Luzia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agaciaaa napisał(a):oj już gadasz bzdury :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Naćpała sie :razz: agaciaaa napisał(a):NA PEWNO! :roll: Że niby JA! :mad: Quote
Cheritka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Anetka83 napisał(a):dzień dobry:) jak tam... prawdziwa zima przyszła do was czy jeszcze nie?? pozdrawiamy:) My się zimy nie boimy ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agaciaaa napisał(a):Nie narzekaj :diabloti: stanowczo za mało siedzisz na dogo :evil_lol: Co ty opowiadasz:P nie prafda :diabloti: Nie gadać tylko fotyyy fotyyy fotyyy i jeszcze raz fotyyy :loveu::D Quote
taxelina Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Milo wrocic do domu, wrzucic nowe zdjecia swoich i obejrzec Sarunie :) Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Witamy wszystkich :multi: dostałam dziś wreszcie płytke z fotkami ze spacerku nad jezioro :loveu: były robione aparatem koleżanki, więc musiałam czekać aż mi wyśle z Wawy. Mam troche fotek Saruni i kilka fajnych widoczków :p [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:witanko witanko na nowym serwerze ;) witanko :multi: mam nadzieje, że nowy serwer będzie grzeczny :razz: [quote name='Matusz']Dzień doberek :multi: myyłego dnia życzymy :p Witanko :multi: dziękujemy :lol: [quote name='Anetka83']dzień dobry:) jak tam... prawdziwa zima przyszła do was czy jeszcze nie?? pozdrawiamy:) Witamy :) Nie przyszła jeszcze.. za to od paru dni mamy straszną mgłe :roll: [quote name='luzia']Że niby JA! :mad: tak TY :mad: [quote name='Ewaa']My się zimy nie boimy ;) a my sie boimy :cool3: nie cierpie marznąć :shake: [quote name='_ChiQuiTa_']Co ty opowiadasz:P nie prafda :diabloti: Nie gadać tylko fotyyy fotyyy fotyyy i jeszcze raz fotyyy :loveu::D Prawda! :cool3: A foty są często, praktycznie codziennie! Tylko te gaduły zawsze mi tu tyle nagadają, że fotki zostają w tyle :diabloti: [quote name='deer_1987']Milo wrocic do domu, wrzucic nowe zdjecia swoich i obejrzec Sarunie :) miło mi, że Ci miło ;) zaraz wpadne do was :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 To ja czekam na te fotki :diabloti: i dalej sie upieram ze to nie prafda :P Quote
taxelina Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Noi i teraz tylko czekac az dasz nowe fotki :D Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Co mi jeszcze powiesz Agaciu :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):To ja czekam na te fotki :diabloti: i dalej sie upieram ze to nie prafda :P To sobie poczekasz :eviltong: musze je najpierw pozmniejszać i na fotosika powstawiać :cool3: Praffffda! deer_1987 napisał(a):Noi i teraz tylko czekac az dasz nowe fotki :D czekajcie, a będzie wam dane :diabloti: luzia napisał(a):Co mi jeszcze powiesz Agaciu :diabloti: nie odzywam sie do Ciebie :shake: Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agaciaaa napisał(a): nie odzywam sie do Ciebie :shake: A dlaczegusz to?? :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agaciaaa napisał(a):To sobie poczekasz :eviltong: musze je najpierw pozmniejszać i na fotosika powstawiać :cool3: Praffffda! Ja mam czas :D a właściwie obejrzę jak wrócę :diabloti: NIEPRAFFFFFAAAA !!! Quote
basia bonnie Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :mdleje: te to łażą od galerii do galerii i piszą, piszą :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 luzia napisał(a):A dlaczegusz to?? :placz: bo nie chcesz dac swojej fotki :placz: _ChiQuiTa_ napisał(a):Ja mam czas :D a właściwie obejrzę jak wrócę :diabloti: NIEPRAFFFFFAAAA !!! Skąd wiesz że beda jak wrócisz :eviltong: Nie dyskutuj :mad: basia bonnie napisał(a)::mdleje: te to łażą od galerii do galerii i piszą, piszą :evil_lol: Nie narzekaj :evil_lol: fotki oglądać!!!! Bo wiecej nie dam :shake: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agaciaaa napisał(a): Skąd wiesz że beda jak wrócisz :eviltong: Nie dyskutuj :mad: Liczę na Ciebie :razz: a będę :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Liczę na Ciebie :razz: a będę :diabloti: Nie radze :evil_lol: mam straaasznego lenia, nawet fotek mi sie nie chce zmniejszac :shake: źle skończysz :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agaciaaa napisał(a):Nie radze :evil_lol: mam straaasznego lenia, nawet fotek mi sie nie chce zmniejszac :shake: źle skończysz :diabloti: Ja ci go zaraz wybije :mad: jak? :evil_lol::-o Quote
basia bonnie Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agaciaaa napisał(a): Nie narzekaj :evil_lol: fotki oglądać!!!! Bo wiecej nie dam :shake: :diabloti: te co Sarcia zabijała różowego to już oglądalam i komentowałam:loveu: Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ja ci go zaraz wybije :mad: jak? :evil_lol::-o Spróbuj :cool3: ŹLE :cool1: basia bonnie napisał(a):te co Sarcia zabijała różowego to już oglądalam i komentowałam:loveu: grzeczna dziewczynka :loveu: teraz grzecznie poczekaj, aż pozmniejszam kolejne :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agaciaaa napisał(a):Spróbuj :cool3: ŹLE :cool1: :lmaa::-x:olympic::grab::boom:(Ty ten żółty) :-o:diabloti: nie boje sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='deer_1987']dawac nowe foty"!" już zmniejszam :razz: [quote name='_ChiQuiTa_']:lmaa::-x:olympic::grab::boom:(Ty ten żółty) :-o:diabloti: nie boje sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zabiłaś mnie :placz: a powinnaś :diabloti: FOTKI :loveu: najpierw troche domowych, też z koleżanki aparatu :) mój bydlaczek :loveu: troche dziwna perspektywa :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 :loveu: nosek :loveu: :loveu::loveu::loveu: paszcza :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 http://images23.fotosik.pl/116/55b95f379b93dc5c.jpg Cudeńko me :loveu: http://images34.fotosik.pl/52/c954567659672f80.jpg TAKIE fotki uwielbiam :loveu: I można zauważyć to w Figowej galerii, bo często daje fotki właśnie w tym stylu :loveu: Quote
diabelkowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 http://images29.fotosik.pl/116/d3921b9587b2e3ba.jpg tu wyglada jak dziki kot:evil_lol: Quote
Recommended Posts