest śmieszne :cool3: potrafi z rozpędu przywalić mi w nogi, tak że mało nie upadne :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a): To nie jest śmieszne :cool3: potrafi z rozpędu przywalić mi w nogi, tak że mało nie upadne :evil_lol: Z tego wynika że wszystkie blondyny tak mają :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Lec juz dzisiaj do meblowego bo jutro zamkniete:eviltong: kup lozko king size:diabloti: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Albo najlepiej odrazu piętrowe :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 luzia napisał(a):Z tego wynika że wszystkie blondyny tak mają :evil_lol: Poczulam sie obrazona:shake: Ja jestem blondynka ale hamulce mam:eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 luzia napisał(a):Z tego wynika że wszystkie blondyny tak mają :evil_lol: możliwe :evil_lol: furciaczek napisał(a):Lec juz dzisiaj do meblowego bo jutro zamkniete:eviltong: kup lozko king size:diabloti: Ale ja te niedawno kupiłam :eviltong: dwuosobowe, szerokie, a ta małpa potrafi tak sie rozłożyć, że dla mnie już nie ma miejsca :mad: na dodatek ostatnio na mnie warczy jak próbuje ją przepchnąć na bok :cool3: Quote
olifka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a):Taaaak, kieszonkowa :evil_lol: Leci, leci... a Sara w łóżku coraz więcej miejsca zajmuje :evil_lol: No już nie przesadzajmy. Taka ogromna to ona znowu nie jest:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ale za to większy grzejniczek=więcej ciepełka:evil_lol: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 furciaczek napisał(a):Poczulam sie obrazona:shake: Ja jestem blondynka ale hamulce mam:eviltong: No dobra mówimy o futrzastych (chyba że ty też masz futerko :diabloti:) :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 luzia napisał(a):Albo najlepiej odrazu piętrowe :evil_lol: jak ja sie bede do niej przytulać na piętrowym?? :razz: furciaczek napisał(a):Poczulam sie obrazona:shake: Ja jestem blondynka ale hamulce mam:eviltong: Ty i hamulce? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sznaucerka-Balbina napisał(a):No już nie przesadzajmy. Taka ogromna to ona znowu nie jest:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ale za to większy grzejniczek=więcej ciepełka:evil_lol: Twoja Biśka dużo mniejsza, nie udzielaj sie :eviltong: Co racja to racja :loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 luzia napisał(a):No dobra mówimy o futrzastych (chyba że ty też masz futerko :diabloti:) :evil_lol: Troche futerka jeszcze mam:evil_lol: agaciaaa napisał(a): Ty i hamulce? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A nie??:diabloti: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a):jak ja sie bede do niej przytulać na piętrowym?? :razz: dASZ rade :p Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 furciaczek napisał(a):A nie??:diabloti: Nie sądze :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 luzia napisał(a):dASZ rade :p Wole na zwykłym :loveu: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 luzia napisał(a):Nowy avek :laugh2_2: Nie moge sie zdecydować :shake: Jak ten sie podoba? :loveu: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a):Nie moge sie zdecydować :shake: Jak ten sie podoba? :loveu: Super :loveu: te ucha a ten ozorek :loveu: cud miód i orzeszki :multi: Quote
Recommended Posts