agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 przybij piątkę daj łapę turlaj się leżeć ... Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 evanescence napisał(a):witamy witamy :):) Witamy :multi: Helga_psiaki napisał(a):co u Sarci???? niedawno wróciłyśmy ze spacerku :) a teraz Sara maltretuje swój kocyk :evil_lol: Quote
despera Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dobry wieczór:multi: mizianko dla pilnej uczennicy:loveu: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Helga_psiaki napisał(a):ale zdolna dziewczynka:multi: dziękujemy ;) despera napisał(a):Dobry wieczór:multi: mizianko dla pilnej uczennicy:loveu: doberek ;) zaraz przekaże :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Helga_psiaki napisał(a):a co Sara jeszcze umie??? Umie siad, leżeć, daj łapę, przybij piątkę, turlaj się (jeszcze niedopracowane), hop i zejdź jeszcze doskonalimy ;) no i do mnie też wychodzi mniej więcej w 80% przypadków ;) kiedyś dawała głos, ale zaczęło mnie wkurzać to szczekanie, więc przestałam dawać tą komende i już pewnie zapomniała :eviltong: Quote
Matusz Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 http://images13.fotosik.pl/47/496119a720c494ee.jpg to jest świetne:loveu: Quote
despera Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 http://images21.fotosik.pl/379/efd00dd21322022d.jpg świetne uszka:loveu: http://images13.fotosik.pl/47/496119a720c494ee.jpg ach ta mordeczka:loveu::loveu: Quote
saya Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 http://images27.fotosik.pl/67/125cb0da92fae1e3.jpg ojej, jaka zadowolona minka :loveu: piękne oczęta ma :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Sara dziękuje za komplementy :loveu: ps. właśnie udało nam sie pierwszy raz turlanie się na samą komendę głosową :D ale jestem z niej dumna ;) Quote
despera Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Brawo Sarcia:multi::multi::multi: Mój mały pasożyt turla się tylko za kiełbasą:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 despera napisał(a):Brawo Sarcia:multi::multi::multi: Mój mały pasożyt turla się tylko za kiełbasą:evil_lol: Sara też musi wiedzieć, że mam jakiś smakołyk.. ale wcześniej musiałam jeszcze ręką jej pokazywać :lol: Tina.Sara napisał(a):Cudne uszyska :loveu::evil_lol: dziękujemy :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Helga_psiaki napisał(a):masz jeszcze fotki??? :) mam z sesji przy oknie ;) ale jeszcze nie wrzucone na fotosika. Quote
Bzikowa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 despera napisał(a): Mój mały pasożyt turla się tylko za kiełbasą:evil_lol: A mój się nie turla wcale :mad:;) Tej sztuczki jakoś nigdy mi się nie udało go nauczyć, ale moze z klikerem jakoś pójdzie :diabloti: Co tu nie wchodzę to widzę nowe fotki :D Normalnie trzebaby Wam jakiś dyplom pochwalny napisać. Wyrabiacie 300% normy :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 an_bzik napisał(a):A mój się nie turla wcale :mad:;) Tej sztuczki jakoś nigdy mi się nie udało go nauczyć, ale moze z klikerem jakoś pójdzie :diabloti: Co tu nie wchodzę to widzę nowe fotki :D Normalnie trzebaby Wam jakiś dyplom pochwalny napisać. Wyrabiacie 300% normy :evil_lol: Ja Sare nauczyłam tradycyjnie. Na początku w ogóle nie wiedziałam jak sie za zabrać. Kładła się- ok, ale jak jej przesuwałam nad głową smakołyk to wstawała.. w końcu jakoś mi sie udało sprawić naprowadzając smakołykiem, że przewróciła sie brzuchem do góry- wtedy szybko nagrodziłam. I potem już łatwo poszło :) ale sie rozpisałam, a nikt mnie o rade nie prosił :evil_lol: Dyplom? Nie pogniewałabym sie :eviltong: Quote
Bzikowa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 To sobie wypisz i powieś na ścianie :cool3: :diabloti: W sumie to dzięki za radę :lol: Bzik tak samo robi, jak przesuwam smaczka nad głową to wstaje za każdym razem... :-( Ale tak w ogóle to on się lubi na plecki przewracać, będę musiała mu to kliknąc jak już się zaopatrzę ;) Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 an_bzik napisał(a):To sobie wypisz i powieś na ścianie :cool3: :diabloti: W sumie to dzięki za radę :lol: Bzik tak samo robi, jak przesuwam smaczka nad głową to wstaje za każdym razem... :-( Ale tak w ogóle to on się lubi na plecki przewracać, będę musiała mu to kliknąc jak już się zaopatrzę ;) Eeee, tak sama sobie? :eviltong: Życzymy powodzenia :) wnioskuje, że jeszcze nie masz klikera? Ja też planuje sie zaopatrzyć.. ale jeszcze pomyśle :eviltong: Quote
Bzikowa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Zawsze możesz sobie wyobrazic, ze ktoś Ci pisał :cool3: Nie, jeszcze nie mam.. zaopatrzę się po obozie w kliker... I zacznę coś kombinować, podobno efekty są fajne :) I kurna nauczę go tego turlania choćby nie wiem co :p o! Postanowione :) Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 an_bzik napisał(a):Zawsze możesz sobie wyobrazic, ze ktoś Ci pisał :cool3: Nie, jeszcze nie mam.. zaopatrzę się po obozie w kliker... I zacznę coś kombinować, podobno efekty są fajne :) I kurna nauczę go tego turlania choćby nie wiem co :p o! Postanowione :) e, tak to ja nie chce :eviltong: no ja też myśle, że kliker to dobra rzecz. tylko nie wiem, skąd go wziąć ;) w moim zoologicznym na pewno nawet o tym nie słyszeli, chociaż tak ogólnie to zaopatrzony jest bardzo dobrze. chyba musiałabym z neta zamówić. Powodzenia z turlaniem, Bzik mądry chłopiec, na pewno sie nauczy :) Quote
Recommended Posts