Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Helga_psiaki']ja chcę fotke Agaci i Sary - razem!!

[quote name=':: FiGa ::']O, to to to! Popieram :multi:

macie tu http://images23.fotosik.pl/47/cc7e42bf73421c85.jpg i tu http://images27.fotosik.pl/47/014d54ec6f1b5e8e.jpg i tu w całej okazałości (za Sara ide) http://images23.fotosik.pl/47/4b15c0f49b159d9d.jpg :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Ooooooooooooo nieeeeee :mad: Tak nie będzie, zabieram Ci tę slicznotkę :loveu: :loveu:
Pożycz mi jej kiedys na kilka dni :modla: :loveu:

Prosze bardzo, bierz :evil_lol: tak mnie dzisiaj wkurzyła że chętnie bym oddała :diabloti: ale nie na zawsze, co to to nie! na kilka dni chętnie, zapraszam po odbiór.

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A czymże Cię tak wkurzyła? :diabloti:

A te fotki to nie fair :mad:

Znowu jej odbiło na spacerze i tak ciągnęła, że mało mi ręki nie urwała. To sie jej zdarza średnio raz na 10 spacerów :shake: tak to całkiem ładnie chodzi. Ale dziś to przegięła i za kare wróciła do domu (i tak na pewno nic nie zrozumiała...)

A czemu fotki nie fair?? :evil_lol:

Posted

Masz takie fotki na których jestes CAŁA? :cool3:

Figowa tez tak czasami ma, najczęsciej jak ją coś wystraszy :shake:

na przecież na tej ostatniej jestem CAŁA! :diabloti: a tak serio to nie mam żadnej fajnej fotki z Sara. Kilka tylko i to niefajne :shake: zreszta nie ma na co patrzeć, Sara jest ode mnie dużo ładniejsza :evil_lol:

Posted

Niemasz? To zrób :diabloti:

Ale ja niefotogeniczna jestem :shake: a poza tym chwilowo nie mam aparatu, bo pożyczyłam. Mam tylko brata, ale rozwalony jest i bateria wypada, wiec jest tylko awaryjny :evil_lol: tzn. na przykład jak Sara jakoś fajnie sie ułoży to jakoś pstrykne, a tak to wole nie :diabloti:

Posted

Nienormalnym też się zadowolimy :evil_lol:

Wiesz mi, że nie. :evil_lol: cierpliwości.. poczekacie, to (może kiedyś) zobaczycie :diabloti:

Posted

despera napisał(a):
Agacia, no nie bądź taka skryta:diabloti:

o matko, następna!!! :shake:

naprawde nie mam zdjęcia z Sarą na którym dobrze wyszlam. bo w ogóle z Sarą mam mało zdjęć. luuuudzie jacy wy jesteście uparci :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']A Ty?? :evil_lol: Helge i Fige widziałam, ale Ciebie nie :cool3:

jaa.. u Tobiasza w galerii mnogo zdjęć moich :diabloti::diabloti: zapraszam do przejrzenia:eviltong:

a tutaj ja z Tobiaszem:p

Posted

no dobra uparciuchy, wgrywam na fotosika...

matusz, galerie cała Tobiasza to raczej ciężko przejrzeć. ale widze że sie ujawniłeś :D fajnie, fajnie, kto następny? :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']no dobra uparciuchy, wgrywam na fotosika...

matusz, galerie cała Tobiasza to raczej ciężko przejrzeć. ale widze że sie ujawniłeś :D fajnie, fajnie, kto następny? :evil_lol:

TERAZ TY !! :diabloti::diabloti: