agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 furciaczek napisał(a):ile mozna gadac o lizaniu, przeciez to chore:eviltong: i tylki fajne tu bywaja:loveu::cool3: ile można gadać o tyłkach, przecież to chore :eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti: furciaczek napisał(a):nie przesadzam... bardziej sie "napalalas" na psa lizacego ci stopy niz na w/w sexowne policyjne tyleczki:diabloti: bo to mnie bardziej kręci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 o rany one sa chore tak samo jak ja!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):o rany one sa chore tak samo jak ja!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapraszamy częściej :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 agaciaaa zmien tytul watku:evil_lol: na szpital psychiatryczny albo cos takiego:lol: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 furciaczek napisał(a):agaciaaa zmien tytul watku:evil_lol: na szpital psychiatryczny albo cos takiego:lol: "Galeria Sary :) zdrowym psychicznie wstęp wzbroniony" :evil_lol: może być? :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 super!! ja bede gosciem honorowym:) Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 agaciaaa napisał(a):"Galeria Sary :) zdrowym psychicznie wstęp wzbroniony" :evil_lol: może być? :diabloti: Genialne:loveu::loveu::multi: ja bym dodala cos o zboczeniach jeszcze:eviltong::lol: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):super!! ja bede gosciem honorowym:) masz miejsce w loży dla VIPów :evil_lol: furciaczek napisał(a):Genialne:loveu::loveu::multi: ja bym dodala cos o zboczeniach jeszcze:eviltong::lol: "Zboczeńcy mile widziani" ??? :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 dodaj...wejscie z tamponem gratis:) Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):dodaj...wejscie z tamponem gratis:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja z wami nie wytrzymam :evil_lol: wtedy już sami zwyrodnialcy będą tu wchodzić :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 a co ty masz do zwyrodnialcow co? no co? tez ludzie !! chca zyc!! i na forum sobie wchodzic!! Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):dodaj...wejscie z tamponem gratis:) hehe dobre:lol: agaciaaa napisał(a):masz miejsce w loży dla VIPów :evil_lol: "Zboczeńcy mile widziani" ??? :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tez chcem do VIPow:placz: :ptak zboczency sa fajni:loveu: a wpisowym beda zdiecia tyleczkow:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):a co ty masz do zwyrodnialcow co? no co? tez ludzie !! chca zyc!! i na forum sobie wchodzic!! a niech sobie wchodzą, ale nie tutaj :eviltong: :evil_lol: oczywiście Ty jesteś wyjątkiem :diabloti: furciaczek napisał(a):ja tez chcem do VIPow:placz: :ptak zboczency sa fajni:loveu: a wpisowym beda zdiecia tyleczkow:loveu: no kochana, oczywiste że jesteś VIPem :loveu: Sama jesteś zboczona.. za dużo o tyłkach mówisz :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ja tez jestem zbocznoa....ale wole jak sie mowi do mnie zwyrodnialec...to takie bardziej dzikie jest:) Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):ja tez jestem zbocznoa....ale wole jak sie mowi do mnie zwyrodnialec...to takie bardziej dzikie jest:) No to dobranoc zwyrodnialcu :bye: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):ja tez jestem zbocznoa....ale wole jak sie mowi do mnie zwyrodnialec...to takie bardziej dzikie jest:) jak sie chwali:evil_lol::evil_lol: agaciaaa napisał(a):No to dobranoc zwyrodnialcu :bye: :evil_lol: juz idziesz:-( Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 furciaczek napisał(a):juz idziesz:-( ja jeszcznie nie.. czekam na Terrorka, bez tego nie zasne :eviltong: :loveu: a tak w ogóle to pobiłam rekord nocnego siedzenia przy kompie :cool3: nie wiem co będzie jutro, chyba prześpie pół