Szarik Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Cześć Agatko! :) Przepraszam bardzo, ze tak długo tu nie byłam, ale u Ciebie zaległości pietrza sie stosami, musiałam sobie zaorganizować porzadną kupe czasu, żeby tu wpaść! Z pól godziny mi zajęło oglądanie! :mad: Obejrzałam wszystkie zdjęcia z pikniku Agility. Świetne! Choć mi się ciężko na to patrzy, bardzo chciałabym z Szarikiem trenować, ale cóż... Nawet tam jednego ONka widziałam, no cudo. Choć najlepiej wyglądały te skaczące maluchy :loveu: http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz215-3.jpg Świetna obróżka, znajoma :razz: Sarcia ma już 2 takie same jak Szaruń i jeszcze masę innych, jakich my nie mamy :evil_lol: Szalejecie ;) http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz258-2.jpg Ta tez przesliczna, ach i ten jęzor :loveu: Dawno nie widziałam tego kochanego pysia :loveu: Widziałas to? - :n00b: - znalazłam! Pozdrawiam gorąco! :) I trzymam kciuki za egzamin! Dasz radę! Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Marta_Ares']Trzymam kciuki powodzenia!!!!! [quote name='deer_1987']kciuki trzymamy!! Nie dziękuje dziewczyny ;) boje sie chyba jak nigdy :roll: i mam złe przeczucia :placz: [quote name='Szarik']Cześć Agatko! :) Przepraszam bardzo, ze tak długo tu nie byłam, ale u Ciebie zaległości pietrza sie stosami, musiałam sobie zaorganizować porzadną kupe czasu, żeby tu wpaść! Z pól godziny mi zajęło oglądanie! :mad: Obejrzałam wszystkie zdjęcia z pikniku Agility. Świetne! Choć mi się ciężko na to patrzy, bardzo chciałabym z Szarikiem trenować, ale cóż... Nawet tam jednego ONka widziałam, no cudo. Choć najlepiej wyglądały te skaczące maluchy :loveu: http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz215-3.jpg Świetna obróżka, znajoma :razz: Sarcia ma już 2 takie same jak Szaruń i jeszcze masę innych, jakich my nie mamy :evil_lol: Szalejecie ;) http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz258-2.jpg Ta tez przesliczna, ach i ten jęzor :loveu: Dawno nie widziałam tego kochanego pysia :loveu: Widziałas to? - :n00b: - znalazłam! Pozdrawiam gorąco! :) I trzymam kciuki za egzamin! Dasz radę! Cześć Moniko! :) Nooo gratuluje nadrobienia zaległości! ;) Twarda jesteś :lol: A co stoi na przeszkodzie? Pewnie że świetna :lol: a jaką drugą ma taką samą bo jakoś sobie nie przypominam :hmmmm: Hahaha, świetna emota, normalnie siedze i sie z niej śmieje :evil_lol: Ty to zawsze coś znajdziesz :eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Trzymamy mocno kciuki!! Będzie dobrze!! :) Quote
Bzikowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz263-1.jpg w co taka wpatrzona ? :cool3: trzymam kciuki za egzamin! :multi: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Dzięki za kciuki! :loveu: dostałam 4,5 :) nareszcie koniec sesji i wakaaaaacje!! :multi: [quote name='Bzikowa']http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz263-1.jpg w co taka wpatrzona ? :cool3: :multi: A nie wiem, nie pamiętam :eviltong: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 w którą stronę? ;) ja ide w tą :lol: a ja w tą :eviltong: no dobra już lece :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wow , to są wszystko fotki z jednego spaceru które zaczęłaś wklejać jakiś tydzień temu? :crazyeye::eviltong: Gratulacje!!! Witamy na wakacjach ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 super fotki :D a co to za fajny domek xD ? Quote
