Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Niki-lidka']A mi powiedzieli, ze to moj pies jest niewychowany!! a twoja Sarunia tez tak spi!! wiec powiem Tobie to co mnie napisano "cenzura cenzura cenzura!!"
hihihi
Ps. super fotki:)

ja wiem, czy niewychowana... przy obcych sie tak nie obnaża :eviltong: :diabloti:

Jeszcze kilka fotek :loveu:

hihi :evil_lol:

ufo :loveu:

Oto co zostało ze sznurka :evil_lol:

patrzcie jaka świetna fotka :shake:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ma ok. 7 miesięcy :) boje sie najwyżej tego, że mi sie do łóżka przestanie mieścić :evil_lol: i kto mnie wtedy będzie grzał? :evil_lol:[/quote]
sterylka kiedy?
oj wiesz najwyzej kup sobie dodatkowa koldre bo jak duza urosnie to moze cie w nocy zepchnac z lozka a na podlodze zimnawo:):evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']sterylka kiedy?
oj wiesz najwyzej kup sobie dodatkowa koldre bo jak duza urosnie to moze cie w nocy zepchnac z lozka a na podlodze zimnawo:):evil_lol:[/quote]

jak na nią nazbieram :cool3:
ja sie nie dam zepchnąć :evil_lol: jakby co, to mam jeszcze fotel rozkładany w pokoju :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']jak na nią nazbieram :cool3:
ja sie nie dam zepchnąć :evil_lol: jakby co, to mam jeszcze fotek rozkładany w pokoju :evil_lol: :diabloti:[/quote]
hihi a w poblizu nie ma zadnych kawalerow?? zeby nagle nie bylo malych Sarciatek:diabloti: bo to juz jest czas:evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']hihi a w poblizu nie ma zadnych kawalerow?? zeby nagle nie bylo malych Sarciatek:diabloti: bo to juz jest czas:evil_lol:[/quote]

kawalerów wszędzie pełno.. ale pierwszą cieczke jakoś musimy przetrwać :roll: rodzice nie wyłożą ot tak kilkuset złotych, ale bede od nich wyciągać po trochu ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']kawalerów wszędzie pełno.. ale pierwszą cieczke jakoś musimy przetrwać :roll: rodzice nie wyłożą ot tak kilkuset złotych, ale bede od nich wyciągać po trochu ;)[/quote]
a wyciagaj wyciagaj:diabloti:...bedzie dobrze z tą pierwsza cieczka...tylko zapomnij o spuszczaniu ze smyczy:cool1:
ja nigdy nie zapomnie widoku mojej kolezanbki, ktora chodzila ze swoja Sara (:cool3:) a za nią kolejka psow...a ona z kamieniami w kieszeniach hihihi:evil_lol:
namawialam ją na sterylke, ale ona sie nie dala...uwazala ze to skrzywdzi jej sunie:shake:

Posted

ja sie boje sterylki jak cholera, ale wiem że to dla jej dobra.. zresztą dla mojej wygody też :razz: mam nadzieje, że uda mi sie po pierwszej cieczce, jak nie to drugą też trzeba będzie przetrwać. I tak Sary nie spuszczam nigdzie poza łąką itp.. jak będzie cieczka to i na łące bede sie bała :cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa']ja sie boje sterylki jak cholera, ale wiem że to dla jej dobra.. zresztą dla mojej wygody też :razz: mam nadzieje, że uda mi sie po pierwszej cieczce, jak nie to drugą też trzeba będzie przetrwać. I tak Sary nie spuszczam nigdzie poza łąką itp.. jak będzie cieczka to i na łące bede sie bała :cool3:[/quote]
oj kazdy sie boi...w koncu to zabieg operacyjny...ale tak jak mowisz dla jej dobra i twojej wygody...:lol:

Posted

[quote name='anetta']Kameleon
http://images28.fotosik.pl/86/1d9e5fe451b8bb9c.jpg
:cool1:

wiedziała gdzie stanąć :evil_lol:

[quote name='Pimpek']http://images30.fotosik.pl/87/573b3464a87caba4.jpg
To jest boskie :loveu:
Te oczyyy :crazyeye::eviltong::cool1:

bo to oczy ufoluda :evil_lol: :diabloti:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Agaciu ;)
Przychodzę do Ciebie nadrabiać ogromne zaległości :)

Ale co ja widzę - jakieś ufo Ci się zalęgło w galerii :evil_lol:

http://images13.fotosik.pl/104/fddd0aaefac7a06d.jpg

I znowu Chinka :evil_lol: :loveu:

Cześć :multi:
Zaległości wcale nie takie ogromne :cool3:

Wyobraź sobie, że to ufo nie tylko w galerii ale i w domu mi sie zalęgło :evil_lol: :loveu: