sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):Nie wymagajmy zbyt wiele mieszka w bloku na IV piętrze :diabloti: no to fur idzie do mnie:eviltong:...agaciaa zboczuch jeden tez sie zmiesci:) Quote
Anetka83 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 witam w ten słoneczno-śnieżny poranek:) Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Ale z was maaałpy :mad: nagadały 4 strony, nawet na 400 nie zdążyłam :evil_lol: i jeszcze mnie tu obgadały na moim własnym blogu :mad: :evil_lol: [quote name='Niki-lidka']jaka ona...gru....masywna!!!!!!!! kobieto AST ci rosnie:) ja Ci dam gru... :mad: [quote name='anetta']:o ale się rozciągnęła :mdleje: :megagrin: :evil_lol: [quote name='luzia']Fajna pozycja :evil_lol: Ona tak zawsze :cool3: Ciekawe po kim to ma :diabloti: Często :diabloti: nie po mnie :evil_lol:[quote name='furciaczek']Jak to po kim... pancia sie zaczytuje w zboczonych ksiazkach to potem i pies ma odchyly:diabloti::evil_lol::eviltong: :mad::mad::mad: [quote name='luzia']A nam się nie pochwali co takiego fajnego czyta (też chcę taki efekt z Funią :diabloti:) :evil_lol: aktualnie czytam "Jak rozmawiać z psem" Stanleya Corena :razz: :lol: [quote name='Niki-lidka']ona same zboczone takie na maksa czyta...no nie agaciuu??:diabloti: Oczywiście kochana, przecież zawsze pożyczam je od Ciebie :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Reszty gadania nie cytuje :eviltong: niezłe świruski jesteście :evil_lol: właściwie to chyba powinnam sie obrazić :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niki-lidka napisał(a):no to fur idzie do mnie:eviltong:...agaciaa zboczuch jeden tez sie zmiesci:) to kiedy moge wpaść :razz: Anetka83 napisał(a):witam w ten słoneczno-śnieżny poranek:) Witamy Anetko :) luzia napisał(a):A u mnie ni ma śniegu :placz: u mnie też, ale ja sie ciesze :razz: na śnieg jeszcze przyjdzie czas :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 przegapilas 400setna ale my wylilysmu za twoje zdrowie....nie martw sie:) edit : jak widzisz powyzje jeszcze mi sie jezyk plącze:) Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Może na 500 zdążysz jak się postarasz :evil_lol: :diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):przegapilas 400setna ale my wylilysmu za twoje zdrowie....nie martw sie:) edit : jak widzisz powyzje jeszcze mi sie jezyk plącze:) oj nieźle zabalowałyście!!! :evil_lol: luzia napisał(a):Może na 500 zdążysz jak się postarasz :evil_lol: :diabloti::diabloti: Zobaczymy czy mi na to pozwolicie :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a): Zobaczymy czy mi na to pozwolicie :evil_lol: Pozwolić to raczej nie pozwolimy musisz cały czas na dogo siedzieć żeby nie przeoczyć :evil_lol: My jesteśmy nieobliczalne :cool1: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 luzia napisał(a):Pozwolić to raczej nie pozwolimy musisz cały czas na dogo siedzieć żeby nie przeoczyć :evil_lol: My jesteśmy nieobliczalne :cool1: :diabloti::diabloti::diabloti: No właśnie tak myślałam (tfu, przecież ja nie myśle :eviltong:).. w każdym razie postanowiłam, że dziś w nocy bede pilnować swego bloga :diabloti: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a):No właśnie tak myślałam (tfu, przecież ja nie myśle :eviltong:).. w każdym razie postanowiłam, że dziś w nocy bede pilnować swego bloga :diabloti: :evil_lol: pozyjemy zobaczymy:eviltong: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a):No właśnie tak myślałam (tfu, przecież ja nie myśle :eviltong:).. w każdym razie postanowiłam, że dziś w nocy bede pilnować swego bloga :diabloti: :evil_lol: Jak coś zostaw Sare na straży :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):pozyjemy zobaczymy:eviltong: gdyby nie mulące dogo, to wczoraj też bym została :razz: doprowadza mnie do szału :angryy: ale dziś zostałam zmuszona do pilnowania swego bloga, bo mnie tu strasznie obgadałyście :shake: :diabloti: luzia napisał(a):Jak coś zostaw Sare na straży :evil_lol: już widze, jak tu was pilnuje... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a): już widze, jak tu was pilnuje... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze by się przyłączyła :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Witamy się :multi: cześć Owieczko :multi: luzia napisał(a):Jeszcze by się przyłączyła :evil_lol: pewnie tak :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Pimpek']Dzieńdoberek wszystkim !:cool3: [quote name='Dada']Witam! :multi: cześć dziewczyny :multi: Jakby ktoś chciał fotki, to są na 396 i 398 :razz: Quote
MałaMi Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='agaciaaa'] http://images32.fotosik.pl/16/ee13e76d1b6a1f3d.jpg To jest boskie :loveu: Śliczna Sarunia :loveu: Taka duża dziewczynka :cool3: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='MałaMi']To jest boskie :loveu: Śliczna Sarunia :loveu: Taka duża dziewczynka :cool3: dziękujemy :loveu: To jeszcze troche fotek :loveu: a jak ktoś jeszcze nie widział, to są też na 396 i 398 str. ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 http://images31.fotosik.pl/19/ee2550e701dab036.jpg Jak się skrada :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/19/4e7ef09e206e7d6d.jpg :loveu: ;D Quote
taxelina Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 tak, zawsze na smyczy, sherry 3 metrowa rozwijana, niunia zwykla 2 m. poniewaz lubia sie platac to jedna musi miec zwykla zeby dalo sie rozplatac Aaa, zapomnialam dodac ze do nas zapraszam na nowe foty Quote
Eriu Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Wiem, że trochę spóźniony zapłon, ale dogo mi wcześniej muliło. Ale muszę to powiedzieć, bo zakochałam się w tym zdjęciu: http://images31.fotosik.pl/31/24bc2ac08b0a429a.jpg. Bardzo mi się kojarzy z wolnością i takim życiem bez trosk, no po prostu piękne. Masz może większą wersję? Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']http://images31.fotosik.pl/19/ee2550e701dab036.jpg Jak się skrada :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/19/4e7ef09e206e7d6d.jpg :loveu: ;D Czai sie czajniczek mój :evil_lol: :loveu: [quote name='deer_1987']tak, zawsze na smyczy, sherry 3 metrowa rozwijana, niunia zwykla 2 m. poniewaz lubia sie platac to jedna musi miec zwykla zeby dalo sie rozplatac Aaa, zapomnialam dodac ze do nas zapraszam na nowe foty Byłam, fotki widziałam :lol: [quote name='Eriu']Wiem, że trochę spóźniony zapłon, ale dogo mi wcześniej muliło. Ale muszę to powiedzieć, bo zakochałam się w tym zdjęciu: http://images31.fotosik.pl/31/24bc2ac08b0a429a.jpg. Bardzo mi się kojarzy z wolnością i takim życiem bez trosk, no po prostu piękne. Masz może większą wersję? Ależ byłam ciekawa o którym zdjęciu piszesz... :lol: rzeczywiście coś w sobie ma ;) mam większy rozmiar, jak bardzo chcesz, moge Ci wysłaś na maila :) Quote
Recommended Posts