asiamm Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Elfrida, wreszcie przybyłam na wątek :) [quote name='Jowita Poznań']...czuje ze niedlugo domki beda sie bic :D ależ to żaden problem, mamy w Azorku podobnego :cool3: Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Karilka gdzieś tu na watku nazwała Go Mapetem i tak też napisałam w aukcji...pasuje to do Niego. Skleciłam takie cuś...;) http://www.allegro.pl/item208864503_mix_sznaucera_i_pona_nie_ma_domu_nie_ma_nic.html Jakby coś trzeba było zmienić to piszcie. Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Elrida napisz w tytule wątku, że to mix sznaucera czy też PONa... Quote
Karilka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Sznaucerek!:cool3: Żaden PON!:mad: Patrzcie np.: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=he&nr=8 A Mapet bo to taki ...Mapet... Znajduje się on na ulicy młynarskiej <bałuty>. Quote
Karilka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Bardzo ładne allegro! Tylko nie wiem czemu wpychasz tego PONA na siłe jak on PONEM za chiny ludowe nie jest:roll:...Nie to umaszczenie, inna budowa ciała, ogon, wyraz pyszczka, łapki, sierść...Tylko tyle że to kudłacz szaro - bury:evil_lol: Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja się znam tyle co wyczytałam tu na wątku i tyle też wpisałam, ale...już poprawiłam :lol: nic na siłę nie wpycham.... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=208864503 Quote
Karilka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Hehe...pojechałam po rajtach:P:P !!! No bo wiesz...sznaucer to sznaucera jak jest sznaucer z ponkiem to juz ludzie tak myślę po pierwsze: co to jest pon...a potem ''kundel''... i paszła:angryy: Quote
elfrida Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Dziewczyny dziekuje!a w szczegolnosci dziekuje Fidelko!:angel:.Dzisiaj mialam smutny dzien......i na dodatek dowiedzialam sie od sasiadki.z ktora opiekujemy sie psinka,ze sasiad w rozmowie z nia stwierdzil,ze trzeba zadzwonic do schroniska poniewaz jego pies(bokser) boji sie Mapeta.....jak wracalm wieczorem do domu to Psinki nie widzialam:angryy:.Jesli jutro Go nie zobacze to w niedziele wybiore sie do schronu:roll:a sasiad bedzie mial przerabnane!!!!!!!! Quote
elfrida Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Mapeta nie ma!!!o 10 bede dzwonila do schroniska,zeby sie dowiedziec,czy ktos wczoraj przywozil takiego psiaka.Normalnie szlag mnie trafil :angryy:.Jesli bedzie to trzeba Psinke jak najszybciej stamtad wyciagnac...no chyba,ze ktos sie w nim zdazyl juz zakochac i pojechal do nowego domku...w co watpie :roll:.Sasiadka zaciagnela jezyka u Pani dozorczyni i sie okazalo.ze Mapet blakal sie juz po okolicy ze 2 miesiace,dokarmiany przez ludzi.. Quote
Jowita Poznań Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 to trzymam kciuki zeby sie odnalazl, on tam zniknie w schronie, przepelnienie, psy sa zagryzane... Quote
elfrida Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Dzwonilam i niestety chyba Mapecika nie ma w spisie,choc jest jeszcze szansa,ze zostalo podane bledne okreslenie rasy i stad jego teoretyczny brak :angryy: .Jutro wybieramy sie do schronu,wiec bedziemy Go szukac :roll:.Kurcze,zeby tylko byl!!! to wyjdziemy troche na prosta!!! Quote
Kasia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Mi chodzą gorsze myśli po głowie...skoro KOMUŚ przeszkadzał to TEN ktoś mógł się Go pozbyć w inny sposób...:-( Elfrida, jak juz będziesz cos wiedziała to daj szybciutko znać bo nie wiem co z ogłoszeniem na allegro zrobić... Quote
