Pelococta Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Pozazdrościłam galerii innym użytkownikom Dogomanii... :) Więc też się podzielę zdjęciami mojego czworonoga, a co! Nie wolno? Ależ oczywiście ze wolno! :) Mam kim się chwalić to się pochwalę! :P Cezar Mój mały Cezar, Cezarson, cesarz Podkarpacia :] Przytargaliśmy go do nas aż z Nowego Sącza. Urodził się mniej więcej w styczniu 2014, został znaleziony w pustostanie i oddany do adopcji... takim sposobem znalazł się u nas - w dniu 26 kwietnia 2014 roku. :) Większość zdjęć będzie zapewne nietypowa w kwestii psiej mimiki - moja mała pierdułka tak pięknie stroi miny że aż żal się nimi nie podzielić ze światem :D Tak więc... zabieram się do zamieszczania zdjęć. 1. Takie zdjęcie zachęcało oglądających do adopcji MOJEGO Cezarka ;) 2. W takim stanie przejechał trasę z Nowego Sącza do Rzeszowa 3. A to już zdjęcie z wiejskiego hasania dzień później 4. No i kilka zdjęć późniejszych, możnaby rzec - aktualnych ;) Chcecie wiecej? :> Taaaak? Proszę, powiedzcie że tak :D huehuehue ;) Quote
Pelococta Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Mała aktualizacjaaaa :) dawno mnie tu nie było, postanowiłam wkleić coś aktualnego. Można rzec, że Cezar ma już rok - zamieszczam świąteczne zdjęcia :D [attachment=7942:DSC_0015 (Kopiowanie) (Kopiowanie).JPG] [attachment=7943:DSC_0011 (Kopiowanie) (2) (Kopiowanie).JPG] Quote
lucky23 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Cześć Cezarku! Wiesz co? Strasznie pododbny do Xenowy jesteś, wiesz? Możemy my jakaś rodzina ? Hmm.. ? Może w wakacje uda nam się wpaść do Rzeszowa i się spotkać, pohasać? :D Pozdrawiamy, i wpadnij do nas ;) Quote
Recommended Posts