weszka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Świetnie że Elmo ma się świetnie :) Ja jestem dobita historią z Elbląga :( Quote
żuraw Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a ja, moje córki płakały. Ja oprócz żalu jestem wściekła na tych ludzi ze schroniska Quote
weszka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Kurde, żuraw może się jeszcze uda wyjaśnić... ja nie wierzę że nie ma ani Bonity ani Mopa ani kilku innych psów. Nagle, dziwnym trafem tych akurat. No ale nie off-ujmy już tutaj. :(:(:( Quote
monita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Przeczytałam na metamorfozach, że mały będzie mieć domek :multi: Trzymam kciuki z całych sił :thumbs: Quote
elfrida Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Tak bardzo sie ciesze,ze Elmusiowi sie udalo:multi:.Jestem pelna podziwu i wdzieczna Dziewczyna,ktore sie tak mocno zaangazowaly w los Elma!!! Jak tylko bede miala zdjecia tych psiakow ze schronu,to od razu umieszce je w podanym linku!!!Jeszcze raz Wam dziekuje!!!Dziewczyny,jestescie po prostu :lilangel: Quote
Karilka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 O jaaa! Wiem od jakiej baby on jest... Mamy taka pseudo u nas w łodzi i od niej własnie chodzą takie psu\y. Od niej mamy Iwana... Interes jej sie kreci a tyle psów w schronisku...WRRR Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja tu wpadłam aby Wam powiedzieć ze Elmo jest obłędny :loveu: Tulaśny i wesoły :loveu: Byłyśmy dzisiaj nad wodą z malawaszką, Lunetą , Elmem i moją Zmorką nad wodą:multi: Elmo zakochany w Zmoreczce a ja w...nim :loveu: A oto dowód Elmo Na dalszym planie Elmo wiernie asystujący Zmorce :evil_lol: Elmo uczy się szybko. Uznał ze rowerzyści zagrażają jego stadu i szczekał mna nich. Ale wytrwały właściciel może to wyplenić. Kilka spacerów ze Zmorką też może swoje zrobić bo Elmo uczy się naśladując a Zmorka to oaza spokoju ;) Jest słodki :loveu: Ogonek calutki czas sterczał mu jak antenka w zadowoleniu :multi: Quote
weszka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cuuuuudne zdjęcia :loveu: Cuuuudne psy :loveu: i cioteczka też :) Miód na serce :loveu: Quote
Jośka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Jaki Elmo :loveu: jest szczęśliwy na tych zdjęciach, aby tylko dostał kochający i odpowiedzialny domek. Quote
weszka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 A jak z domkiem? Jest na 100%??? A jak tak to kiedy Elmo się do niego wprowadzi? Quote
Pysia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Elmo wypiękniał i jest baaardzo tulaśny :loveu: Co do domku to najpierw Malawaszka czeka na wiadomość z czipa....Tyle wiem. Reszte powie Malawaszka. Fajny jest - mówię Wam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Elmo jest przytulaskime w domu, ale... na dworze zamienia sięw brytana :lol: czasem na spacerze jest grzeczny i zachowuje się kulturalnie, a czasem włącza mu się opcja - JAKO JEDYNY MężCZYZNA MUSZę BRONIć STADA :diabloti: czyli typowy miniaturowy charakter :mad: szczeka na rowerzystów, ale to wyplenimy - chłopak szybko się uczy - niestety nie tylko dobrych rzeczy - tych nianajlepszych Lunkowych zachowań też się uczy :mad: ale i tak go kocham :lol: domek ma na 100% - czekamy na info kiedy można go adoptować i błagam o kciuki, żeby nie zgłosili się "właściciele" Quote
weszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Wspaniały charrrrakterny Elmo :loveu: Kciuki cały czas trzymane. Ja na zgłoszenie właścicieli raczej nie liczę i mam nadzieję że tak juz zostanie :roll: Elmo zasługuje na prawdziwy dom! Quote
Jośka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Trzymam kciuki za nowy domek Elma :loveu: . Waszeczko o jakich ty "właścicielu" mówisz, przecięż aby sznaucerek miał takie futro jakie miał Elmuś, to musiało dużo czasu upłynąć zanim trafił do Ciebie, albo właściciel nie dbał o malucha. Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Jośka']Trzymam kciuki za nowy domek Elma :loveu: . Waszeczko o jakich ty "właścicielu" mówisz, przecięż aby sznaucerek miał takie futro jakie miał Elmuś, to musiało dużo czasu upłynąć zanim trafił do Ciebie, albo właściciel nie dbał o malucha. dokładnie tak jak mówisz - musiało duuużo czasu minąć żeby zrobił się taki straszny filc, ale Elmo ma chip i takie przepisy, że musimy czekać czy odezwą się na wysłany do nich list :roll: oby nie :kciuki: bez walki go im nie oddam :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jedyny sposób, żeby go puścić ze smyczy to przywiązać go do Luny :lol: nie zawsze zgadzali się co do kierunku :evil_lol: za niesubordynację Elmo dostał burę :mad: i znowu wodzirej :lol: Quote
jo_ann Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 slodziaki kochane...:loveu: :loveu: malawaszko, na pewno nie chcesz go zostawic sobie? :diabloti: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jo_ann mam z tym poważny problem :shake: :evil_lol: Quote
jo_ann Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 bo ja ci powiem, ze ta parka razem wyglada wyjatkowo pieknie. a zdjecia jak nic na jakis fotoreportarz sie nadaja -sa swietne!:lol: Quote
weszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ale super - zaprzęg z miniaturek :) Czy już pisałam jak ci zazdroszczę Elmo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:??? Tiaaa wiele razy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to taka czuła i uprzejmo-budująca zazdrość ;) PS. jo_ann a Ty masz swojego średniaczka??? Quote
jo_ann Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 nie mam:) planowany odbior-dokladnie za tydzien. jak sie tylko spotkamy to nie omieszkam podzielic sie moim szczesciem na dogo!:multi: Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jo_ann napisał(a):bo ja ci powiem, ze ta parka razem wyglada wyjatkowo pieknie. a zdjecia jak nic na jakis fotoreportarz sie nadaja -sa swietne!:lol: haha mnie też się szalenie podoba jak razem śmigają, ale domek który na niego czeka jest naprawdę fantastyczny i jest opcja, że jak będzie już wiadomo jakie miniaturki są w schronie w Łodzi, to może pan, który weźmie Elma, przygarnie dla niego towarzyszkę - jest zdecydowany na sterylizację więc pozostaje nam tylko trzymać :kciuki: weszka napisał(a):Ale super - zaprzęg z miniaturek :) Czy już pisałam jak ci zazdroszczę Elmo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:??? Tiaaa wiele razy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to taka czuła i uprzejmo-budująca zazdrość ;) pisałaś pisałaś :eviltong: Quote
weszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 O to chwalić tego wspaniałego Pana!!! Takich ludzi nam trzeba! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
wanda szostek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Zdjęcia piękne, ale sterylizację lepiej zrobić przed adopcją. Quote
Recommended Posts