Tepes Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Heh no i na koniec się rozłaczyły:D A to Twoja siostra czy co?:D Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 GRATULACJE WAKACJI:multi: i oceny :multi: masz bardzo fajne tereny do spacerkow masz jakies pomysl na rase podobna do Sary:razz: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a): masz jakies pomysl na rase podobna do Sary:razz: przeciez do rodowodowy ast wąskopyski :roll: albo moze chart masywny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 akodirka napisał(a):ast wąskopyski :roll: ze co?? + 10 znakow Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a):ze co?? + 10 znakow amstaf z waskim pyskiem :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 aa amstaf:P no wlasnie mi nie pasuje ani amstaf ani chart:P cos moze wyzlowatego?? nie mam pojecia do jakiej ona jest rasy podobna:P Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Bzikowa']Wow , to są wszystko fotki z jednego spaceru które zaczęłaś wklejać jakiś tydzień temu? Gratulacje!!! Witamy na wakacjach ;) Nie pamiętam kiedy zaczęłam je wklejać :lol: ale sporo ich wtedy zrobiłam, jeśli o to chodzi :evil_lol: Dzięki ;) [quote name='BlackSheWolf']super fotki :D a co to za fajny domek xD ? O, witamy :) A nie wiem, tak wam chciałam pokazać ;) fajnie mieszkać w takim miejscu :loveu: tylko ja to bym chciała mieć chociaż jednego sąsiada ;) :evil_lol: [quote name='akodirka']:lol: fajna historyjka :lol: [quote name='deer_1987']Wow, gratulacje!!! dzięki ;) [quote name='Acctiually']Heh no i na koniec się rozłaczyły A to Twoja siostra czy co?:D Nie, to dzieci znajomej ;) [quote name='Ewa3']GRATULACJE WAKACJI:multi: i oceny :multi: masz bardzo fajne tereny do spacerkow masz jakies pomysl na rase podobna do Sary:razz: Dzięki dzięki ;) No mam i zapraszam ;) Od paru osób słyszałam, że do rodezjana podobna ;) tylko ona odrobine mniejsza, jaśniejsza, ma mniejsze uszy no i pręgi nie ma :evil_lol: [quote name='akodirka']przeciez do rodowodowy ast wąskopyski :roll: albo moze chart masywny :evil_lol::evil_lol: [quote name='Ewa3']ze co?? + 10 znakow [quote name='akodirka']amstaf z waskim pyskiem :evil_lol: Nie zgrywać sie :mad: przecież to amstaff, widać gołym okiem :roll: :evil_lol: [quote name='Ewa3']aa amstaf:P no wlasnie mi nie pasuje ani amstaf ani chart:P cos moze wyzlowatego?? nie mam pojecia do jakiej ona jest rasy podobna:P Ja też nie mam pojęcia :lol: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dzida kobiety (:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) nie doszukiwac sie w psie nie rasowym rasowca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 oo a ta znowu zaczyna:evil_lol: pierwsze moje skojazenie to tez rodezjan:eviltong: a zebys wiedziala ze przyjade;) Tylko nie wiem gdzie i jak:evil_lol: ale przyjechac bardzo prosze:eviltong: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 akodirka napisał(a):Dzida kobiety (:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) nie doszukiwac sie w psie nie rasowym rasowca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja sie nie doszukuje, i tak ją kocham :eviltong: Ewa3 napisał(a):oo a ta znowu zaczyna:evil_lol: pierwsze moje skojazenie to tez rodezjan:eviltong: a zebys wiedziala ze przyjade;) Tylko nie wiem gdzie i jak:evil_lol: ale przyjechac bardzo prosze:eviltong: Słyszałam nawet pytania, czy to labrador :evil_lol: ale to już lekka przesada :evil_lol: No do Sokółki :eviltong: masz do wyboru pkp, pks i dwie linie prywatne- nowator i voyager :lol: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Ja sie nie doszukuje, i tak ją kocham :eviltong: a co tylko rasowe mozna kochac? :cool1::evil_lol: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 agaciaaa napisał(a): Słyszałam nawet pytania, czy to labrador :evil_lol: ale to już lekka przesada :evil_lol: No do Sokółki :eviltong: masz do wyboru pkp, pks i dwie linie prywatne- nowator i voyager :lol: Haha Labek mowisz:evil_lol: no to teraz mi powiedz jak drogie sa bilety:P i czym najtaniej z psem:P i jak dlugo sie jedzie:P akodirka napisał(a):a co tylko rasowe mozna kochac? :cool1::evil_lol: gdzie i kto tak napisal:crazyeye:? Quote
Recommended Posts