Akadna Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witam.:) Masz śliczne psiątko!:D Pasuje do niej imię Sara;) Tak samo jak do Vectora Vector;):D:D:D pzdr Quote
agaciaaa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='Werka']Witam.:) Masz śliczne psiątko!:D Pasuje do niej imię Sara;) Tak samo jak do Vectora Vector;):D:D:D pzdr Witamy w naszych skromnych progach!!! :multi: Zaraz zajrze do was :) [quote name='Sznaucerka-Balbina']A może jakieś nowe fotki:mad: mówisz masz :p Quote
agaciaaa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 pobawimy sie? co tam masz? chyba masz coś dobrego.. no daaaaj ciasteczko i przestań już z tymi fotkami!! :evil_lol: Quote
olifka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 http://images24.fotosik.pl/25/7452483f40323cc0.jpg OCH JEJ:loveu: :loveu: :loveu: Jaki SKARB:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ile ona już ma? Quote
agaciaaa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']http://images24.fotosik.pl/25/7452483f40323cc0.jpg OCH JEJ:loveu: :loveu: :loveu: Jaki SKARB:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ile ona już ma? jakieś 5 i pół miesiąca :) niestety nie znam dokładnie jej daty urodzenia. Quote
Matusz Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='agaciaaa']jakieś 5 i pół miesiąca :) niestety nie znam dokładnie jej daty urodzenia. a to ona młodziutka jest ;) :loveu::loveu: a skąd masz Sarę ?:loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 czeeeść Agatko:) witaaamy blond piękność (o Sarci mówię ;) ) :loveu: piękne fotaski... mała jest taaaka urocza:multi: chcemy jeszcze fotasków!! i Twojego zdjęcia z Sarcią :cool3: bo jak nie.... to.... :mad: :diabloti: Quote
despera Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Zawstydzona Sarcia najsłodsza:D Pozdrawiamy!! Quote
agaciaaa Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='matusz5']a to ona młodziutka jest ;) :loveu::loveu: a skąd masz Sarę ?:loveu::loveu: z tzw. drugich rąk ;) nie chce mi sie tłumaczyć, bo gdzieś to już pisałam. tak w skrócie od 14-latka który musiał sie jej 'pozbyć' bo wziął niewiadomo skąd bez pytania rodziców no i im sie to nie spodobało. [quote name='basia2202']czeeeść Agatko:) witaaamy blond piękność (o Sarci mówię ;) ) :loveu: piękne fotaski... mała jest taaaka urocza:multi: chcemy jeszcze fotasków!! i Twojego zdjęcia z Sarcią :cool3: bo jak nie.... to.... :mad: :diabloti: Cześć Basia :) ja też kiedyś byłam blond :eviltong: ale nigdy piękność :evil_lol: no i chyba coś tu przegapiłaś, bo moje fotki z Sarą już były :oops: ale to nic ciekawego :eviltong: a samej Saruni fotki zaraz jakieś jeszcze wstawie:) Quote
agaciaaa Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 despera napisał(a):Zawstydzona Sarcia najsłodsza:D Pozdrawiamy!! Też mi sie podoba :loveu: Helga_psiaki napisał(a):Sara zawsze piękna ;) wiem, wiem :eviltong: :diabloti: :: FiGa :: napisał(a):Dzień dobry ;) Bryyyyyyyy :p witamy mistrzynie wodnych zdjęć :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 zgadnijcie w co sie tak wpatruje? :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 http://images28.fotosik.pl/25/8e71736a6851ff3e.jpg niech zgadnę, wpatruje się w Pańcię?? 8-) Quote
:: FiGa :: Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Taa mistrzynie :evil_lol: Saruś te Twoje minki :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='Helga_psiaki']http://images28.fotosik.pl/25/8e71736a6851ff3e.jpg niech zgadnę, wpatruje się w Pańcię?? 8-) no nie do końca :diabloti: raczej w coś, co pancia trzymała w rekach :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Taa mistrzynie :evil_lol: Saruś te Twoje minki :loveu: a nie wcale!! też bym chciała umieć robić taaakie foty! Quote
:: FiGa :: Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 agaciaaa napisał(a):a nie wcale!! też bym chciała umieć robić taaakie foty!Łap aparat i pluskaj wodą :diabloti: Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć Basia :) ja też kiedyś byłam blond :eviltong: ale nigdy piękność :evil_lol: no i chyba coś tu przegapiłaś, bo moje fotki z Sarą już były :oops: ale to nic ciekawego :eviltong: a samej Saruni fotki zaraz jakieś jeszcze wstawie:) taaak?:roll: a to ja jakaś ślepa jestem? :roll: no... w sumie możliwe... lata już nie te :cool3: :diabloti: to ja muszę sprawdzić raz jeszcze :) a nowe zdjęcioszki panny blondynki jak zwykle urocze :loveu: cmok cmok w nochalka dla Sarci :loveu: Quote
