Elkisz Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No,no:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . Co to fryzjer moze zrobic z psa...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 no dokładnie...:crazyeye: już ma domek zaklepany? Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Helga_psiaki napisał(a):no dokładnie...:crazyeye: już ma domek zaklepany? raczej tak, ale czekamy jeszcze na info od ew. właścicieli - no i ja cały czas myślę, żeby udało się te pozostałe trzy miniki z Łodzi wyciągnąć "przy okazji" Elma czy ktoś może mi powiedzieć jakie informacje są zakodowane w chipie? i czy przy zmianie właściciela można te dane tam wymienić???? :oops: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 malawaszka napisał(a):raczej tak, ale czekamy jeszcze na info od ew. właścicieli - no i ja cały czas myślę, żeby udało się te pozostałe trzy miniki z Łodzi wyciągnąć "przy okazji" Elma czy ktoś może mi powiedzieć jakie informacje są zakodowane w chipie? i czy przy zmianie właściciela można te dane tam wymienić???? :oops: adres, nazwisko wlasciciela, imie psa, numer chipa, plec, rasa....mozna zmienic Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 dealer napisał(a):adres, nazwisko wlasciciela, imie psa, numer chipa, plec, rasa....mozna zmienic kurcze - noo Łodzianki - to jakie on ma imię na chipie???? wiadomo coś? Quote
Helga&Ares Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 śliczna mordenka sie zrobila po tej metamorfozie...:cool3: Cudo! Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 byłam z Elmo u weterynarza - waży prawie 6 kg, ma około 2 lata i jutro się odrobaczamy :cool1: haha jest panikarzem identycznym jak moja Luna :evil_lol: Quote
Moriaaa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 malawaszka napisał(a):kurcze - noo Łodzianki - to jakie on ma imię na chipie???? wiadomo coś? To jest czip schroniskowy..czyli Elmo już dwa razy był w schronie...teraz i wcześniej kiedy został zabrany z niego przez swoich tamtejszych właścicieli. W bazie czipów schroniskowych raczej nie ma imienia..są dane właściciela i orientacyjny wiek. Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 aaahaaaa to ja bym wolała, żeby oni się nie odezwali :shake::shake::shake: i co znowu za rok takiego zaniedbanego znajdzie ktoś????? :angryy: Quote
Moriaaa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja też bym wolała...ale niestety procedury są takie jakie są:( Quote
weszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Elmo jest wspaniały :loveu: :loveu: :loveu: Te uszyska i błysk diabli w oczętach :diabloti: Oczywiście cudownie się przepoczwarzył z filco-kudła w sznaucera! Malawaszko ależ ci go zazdroszczę :cool3: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 weszka napisał(a): Malawaszko ależ ci go zazdroszczę :cool3: :evil_lol: ja go zazdroszczę przyszłemu Pańciowi :oops: wtatara napisał(a):jest śliczny, a gdzie on teraz jest w tej chwili w Dąbrowie Górniczej, ale za parę godzin wracamy na wieś 25 km od Dąbrowy :lol: Quote
Kasia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Malawaszko, dostałam 2 kolejne zapytania o psiaka. Jeśli Elmo ma zaklepany ten domek o którym myślę, to może warto tym pozostałym chętnym pokazać inne sznaucerki? :lol: Gdzie mam dać Ci dane tych domków i ich pytania? Tu czy wysłać na PW? Quote
weszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 fidelek2 w schronie w Kaliszu jest psiaczek sznaucerek mini podobny do Elmo - może jego by podesłać...? No i baaardzo czekamy na fotki pozostałych 3 miniaturek z łódzkiego schronu. Quote
Kasia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Weszko, mogę zrobić mu allegro :lol: Czy on ma jakis watek? Quote
weszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nie ma osobnego wątku - prześlę ci namiary na pw - jest też tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13364&page=24 Co do allegro musiałabyś zapytać Bonsai - ale pewnie nie zaszkodzi. Quote
asiamm Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='fidelek2']Malawaszko, dostałam 2 kolejne zapytania o psiaka. Jeśli Elmo ma zaklepany ten domek o którym myślę, to może warto tym pozostałym chętnym pokazać inne sznaucerki? :lol: Gdzie mam dać Ci dane tych domków i ich pytania? Tu czy wysłać na PW? W sochaczewskim Azorku jest też taki brodatek [quote name='asiamm'] i takiego sznaucera średniego mamy: Quote
weszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 asiamm nie dobijaj mnie kolejnymi bidami :( to jest niekończąca się tragedia :( Elmo obyś już nie zaznał nigdy schronu!!! Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 malawaszka napisał(a):aaahaaaa to ja bym wolała, żeby oni się nie odezwali :shake::shake::shake: i co znowu za rok takiego zaniedbanego znajdzie ktoś????? :angryy: Właśnie !! Bo te jego filce nie powstały w miesiąc ani w dwa!! Pamiętam jak TZ zebrał niufke z drogi. Miała około 2 lat i przy jednym uchu filce ważyły 2 kg !! Czyli nie była czesana całe zycie!! Postanowiłam wtedy nie szukać właściciela bo stwierdziłam że nawet jeżeli takowy jest to nie zasługuje na psa...Teraz niunia jest zawsze czysta, wyczesana i KOCHANA! Quote
elfrida Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Pysiu!jestem tego samego zdania,jak pewnie wszyscy zagladajacy do Elmusia! Malawaszko!!!,chyle czola i skladam poklony:lol:.Brak mi slow!!! Elmo wyglada jak szczeniaczek z tymi niewinnymi oczkami:loveu: Dziewczyny,bede jutro w schronisku,wiec moge porobic zdjecia psiakom o ile nikt ich jeszcze nie porobi i wstawic do wgladu!l:roll: Quote
weszka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 elfrida bardzo czekamy na zdjęcia tych 3 pozostałych w schronie miniaturek. Zrób jeśli możesz i wstaw może nie tu żeby nie śmiecić ale na wątek sznaucerów w schroniskach - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13364 A co dzisiaj u Elmo??? Szaleje po łąkach??? Quote
malawaszka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 hej hej - jestem na chwilkę :lol: Elmo ma się świetnie :loveu: ojjj będę ryczeć jak będę go oddawać buuuu jest cudny i wpatrzony we mnie jak w obrazek :loveu: Dziś odrobaczyłam go i zakropiłam advantixem. Nockę spędziliśmy w łóżku we troje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jestem w szoku, że Luna zgodziła się na to, żeby Elmo spał z nami :crazyeye: Dzisiejszy dzień Elmo spędził ze mną i Luną w terenie :lol: ojjj musiał się chłopak sporo dziś nauczyć podpatrując Lunę - ale jest super inteligentny i bardzo szybko łapał jak należy się poruszać po łanach zbóż albo po mega zarośniętych łąkach :cool1: świetnie to pewnie wyglądało z daleka - jak była wcześniej w zbożu ścieżynka to psy biegły przodem, a jak ścieżynki nie było to ja przodem a psy gęsiego za mną :lol::lol::lol: Teraz Elmo śpi jak zabity, a niedługo jedziemy na wieś spać :p Buziaki od Elma dla cioteczek :loveu: Elfrida - tak tak czekamy na fotki psiaków pozostałych Quote
żuraw Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a ja miałam przygarnąć suńkę miniaturkę z Elbląga i aniknęła!! :(. Jak wiecie coś o suczce sznaucerkowej malutkiej to proszę o informację Quote
Recommended Posts