Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):Bla bla :eviltong: Wiem :evil_lol: A powinnaś :shake: Podawaj :lol: :mad: To co się bulwersujesz :eviltong: Skąd ten pomysł :evil_lol: Mogę :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):dzieki zaraz wejde i poczytam no wlasnie ze wgzledu na Tima wolalabym przed, ale jesli to rzeczywiscie grozniejsze dla suki to jakos sie przemecze z Timem... Tam jest bardziej ogólnie o sterylce, o tym że przed cieczką tylko wspomniane.. Ja w to nie wierze. W stanach robią w kilka tygodniu- to już lekka przesada, ale te 5-6 miechów to już moim zdaniem ok.. Narządy w miare wykształcone już :) Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a)::mad: To co się bulwersujesz :eviltong: Skąd ten pomysł :evil_lol: Mogę :diabloti: :eviltong: Ja?? :crazyeye: skądże :diabloti: Przecież miałam zastąpić Twego lekarza! A Ty w ogóle nie chcesz współpracować :shake: Jak sobie chcesz, jesteś wolnym człowiekiem :lol: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a): Ja?? :crazyeye: skądże :diabloti: Przecież miałam zastąpić Twego lekarza! A Ty w ogóle nie chcesz współpracować :shake: Jak sobie chcesz, jesteś wolnym człowiekiem :lol: No TY :eviltong: Widzisz jestem bardzo ciężkim przypadkiem :evil_lol: Super :diabloti: Quote
basia2202 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 błaaahahaaaa... mały gremlinek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://images29.fotosik.pl/130/3109d1311b4b76f2.jpg witaj Sarciowa z Sarcią poświątecznie :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']No TY :eviltong: Widzisz jestem bardzo ciężkim przypadkiem :evil_lol: Super :diabloti: Ja nie :razz: I co ja mam z Tobą zrobić :shake: To co, dzwoniłaś już? :diabloti: [quote name='basia2202']błaaahahaaaa... mały gremlinek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://images29.fotosik.pl/130/3109d1311b4b76f2.jpg witaj Sarciowa z Sarcią poświątecznie :loveu: Witajcie :multi: Sarcia zawsze strzela świetne miny jak je marchewke :evil_lol: :loveu: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):Ja nie :razz: I co ja mam z Tobą zrobić :shake: To co, dzwoniłaś już? :diabloti: Oj nie ściemniaj przecież wiem że TY :eviltong: Nie wiem Ty jesteś lekarzem :evil_lol: Nie mam numeru :placz: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Oj nie ściemniaj przecież wiem że TY :eviltong: Nie wiem Ty jesteś lekarzem :evil_lol: Nie mam numeru :placz: Ale co, bo już nie pamiętam? :eviltong: Ja też nie wiem :evil_lol: Haha :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Cześć Wariaty :loveu: Marcheweczka dziś już zjedzona? :cool3: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Wariaty :loveu: Marcheweczka dziś już zjedzona? :cool3: Cześć :loveu: Dziś jeszcze nie, zaraz poszukam ;) Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Znowu fotki :razz::razz: cd. jedzenia marchewki :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 O nie... znowu fotki... :evil_lol: Marchewa :loveu: http://images34.fotosik.pl/87/7e79301595f4a4f9.jpg Ajajajajaj :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Eriu Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 A marchewka w Sarze zostaje? Czy przelatuje i drugą stroną wychodzi ;). Quote
basia bonnie Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 http://images34.fotosik.pl/87/7e79301595f4a4f9.jpg buzi, buzi :loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 marchewki! :loveu::evil_lol: słodziutka Sarusia :loveu: Quote