Akadna Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witanko! Coś czuję że zmiana pogody bedzie bo mnie szczena odkoprni boli, ał... Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 noo.. faktycznie były fotki... nie mogłam ich znaleźć, bo były jako linki :mad: :diabloti: czemuż to tak?;) fajnie razem z Sarcią wyglądacie:) ładne fotuszki:) chcemy więcej :p (nauczyłam się zachłanności od innych cioć :eviltong: ) P.S. ależ Sarcia to ma dłuuugie kuśpetkiii!! :) jak ją trzymasz na rękach to dopiero widać:) ciekawe, jaka wielka urośnie;) Quote
agaciaaa Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Werka']Witanko! Coś czuję że zmiana pogody bedzie bo mnie szczena odkoprni boli, ał... Witamy!!! :multi: ja nie lubie upałów, nie mam nic przeciwko ;) [quote name='basia2202']noo.. faktycznie były fotki... nie mogłam ich znaleźć, bo były jako linki :mad: :diabloti: czemuż to tak?;) fajnie razem z Sarcią wyglądacie:) ładne fotuszki:) chcemy więcej :p (nauczyłam się zachłanności od innych cioć :eviltong: ) P.S. ależ Sarcia to ma dłuuugie kuśpetkiii!! :) jak ją trzymasz na rękach to dopiero widać:) ciekawe, jaka wielka urośnie;) Cześć Basiu :) Tam jest napisane dlaczego jako linki :eviltong: tamte zdjęcia są dość stare, spójrz na to http://images28.fotosik.pl/50/6f8ec8cbc6e63141.jpg to dopiero bydlak :evil_lol: to zdjęcie sprzed paru dni, ledwie mi sie już na rękach mieści cielak jeden! a musiałam ją przenieść bo w drodze na 'naszą' łąke jest takie miejsce gdzie jest strasznie dużo szkła. Quote
agaciaaa Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Ale mnie dzisiaj straasznie wkurzyła Sara... :mad: Staram sie jak moge, żeby nie sikała w domu, bo wszyscy mają już tego dość. Biegam z nią na dwór co 2 godz. albo i częściej, jak tylko wydaje mi sie że może jej sie chcieć siku, no i nawet mi sie ostatnio udawało. A dzisiaj krowa jedna leżała ze mną w łózku i nagle zaczęła piszczeć. Pomyślałam, że chce siku (bo zdarzało jej sie już tak jakby prosić) więc otworzyłam drzwi i mówie do taty, żeby ją wziął przed wyjściem. Patrze na Sarunie, a ona już w akcji na moim dywanie!!! Mało tego, po paru minutach poprawiła to robiąc mi kolejną kałuże!!!! Normalnie ręce opadają :shake: moi rodzice to już w ogóle mają dość i chcą wprowadzać w życie świetne rady swoich znajomych, czyli maczanie pyska w siuskach. O matko jedyna, jacy ludzie są zacofani :angryy: Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 agaciaaa napisał(a):Ale mnie dzisiaj straasznie wkurzyła Sara... :mad: Staram sie jak moge, żeby nie sikała w domu, bo wszyscy mają już tego dość. Biegam z nią na dwór co 2 godz. albo i częściej, jak tylko wydaje mi sie że może jej sie chcieć siku, no i nawet mi sie ostatnio udawało. A dzisiaj krowa jedna leżała ze mną w łózku i nagle zaczęła piszczeć. Pomyślałam, że chce siku (bo zdarzało jej sie już tak jakby prosić) więc otworzyłam drzwi i mówie do taty, żeby ją wziął przed wyjściem. Patrze na Sarunie, a ona już w akcji na moim dywanie!!! Mało tego, po paru minutach poprawiła to robiąc mi kolejną kałuże!!!! Normalnie ręce opadają :shake: moi rodzice to już w ogóle mają dość i chcą wprowadzać w życie świetne rady swoich znajomych, czyli maczanie pyska w siuskach. O matko jedyna, jacy ludzie są zacofani :angryy: hehe... za wolno się zbierałaś na spacer;) Zuzka teraz już ciut dłużej wytrzymuje... (z tym, że ona prosi już ładnie i jak jest z nami, to raczej nie leje... sporadycznie się zdarza, że jej się zapomni;) ) jak jej się chce, to ja do niej gadam, że już idziemy, już pani się ubiera, zakłada butki... ja jej wkładam obróżkę, to wie, że zaraz pójdzie i wtedy grzecznie siedzi i czeka no i... na szczęście nie ma już sensacji w domu - z wyjątkiem wczorajszych, kiedy to brzusio był chory :roll: no i.. jak sama zostaje, to leje... ja nie mam możliwości wychodzić z nią co 2 godz. w tygodniu, bo pracuję... ale powiem Ci, że mnie też irytowało to latanie ze szmatą ciągle... dlatego jestem bardzo dumna z małej, że w sumie dość szybko i tak ładnie się nauczyła i zakumała, gdzie się trzeba załatwiać:) będzie dobrze;) nasze psiunki to jeszcze przecież młode srujdolki:loveu: nie można mieć wszystkiego od razu... a Sarcia faktycznie jest cielaczkiem.. no ciekawa jestem z czym ona jest pomieszana.... bo też maleństwem nie będzie:cool3: ile mała już waży? ile teraz ma m-cy... z 5,5? ona jakoś z miesiąc chyba jest starsza od Zuzki? Zuza ważyła w weekend prawie 19 kilo... może teraz już jest 19... a ma około 4,6-4,7 m-ca... Quote
Recommended Posts