Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moriaaa']Sznaucerków w schronisku nie odnalazłam.
A Elmo cuuuudny:)

czy to znaczy że ich nie ma??? czy mogłaś przegapić? no i kiedy Elmo może jechać do nowego domku bo i ja i on coraz bardziej się do siebie przywiązujemy, a jego nowy Pan czeka jak na szpilkach :lol:

[quote name='monita']malawaszka ale one razem super wyglądają :loveu:

noo wiem wiem :loveu: moje aniołeczki kochane :loveu: rogate :diabloti:

Posted

Oj przepraszam cioteczko...nie odpisałam na smska..zapomniałam:oops:

On jest u Ciebie już tydzień tak? Kwarantanna dwa tygodnie...czyli jeszcze tydzień.:roll:

Posted

Trochę to bez sensu bo prawdopodobieństwo zgłoszenia się właściciela niewielkie, a nawet jeśli to co to za właściciel musi być jak tak zaniedbał psa :shake:
No ale w takim razie do niedzieli jeszcze się nim nacieszysz malawaszko :p a potem niech daje radość nowemu pańciowi!

Posted

malawaszka napisał(a):
tak 0 u mnie jest tydzień, ale dwa tyg liczymy od przyjęcia do schronu? - czyli od soboty?

Tak od daty przyjecia do schroniska.

Posted

oczywiście że tan mały szatan Elmo prowadza Lunę :lol::loveu: miałam go zawieźć jutro do nowego domku, ale muszę jechać w teren więc wyjazd przełożony na sobotkę - ja już zaczynam beczeć :oops: ale wiem, że tam mu będzie dobrze :multi:

dzisiejszy Elmo podczas szaleństw za piłką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Elmo jutro wyjeżdza a ja wczoraj zobaczyłam go ostatni raz z malawaszką :multi: Latał szczęśliwy za piłką i za...moją Zmorką :evil_lol: Zakochał się chłopak mimo że dziewczyna nie jest pachnąca....
Pokażę Wam jego wielką miłość ;) Dosłownie i w przenośni wielką :diabloti:
Dobrana para :evil_lol:

I wspólne zabawy :evil_lol:

Popatrzci na zaszokowaną mine Elma :evil_lol:

Posted

Elmo w szoku bo nie wiedział, że niufki też potrafią latać ;) Przypisywał tą, co by tu duzo pisać, anormalną zdolność tylko sznaucerką ;) A tu takie cielaczek też powalczył z grawitacją:lol::lol::lol:

Posted

Urocze latające zdjęcia :loveu::loveu::loveu:
Elmo i Zmorka komicznie (i wzruszająco zarazem) razem wyglądają ale cóż uczucia nie znają żadnych ograniczeń ani barier :]

Posted

hahaha Elmo kocha każdą suńkę :lol: jest baaardzo kochliwy ;) na spacerach żaden pies nie ma prawa podejść do Luny - Elmo jako prawdziwy rycerz dzielnie broni jej cnoty :evil_lol:

Posted

weszka napisał(a):
Urocze latające zdjęcia :loveu::loveu::loveu:
Elmo i Zmorka komicznie (i wzruszająco zarazem) razem wyglądają ale cóż uczucia nie znają żadnych ograniczeń ani barier :]

Nie mają ;) Przy czym Zmorka kompletnie nie zauważała Elma jak po niej skakał :loveu:
Elmuś jest taki tulaśny :loveu: Malawaszka trochę jeszcze popracowała grzebykiem nad nim bo miał go kto potrzymać ;) A jak mnie całował :loveu:
Jutro jedzie do nowego domku i życzę mu wiele szczęścia i radości :) A nowemu panu aby nawet jak nabroi to z uśmiechem i poczuciem humoru to potrafił przyjąć ;)

Posted

Pysia napisał(a):
A nowemu panu aby nawet jak nabroi to z uśmiechem i poczuciem humoru to potrafił przyjąć ;)

i jestem przekonana, że tak będzie :multi:

Elmo już w nowym domku - właśnie wróciłam i jestem pod ogromnym wrażeniem terenów jakie Elmo będzie miał do biegania :loveu: przepiękna okolica i lepszego Pana i domu nie mogłam sobie wymarzyć dla tego brzdąca :loveu:

Bardzo bardzo dziekuję wszystkim zaangażowanym w pomoc dla Elma, a największe podziękowania dla jego nowego Tatka ;) i wielu wspaniałych wspólnych lat!!! :multi: