Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie to dziwne ilu ludzi poznaje się dzięki psom. Mam Olcię iCarmen i przez te tygodnie poznałam bardzo dużo ludzi z osiedla. Spacerki i wspólne zabawy psów zmuszają ludzi do zamienieia ze sobą choćby l\kilku zdań, bądź umiechów. Zawsze należałam do ludzi którzy nie interesują się sąsiadami. Przyznam, że nawet nie rozmoznaję sąsiadów z mojej własnej klatki schodowej. A mieszkam w bloku 4piętrowym, więc nie takim wysokim znowu. A tu masz..poznaję psy i ich wlaścicieli z całej okolicy. Hehe..życie płata figle...

Posted

Ufffffffffff ale mialam zaległości w czytaniu :oops: Widzę, że chetnych na Twoje dziewczynki masz wielu. Nie to, co mój Bonito - o niego nikt ani nie pyta, ani nikt go nie chce (sory, nie tak całkiem nikt)
Ale co prawda, to prawda - dziewuszki są prześliczne i rozkwitły w Twoim domu:loveu:

Posted

Cześć Hala! Śliczne masz te pannice :loveu: I zdjęcia morskie super :lol: ! A jakieś golasy były czy tylko psy :evil_lol: :eviltong: ?? W sumie to chyba fajne miejsce bo nie ma tłumów i można z psami na plażę wejść. Ehhhhhh ależ bym pojechała nad morze :roll:

Co do psich znajomości to ja też znam tylko sąsiadów, którzy mają psy. Całej reszty nie poznaję. Zresztą niektórych sąsiadów jak idą bez psów to też nie kojarzę :evil_lol:

Posted

Dobrano dobranoc :)

No co mam napisać - urzekła mnie cała ta historia !

Suńki są prześliczne, przesympatyczne a czasem wręcz przesmieszne np. biorąc pod uwagę niektóre zdjęcia, ich pozycje i miny ;)

Chciałam żebyś wiedziała ich "mamusiu" :), że te psinki od czerwca nie miały nigdy takiego domku jak w tej chwili, nie były tak kochane... w przeciwnym razie nie trafiłyby tam... gdzie trafiły... choć nie na długo... a nawet jeśli te trzy tygodnie to długo... to w ich przypadku powiem, że było warto.

Było warto trochę wycierpieć, by teraz móc w pełni cieszyć się kochajacym domkiem i "panciami" czyli panią i panem :)

Życzę Wam wszystkiego najlepszego i mam nadzieję na spacerek z Waszymi dziewuszkami :)

A Puszcza Zielonka to piękne tereny zielonych traw i jezior :)

papa