Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też bym oddała, jeśli Pani wzbudza zaufanie. Dla Toli może to być też dobre, że początkowo będzie miała trochę czasu dla siebie w nowym miejscu. Człowiek będzie z nią większość czasu, ale jednak będzie ta 'chwila' żeby odpocząć od towarzystwa i trochę się zrelaksować.

Posted

Jeśli Pani jest osobą zaufaną i odpowiedzialną oraz jest świadoma ile pracy i cierpliwości jeszcze trzeba, by Tola wyszła "na prostą", to ja bym ją oddała już teraz, zanim ona przywiąże się do Was jeszcze mocniej, a Wy do niej... Do grudnia przecież już niedługo ;)

Też bym oddała, jeśli Pani godna zaufania
Posted

Nie wiem, jakie wyjście jest dla Toli najlepsze, więc się nie wypowiem.

Wierzę, że Poker podejmie najlepszą decyzję.

Bardzo współczuję z powodu Pokerka, jemu oczywiście też.

Oby leki pomogły i mógł żyć bez bólu do końca...

Czy On bardzo stareńki jest?

Posted

Pani jest na pewno bardzo dobra,ale będę trzymać ją w odwodzie .

Dziś dopadła mnie natrętna myśl.Pani mieszka w bardzo ruchliwym miejscu miasta. Moja wyobraźnia zadziałała i przeraziłam się co by się stało, gdyby Tola jakimś cudem  uciekła pani.Na pewniaka wpadłaby pod samochód albo tramwaj.

A na razie proszę o pomoc w ogłoszeniach.

Posted

Już nie ma z nami Pokerka od godz.12. Ulubiony wet przyjechał do nas i wyprawił Pokerka w ostatnią podróż. Odszedł tulony przez nas. Nie mogę się przyzwyczaić , że biedaczek już nie stoi ze spuszczoną głową, podwiniętym ogonkiem i do ciszy jaka zapanowała w domu. 8 października minęłoby 8 lat jak był z nami.

4 października jest szczególnym dniem dla nas.21 lat temu córka urodziła wnuka, a dziś druga córka wylądowała w szpitalu i mam nadzieję,że jeszcze dziś urodzi nasze 6. wnuczę.

Posted

Pokerku, żegnaj.

Poker, bardzo Wam współczuję... Kiedyś się z Pokerkiem spotkacie...

Tak to przeplatają się w życiu smutki z radościami... Szóste wnuczę. Pięknie.

Od jakiegoś czasu podczytuję wątek Toleńki...

Posted

Jak to kiedyś ktoś powiedział o psach: Ich jedyną wadą jest to, że żyją za krótko...

Smutno bardzo, nawet jak się piesia widziało może 2 razy...

Posted

Dziękuję za słowa pocieszenia. Nadal odczuwamy brak Pokerka, 8 wspólnych lat to kawał czasu.Pocieszam się ,że te lata były dla niego dobre.

Czas robić ogłoszenia dla Toli.Wkleję parę zdjęć.Pomóżcie wybrać.

1.

Tola4_do_og_osze.jpg

2.

DSC00140.jpg

3.

Tola_015.jpg

4.

Tola_do_og_osze.jpg

5.

DSC00107.jpg

Mam jeszcze zdjęcia zrobione przez fotografkę ,ale są za duże i nie mogę wkleić ,a nie umiem zmniejszać.

Posted

Korenia, wielkie dzięki za chęć pomocy ,ale pani Kamila, fotografka chyba usłyszała moje myśli i przysłała zmniejszone zdjęcia.Bardzo Jej dziękuję.

Powklejam dziś, bo wyjeżdżam na 3 dni i chcę , by Lucyna miała materiał na ogłoszenia.Jeszcze tekst muszę ułożyć.

6.

Tola_og_oszenia3.jpg

7.

Tola_og_oszenia5.jpg

8.

Tola_og_oszenia_6.jpg

9.

Tola_og_oszenia_2.jpg

10.

Tola_og_oszenia_8.jpg

Mnie się podobają najbardziej zdjęcia 1,5,6 ,8,10,

Posted

Korzystając z chwili czasu ułożyłam  w pociągu tekst do ogłoszenia.Sugestie mile widziane.

Nazywam się TOLA,jestem małą 2.letnią  psią panienką.Przez wiele miesięcy byłam bezdomna,ale los się do mnie uśmiechnął i trafiłam do domu tymczasowego, gdzie poznaję dobre psie życie.Jeszcze boję się obcych ludzi i psów,ale jestem bardzo grzeczna i posłuszna.

Szukam najlepszego domu na świecie, by obecni opiekunowie mogli pomagać kolejnym nieszczęśnikom.

Tola jest zdrową, wysterylizowaną sunią gotową do adopcji.

Informacje pod nr telefonu 713482951