elfrida Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 fidelek2 napisał(a):Mi chodzą gorsze myśli po głowie...skoro KOMUŚ przeszkadzał to TEN ktoś mógł się Go pozbyć w inny sposób...:-( Elfrida, jak juz będziesz cos wiedziała to daj szybciutko znać bo nie wiem co z ogłoszeniem na allegro zrobić... Nie chcialam o tym pisac ale pomyslalam o tym samym :-(.Poczekajmy do jutra..jutro sie wszystko wyjasni :roll:.Jak juz tylko bede wiedziala to oczywiscie dam znac!!!Zeby tylko BYL..... Quote
Kar0la Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 O kurcze dopiero przeczytałam. Zapytam Julii czy taki psiak był przyjęty do schronu. Ona powinna być najlepiej zorientowana. Quote
elfrida Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Karolciu dziekuje!co prawda dzwonilam ale w sumie niczego sie nie dowiedzialam...no poza tym,ze nie ma takiego Psiaka :-( Quote
Kar0la Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Julia napisała, że wczoraj lub dzisiaj trafił do schronu mix sznaucera, pieprz z solą, mały z chipem. Julii nie było w schronie więc go nie widziała, wie tylko, że taki pies by przywieziony. Możliwe, że to on. Schronisko próbuje się skontaktować z właścicielem. Tak czy owak jak ktoś będzie w schronie to niech go porówna z psem ze zdjęcia. Quote
elfrida Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 cholera juz nie zdaze pojechac i sprawdzic..dzis tylko do 14 :angryy:.ale jutro na bank!Jeszcze raz dziekuje!!! Quote
elfrida Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Dziewczyny!!!a co ,jesli sie okaze ze to Mapecik i proby zlapania kontaktu z wlascicielami sie nie powiodly..a tak swoja droga ktory wlasciciel nie szuka swojego pieska :angryy: choc zakladajac hipoteze,ze jakis troll Go ukradl,zeby Go sprzedac i po nieudanej probie zostal wyrzucony moze jeszcze sie wlasciciel znajdzie :roll: ??? Dzisiaj sie wszystko wyjasni.... Quote
Jowita Poznań Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Mam nadzieje iz dzis sie wyjasni... dla dobra Mapeta. Quote
gatara Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Dziewczyny, Elfrida właśnie do mnie dzwoniła z wieściami :). Ten piesek w schronie to Mapet :). Elfrida napisze więcej jak wróci.... Quote
Kar0la Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Z jednej strony to dobrze, że to Mapet. Przynajmniej wiadomo co się z nim stało. Pies ma chipa, wiec jest i adres właściciela. Jeśli pies błakał się od dwóch miesięcy to może na poczatku właściciel go szukał, ale potem odpuścił. Chyba trzeba czekać na dezycję właściela psa. Quote
elfrida Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Kar0la napisał(a):Z jednej strony to dobrze, że to Mapet. Przynajmniej wiadomo co się z nim stało. Pies ma chipa, wiec jest i adres właściciela. Jeśli pies błakał się od dwóch miesięcy to może na poczatku właściciel go szukał, ale potem odpuścił. Chyba trzeba czekać na dezycję właściela psa. No wlasciwie z tym chipem to nie chodzilo chyba o Mapecika,ale juz wiemy,ze na razie nic gorszego Go nie spotka!!!Siedzi bidulek z 1 funflem w boksie i wyczekuje Swojego Duzego:-(.Jest mlodym pieskiem,co widac po Jego sniezno-bialych,zdrowych i slicznych zabkach!Odezwala sie do mnie Asia,ktora wypatrzyla Mapecika na allegro....i czekam na odpowiedz..Tak bardzo prosil,zeby Go zabrac z tego paskudnego miejsca...az serce sie krajalo:-( Mapeciku hop,hop po najwspanialszy domek pod Sloncem!!! :loveu: Quote
Recommended Posts