dnia :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 agaciaaa napisał(a):ja jeszcznie nie.. czekam na Terrorka, bez tego nie zasne :eviltong: :loveu: a tak w ogóle to pobiłam rekord nocnego siedzenia przy kompie :cool3: nie wiem co będzie jutro, chyba prześpie pół dnia :evil_lol: Nio i po co ja te fotki wstawialam:placz: Tak przespij caly dzien :loveu: bedziesz ze mna siedziala kolejna noc:cool3::loveu::diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 furciaczek napisał(a):Nio i po co ja te fotki wstawialam:placz: Tak przespij caly dzien :loveu: bedziesz ze mna siedziala kolejna noc:cool3::loveu::diabloti: No niestety, fotki obejrzałam więc pakuje sie do wyrka :cool3: No ja chętnie, tylko Sarunia mi sie zleje do łóżka jak bede spać cały dzień :evil_lol: a mialam sie już przestawiać na normalny tryb, przecież od pn szkoła :placz: Dobranoc :bye: :loveu: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 agaciaaa napisał(a):No niestety, fotki obejrzałam więc pakuje sie do wyrka :cool3: No ja chętnie, tylko Sarunia mi sie zleje do łóżka jak bede spać cały dzień :evil_lol: a mialam sie już przestawiać na normalny tryb, przecież od pn szkoła :placz: Dobranoc :bye: :loveu: To spij z przerwami na spacerki:evil_lol: do Pn jeszcze troche czasu wiec mozesz sobie posiedziec dluzej na kompie:diabloti: papa:loveu: Quote
basia2202 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 o matuuuuluu... dziewczyny... do której Wy siedzicie!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja to wymiękam... do pracy bym musiała niedługo wstawać... jak Wy się akurat kładziecie...:crazyeye: będziecie starsze, to zobaczycie...:cool3: nie będzie siły na takie siedzenie :diabloti: h h h :diabloti: ja kiedyś też tak mogłam... a teraz to mogę spać wszędzie i o każdej porze :evil_lol: koooooocham spać :evil_lol: no w każdym razieee... buzioooole!! witamy się słonecznie:) Quote
Asiaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jeeeee.....:loveu: http://images24.fotosik.pl/15/3ca06922ca660104.jpg Pzdr. Quote
Eriu Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Też kocham spać, czy to znaczy, że przedwcześnie się starzeję?:placz: Dzień dobry, Sarenki :). Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 furciaczek napisał(a):To spij z przerwami na spacerki:evil_lol: do Pn jeszcze troche czasu wiec mozesz sobie posiedziec dluzej na kompie:diabloti: papa:loveu: Jak sie kładłam to mama już wstawała i wychodziła z Sarą :evil_lol: dziwnie tak :evil_lol: a do pn to ja musze sie przestawić :cool3: basia2202 napisał(a):o matuuuuluu... dziewczyny... do której Wy siedzicie!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja to wymiękam... do pracy bym musiała niedługo wstawać... jak Wy się akurat kładziecie...:crazyeye: będziecie starsze, to zobaczycie...:cool3: nie będzie siły na takie siedzenie :diabloti: h h h :diabloti: ja kiedyś też tak mogłam... a teraz to mogę spać wszędzie i o każdej porze :evil_lol: koooooocham spać :evil_lol: no w każdym razieee... buzioooole!! witamy się słonecznie:) Cześć Basiu ;) to akurat był mój rekord :evil_lol: ja też koooocham spać, straszny jestem śpioch.. ale jak sie zasiedze na dogo, to nawet nie wiem kiedy te godziny mijają. A potem śpie do 12-13 :razz: jak nie odeśpie to jestem nie do życia, potrzebuje 8 godzin. To już i tak ostatnie dni kiedy moge sobie na to pozwolić, od pn zacznie sie ranne wstawanie, czasem nawet o 5.20 :cool3: Asiaczek napisał(a):Jeeeee.....:loveu: http://images24.fotosik.pl/15/3ca06922ca660104.jpg Pzdr. ślicznie tu wyszła :loveu: Eriu napisał(a):Też kocham spać, czy to znaczy, że przedwcześnie się starzeję?:placz: Dzień dobry, Sarenki :). Dzień dobry :) Ja od zawsze kocham spać, czy to znaczy, że zawsze byłam stara? :evil_lol: Tina.Sara napisał(a):cześć Sareny :loveu: cześć dziewczynki :loveu: Quote
Recommended Posts