Moriaaa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Sznaucerków w schronisku nie odnalazłam. A Elmo cuuuudny:) Quote
monita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 malawaszka ale one razem super wyglądają :loveu: Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Moriaaa']Sznaucerków w schronisku nie odnalazłam. A Elmo cuuuudny:) czy to znaczy że ich nie ma??? czy mogłaś przegapić? no i kiedy Elmo może jechać do nowego domku bo i ja i on coraz bardziej się do siebie przywiązujemy, a jego nowy Pan czeka jak na szpilkach :lol: [quote name='monita']malawaszka ale one razem super wyglądają :loveu: noo wiem wiem :loveu: moje aniołeczki kochane :loveu: rogate :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Moriaaa napisał(a):Malawaszka...nie ma sznaucerków jak narazie. a co z terminem wyadoptowania Elma??? Quote
Moriaaa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Oj przepraszam cioteczko...nie odpisałam na smska..zapomniałam:oops: On jest u Ciebie już tydzień tak? Kwarantanna dwa tygodnie...czyli jeszcze tydzień.:roll: Quote
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 tak 0 u mnie jest tydzień, ale dwa tyg liczymy od przyjęcia do schronu? - czyli od soboty? Quote
weszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Trochę to bez sensu bo prawdopodobieństwo zgłoszenia się właściciela niewielkie, a nawet jeśli to co to za właściciel musi być jak tak zaniedbał psa :shake: No ale w takim razie do niedzieli jeszcze się nim nacieszysz malawaszko :p a potem niech daje radość nowemu pańciowi! Quote
Moriaaa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 malawaszka napisał(a):tak 0 u mnie jest tydzień, ale dwa tyg liczymy od przyjęcia do schronu? - czyli od soboty? Tak od daty przyjecia do schroniska. Quote
Jośka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Waszeczko twoja Luna i Elmo wyglądają razem wspaniale Powiedz tylko kto kogo prowadza na tej smyczy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 oczywiście że tan mały szatan Elmo prowadza Lunę :lol::loveu: miałam go zawieźć jutro do nowego domku, ale muszę jechać w teren więc wyjazd przełożony na sobotkę - ja już zaczynam beczeć :oops: ale wiem, że tam mu będzie dobrze :multi: dzisiejszy Elmo podczas szaleństw za piłką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 na pewno będzie miał bardzo dobrze w nowym domku i nie doprowadzą go do takiego stanu, w jakim był jeszcze za czasów włóczęgowania:( Quote
Moriaaa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Hahahaha...latający sznaucerek:loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Moriaaa napisał(a):Hahahaha...latający sznaucerek:loveu::loveu::loveu: no nie wiedziałaś że sznaucerki to są mistrzowie, jeśli chodzi o latanie:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Elmo jutro wyjeżdza a ja wczoraj zobaczyłam go ostatni raz z malawaszką :multi: Latał szczęśliwy za piłką i za...moją Zmorką :evil_lol: Zakochał się chłopak mimo że dziewczyna nie jest pachnąca.... Pokażę Wam jego wielką miłość ;) Dosłownie i w przenośni wielką :diabloti: Dobrana para :evil_lol: I wspólne zabawy :evil_lol: Popatrzci na zaszokowaną mine Elma :evil_lol: Quote
Moriaaa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Elmo w szoku bo nie wiedział, że niufki też potrafią latać ;) Przypisywał tą, co by tu duzo pisać, anormalną zdolność tylko sznaucerką ;) A tu takie cielaczek też powalczył z grawitacją:lol::lol::lol: Quote
weszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Urocze latające zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Elmo i Zmorka komicznie (i wzruszająco zarazem) razem wyglądają ale cóż uczucia nie znają żadnych ograniczeń ani barier :] Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 hahaha Elmo kocha każdą suńkę :lol: jest baaardzo kochliwy ;) na spacerach żaden pies nie ma prawa podejść do Luny - Elmo jako prawdziwy rycerz dzielnie broni jej cnoty :evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 kurcze Elmo jest odjazdowy :loveu: normalny szok, podmieniony pies- jeszcze raz mowie ze metamorfoza roku :multi: Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 weszka napisał(a):Urocze latające zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Elmo i Zmorka komicznie (i wzruszająco zarazem) razem wyglądają ale cóż uczucia nie znają żadnych ograniczeń ani barier :] Nie mają ;) Przy czym Zmorka kompletnie nie zauważała Elma jak po niej skakał :loveu: Elmuś jest taki tulaśny :loveu: Malawaszka trochę jeszcze popracowała grzebykiem nad nim bo miał go kto potrzymać ;) A jak mnie całował :loveu: Jutro jedzie do nowego domku i życzę mu wiele szczęścia i radości :) A nowemu panu aby nawet jak nabroi to z uśmiechem i poczuciem humoru to potrafił przyjąć ;) Quote
malawaszka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pysia napisał(a):A nowemu panu aby nawet jak nabroi to z uśmiechem i poczuciem humoru to potrafił przyjąć ;) i jestem przekonana, że tak będzie :multi: Elmo już w nowym domku - właśnie wróciłam i jestem pod ogromnym wrażeniem terenów jakie Elmo będzie miał do biegania :loveu: przepiękna okolica i lepszego Pana i domu nie mogłam sobie wymarzyć dla tego brzdąca :loveu: Bardzo bardzo dziekuję wszystkim zaangażowanym w pomoc dla Elma, a największe podziękowania dla jego nowego Tatka ;) i wielu wspaniałych wspólnych lat!!! :multi: Quote
weszka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wspaniały happy end :multi: Powodzenia Elmo :loveu: Quote
Recommended Posts