agaciaaa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 odczuwam presje i czuje sie osaczona :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 o, już brak chętnych :evil_lol: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 agaciaaa napisał(a):odczuwam presje i czuje sie osaczona :evil_lol: Czyli mówiąc prościej - odczuwasz to co powinnas :eviltong: Daj daj :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Wklejam linki, żeby sie nikt nie wystraszył :evil_lol: http://images23.fotosik.pl/47/588e41821ed8a86a.jpg http://images28.fotosik.pl/47/6891e1ecf0a75ca0.jpg tu obie mamy głupie miny :evil_lol: http://images23.fotosik.pl/47/2621f00037442e45.jpg Quote
Matusz Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Agacia ile ty masz wiosen??:eviltong::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 I co Ty krowo pisałas że nie masz, cudne fotki :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='matusz5']Agacia ile ty masz wiosen??:eviltong::eviltong: a na ile wyglądam? :diabloti: wcale nie są fajne :shake: Quote
:: FiGa :: Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ty chyba nie widziałas niefajnych fot.. a fakt - widziałaś: moje, w Figowej galerii :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ty chyba nie widziałas niefajnych fot.. a fakt - widziałaś: moje, w Figowej galerii :evil_lol: Ale ty osioł jesteś!!! :evil_lol: znowu nie masz racji!!!! :diabloti: Quote
Matusz Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 oj powiedz ile masz:eviltong: nie potrafię określić na ile wyglądasz... Quote
agaciaaa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='matusz5']oj powiedz ile masz:eviltong: nie potrafię określić na ile wyglądasz... no to strzelaj :evil_lol: bo jestem ciekawa. a ja Ci powiem czy zgadłeś :) Quote
Matusz Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='agaciaaa']no to strzelaj :evil_lol: bo jestem ciekawa. a ja Ci powiem czy zgadłeś :) 17 ????????????????? Quote
agaciaaa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='matusz5']17 ????????????????? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 21 !!!!!!!!! dokładnie w listopadzie stuknie :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 agaciaaa napisał(a):Ale ty osioł jesteś!!! :evil_lol: znowu nie masz racji!!!! :diabloti:Chyba sobie żartujesz :x Agatko nie wyglądasz na 21, ale dla kobiety to komplement :evil_lol: Choc w sumie nie zawsze - koleżanki mojej kuzynki zadały mi niedawno pytanie "A to Ty do pierwszej gimnazjum teraz pójdziesz?" :mad: I zrobiły :crazyeye: jak powiedziałam że do 2 liceum :oops: Serio wyglądam na taką coby podstawówke dopiero skończyła? :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='agaciaaa']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 21 !!!!!!!!! dokładnie w listopadzie stuknie :evil_lol: oo ;) to ty starsza ode mnie jesteś:eviltong::eviltong: studiujesz cos ? Quote
agaciaaa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Chyba sobie żartujesz :x Agatko nie wyglądasz na 21, ale dla kobiety to komplement :evil_lol: Choc w sumie nie zawsze - koleżanki mojej kuzynki zadały mi niedawno pytanie "A to Ty do pierwszej gimnazjum teraz pójdziesz?" :mad: I zrobiły :crazyeye: jak powiedziałam że do 2 liceum :oops: Serio wyglądam na taką coby podstawówke dopiero skończyła? :evil_lol: Ciągle słysze, że wyglądam na młodszą :) A ja miałam taką historie. Półtora roku temu (czyli miałam 19) kupowałam z mamą pocztówke urodzinową dla brata ciotecznego. No i moja mama mówi sprzedawczyni, że chcemy taką dla 13-latka. A babka na to do mnie- to ty wybieraj, bo on w twoim wieku jest mniej więcej :mad: rzeczywiście, jestem od niego jedyne 6,5 lat starsza! :evil_lol: [quote name='matusz5']oo ;) to ty starsza ode mnie jesteś:eviltong::eviltong: studiujesz cos ? No jestem, stara d... już ze mnie :evil_lol: Studiuje, pedagogike opiekuńczo-wychowawczą. bede dzieciaki męczyć :evil_lol: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Buhahahah :roflt: Uwielbiam takie wpadki :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 A w jakim wieku była Sara, na tych zdjęciach razem z Tobą? Bo wygląda na baaaardzo młodziutką... Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 sliczne zdjęcia a niby miały być niefajne, są boooskiee Quote
agaciaaa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Asiaczek napisał(a):A w jakim wieku była Sara, na tych zdjęciach razem z Tobą? Bo wygląda na baaaardzo młodziutką... Pzdr. 4 miesiące miała :) Helga_psiaki napisał(a):sliczne zdjęcia a niby miały być niefajne, są boooskiee są niefajne :shake: ale już nie mogłam wytrzymać waszej presji i sie ugięłam :evil_lol: :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie masz racji :diabloti: znowu zaczynasz!!! :diabloti: Quote
Recommended Posts