Rybka_39 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jakie łoćka:loveu::loveu: Super robi minki:diabloti: A ta obrózka to chyba z Hiltona?:razz: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']Ale co, bo już nie pamiętam? :eviltong: Ja też nie wiem :evil_lol: Haha :diabloti: Kurde jest problem... ja też nie pamiętam :roll: :eviltong: TO kiepski z Ciebie lekarz :eviltong: Gorący apel: KTO MI PODA NUMER DO TOZu?? :cool3: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']O nie... znowu fotki... :evil_lol: :mad: bo sie obraże i więcej nie wstawie :eviltong: [quote name='Eriu']A marchewka w Sarze zostaje? Czy przelatuje i drugą stroną wychodzi ;). Zwykle zostaje ;) [quote name='basia bonnie']http://images34.fotosik.pl/87/7e79301595f4a4f9.jpg buzi, buzi :loveu: :loveu: [quote name='Tina.Sara']marchewki! :loveu::evil_lol: słodziutka Sarusia :loveu: dzięki :loveu: [quote name='Rybka_39']Jakie łoćka:loveu::loveu: Super robi minki:diabloti: A ta obrózka to chyba z Hiltona?:razz: Obróżka nie pamiętam jakiej firmy..:razz: ale chyba nie Hiltona ;) [quote name='Luzia&Funia']Kurde jest problem... ja też nie pamiętam :roll: :eviltong: TO kiepski z Ciebie lekarz :eviltong: Gorący apel: KTO MI PODA NUMER DO TOZu?? :cool3: I co my teraz zrobimy? :roll: Kiepski z Ciebie pacjent :eviltong: 0 700 ... ... :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Byłam dziś z Sarą na spacerze nad jeziorem. Paskuda mało nie przyprawiła mnie o zawał..:shake: Nad jeziorem jest hotel i jest tam taki mały kundelek i malamut, ale ten drugi zawsze był w kojcu.. a tym razem oba były luzem... Sara wbiegła na to podwórko (nie jest ogrodzone) i te dwa psy sie na nią rzuciły.. tak na nią biegły że myślałam, że tam padne. Całe szczęście w tym że Sara ma uległy charakter i od razu przypadła do ziemi. Więc nic jej nie zrobiły, tylko zaczęły wąchać.. facet to zauważył, zawołał malamuta i zamknął go w kojcu. Serce mi waliło jeszcze dłuugi czas.. Sara też była strasznie przestraszona.. Ale jak wzięłam ją po tym na smycz to zaczęła skakać i smycz gryźć :roll: strach raptem minął :-o Potem właziła na lód w jeziorze tak że znowu sie o nią bałam.. dostarczyła mi dzisiaj sporo adrenaliny. Dopiero pod koniec spaceru zaczęła mnie słuchać, napaliła sie na smaczki i w ogóle była zadziwiająco grzeczna. Już idąc nad jezioro nieźle mnie wkurzyła. Nie wiem czemu, a ona tak ma, że jak ide z nią gdzieś sama to idzie grzecznie, a jak ide z kimś to ciągnie :roll: ech, z jednej strony mam jej na dzisiaj dosyć a z drugiej ciągle mam ochote ją przytulać.. tak sie bałam o tą paskude...:shake: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a): I co my teraz zrobimy? :roll: Kiepski z Ciebie pacjent :eviltong: 0 700 ... ... :evil_lol: Nie wiem :shake: :placz: Ale to Ty masz dyplom lekarza :eviltong: A co dalej :diabloti: (zawsze chciałam Twój numer tel...):evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nie wiem :shake: :placz: Ale to Ty masz dyplom lekarza :eviltong: A co dalej :diabloti: (zawsze chciałam Twój numer tel...):evil_lol::evil_lol: Ja też :placz: Właśnie o to chodzi że nie mam :eviltong: Do TOZu Ci podałam a nie swój :mad: Napisałam elaborat i nikt go nie czyta :placz: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):Ja też :placz: Właśnie o to chodzi że nie mam :eviltong: Do TOZu Ci podałam a nie swój :mad: Napisałam elaborat i nikt go nie czyta :placz: O Boshe to straszne :placz: I Ty chcesz mnie leczyć :crazyeye: chyba bym już całkiem zbzikowała :diabloti: Ta a mi się wydawało że to Twój no cóż początki są podobne :diabloti: Ja przeczytałam cały od deski do deski zajęło mi to 2 godziny bo literka po literce ale dałam radę przebrnąć :cool3: A ten malamut to pies czy suka?? Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):O Boshe to straszne :placz: I Ty chcesz mnie leczyć :crazyeye: chyba bym już całkiem zbzikowała :diabloti: Ta a mi się wydawało że to Twój no cóż początki są podobne :diabloti: Ja przeczytałam cały od deski do deski zajęło mi to 2 godziny bo literka po literce ale dałam radę przebrnąć :cool3: A ten malamut to pies czy suka?? o my biedne :placz: Na kimś trzeba zaczynać :diabloti: Nie pyskuj :eviltong: :evil_lol: No to gratuluje :evil_lol: jesteś twarda :lol: yyy.. chyba pies :roll: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):o my biedne :placz: Na kimś trzeba zaczynać :diabloti: Nie pyskuj :eviltong: :evil_lol: No to gratuluje :evil_lol: jesteś twarda :lol: yyy.. chyba pies :roll: Oj tak bardzo biedne :placz: Ale dlaczego akórat ja mam być kozłem ofiarnym :placz: Bo co? :diabloti: Wiem :grins: E to co najwyżej był by gwałt :diabloti: Quote
Recommended Posts