sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='agaciaaa']wole sobie książke pod kocykiem poczytać :eviltong:[/quote] niz na dogo siedziec? ty psycholu jeden!!!!!!!!!!! [quote name='agaciaaa'] wole 'normalne' książki :eviltong:[/quote] no wariatka...jak ty je czytasz w nocy pod kocykiem to one nie sa normalne:eviltong: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='agaciaaa']różne :eviltong: teraz thriller psychologiczny :cool3:[/quote] a jaki?? daj tytul... [quote name='Niki-lidka']niz na dogo siedziec? ty psycholu jeden!!!!!!!!!!! no wariatka...jak ty je czytasz w nocy pod kocykiem to one nie sa normalne:eviltong:[/quote] pewnie jakies swierszczyki:evil_lol: nie dosc ze kujon to jeszcze zboczeniec:diabloti::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']niz na dogo siedziec? ty psycholu jeden!!!!!!!!!!! no wariatka...jak ty je czytasz w nocy pod kocykiem to one nie sa normalne:eviltong:[/quote] i kto tu jest psycholem :shake: nie czytam ich w nocy :eviltong: w nocy śpie :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']a jaki?? daj tytul... pewnie jakies swierszczyki:evil_lol: nie dosc ze kujon to jeszcze zboczeniec:diabloti::evil_lol:[/quote] "Mesjasz" :cool3: świerszczyka to raczej mało przypomina :diabloti: krew sie leje :evil_lol: ja zboczeniec? :-o Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='agaciaaa']"Mesjasz" :cool3: świerszczyka to raczej mało przypomina :diabloti: krew sie leje :evil_lol: ja zboczeniec? :-o[/quote] tytul brzmi....gornolotnie:cool3: a jak sie krew leje to juz Furr jest chyba jakies strasznie perwersyjne no nie:evil_lol:? Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='agaciaaa']"Mesjasz" :cool3: świerszczyka to raczej mało przypomina :diabloti: krew sie leje :evil_lol: ja zboczeniec? :-o[/quote] winny sie sie tlumaczy:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']tytul brzmi....gornolotnie:cool3: a jak sie krew leje to juz Furr jest chyba jakies strasznie perwersyjne no nie:evil_lol:?[/quote] zboczeńcy!!!!!!!! [quote name='furciaczek']winny sie sie tlumaczy:evil_lol:[/quote] ja sie tłumaczyłam? pokaż gdzie :diabloti: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 "świerszczyka to raczej mało przypomina :diabloti: krew sie leje :evil_lol:" :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='agaciaaa'] świerszczyka to raczej mało przypomina :diabloti: krew sie leje :evil_lol:[/quote] ...to mozna podciagnac pod tlumaczenie sie:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 hihihh Furr napisalysmy razem to:) Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 to było stwierdzenie faktu :evil_lol: żadne tam tłumaczenie :evil_lol: zresztą jak tak chcecie to może być że to świerszczyk :eviltong: pożyczyłabym, to byście sie same przekonały, ale nie moja książka niestety :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']hihihh Furr napisalysmy razem to:)[/quote] siostrzana telepatia:loveu: [quote name='agaciaaa']to było stwierdzenie faktu :evil_lol: żadne tam tłumaczenie :evil_lol: zresztą jak tak chcecie to może być że to świerszczyk :eviltong: pożyczyłabym, to byście sie same przekonały, ale nie moja książka niestety :diabloti:[/quote] jasne "stwierdzenie faktu":evil_lol: jak sa tam policyjne tyleczki to z chcecia bym pozyczyla:diabloti::lol: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']jasne "stwierdzenie faktu":evil_lol: jak sa tam policyjne tyleczki to z chcecia bym pozyczyla:diabloti::lol:[/quote] Jest sexowny detektyw :diabloti: i morrrrrderca, pewnie też ma fajny tyłek :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='agaciaaa']Jest sexowny detektyw :diabloti: i morrrrrderca, pewnie też ma fajny tyłek :evil_lol:[/quote] zdiecia sa:cool3::loveu: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']zdiecia sa:cool3::loveu:[/quote] a od czego jest wyobraźnia? :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='agaciaaa']a od czego jest wyobraźnia? :diabloti:[/quote] wyobraznia jest od planowania zbrodni...a zdjecia zdjeciami:loveu: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']wyobraznia jest od planowania zbrodni...a zdjecia zdjeciami:loveu:[/quote] zdiecia sa z miejsca zbrodni:evil_lol: a tam pelno policjantow sie kreci:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']wyobraznia jest od planowania zbrodni...a zdjecia zdjeciami:loveu:[/quote] a dla mnie służy do wyobrażania sobie tyłków policjantów :eviltong: a swoją drogą- nie widziałam jeszcze thrillera ze zdjęciami :evil_lol: [quote name='furciaczek']zdiecia sa z miejsca zbrodni:evil_lol: a tam pelno policjantow sie kreci:loveu:[/quote] Gosiu, masz chyba jakiś szczególny pociąg do policjantów :cool3: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='agaciaaa'] Gosiu, masz chyba jakiś szczególny pociąg do policjantów :cool3: :evil_lol:[/quote] teraz juz nie... ale z mlodych lat zostal mi sie tatulaz na kostce... "j**** policje":lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']teraz juz nie... ale z mlodych lat zostal mi sie tatulaz na kostce... "j**** policje":lol::evil_lol:[/quote] no to rzeczywiście... wielka miłość do policji :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']teraz juz nie... ale z mlodych lat zostal mi sie tatulaz na kostce... "j**** policje":lol::evil_lol:[/quote] hahahahaha ty wariatko!! Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='agaciaaa']no to rzeczywiście... wielka miłość do policji :diabloti:[/quote] Nio strasznie wielka:diabloti: naszczescie juz z tego wyroslam:loveu: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']hahahahaha ty wariatko!![/quote] no przeciez wiedzialas ze nie jestem normalna:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']Nio strasznie wielka:diabloti: naszczescie juz z tego wyroslam:loveu:[/quote] gadasz jakbyś była stara :eviltong: przecież my gówniary jesteśmy :diabloti: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='agaciaaa']gadasz jakbyś była stara :eviltong: przecież my gówniary jesteśmy :diabloti: :evil_lol:[/quote] ostatnio sie czuje staro:evil_lol: Quote
Recommended Posts