Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elfrida, wreszcie przybyłam na wątek :)

[quote name='Jowita Poznań']...czuje ze niedlugo domki beda sie bic :D
ależ to żaden problem, mamy w Azorku podobnego :cool3:

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo ładne allegro! Tylko nie wiem czemu wpychasz tego PONA na siłe jak on PONEM za chiny ludowe nie jest:roll:...Nie to umaszczenie, inna budowa ciała, ogon, wyraz pyszczka, łapki, sierść...Tylko tyle że to kudłacz szaro - bury:evil_lol:

Posted

Hehe...pojechałam po rajtach:P:P !!!
No bo wiesz...sznaucer to sznaucera jak jest sznaucer z ponkiem to juz ludzie tak myślę po pierwsze: co to jest pon...a potem ''kundel''... i paszła:angryy:

Posted

Dziewczyny dziekuje!a w szczegolnosci dziekuje Fidelko!:angel:.Dzisiaj mialam smutny dzien......i na dodatek dowiedzialam sie od sasiadki.z ktora opiekujemy sie psinka,ze sasiad w rozmowie z nia stwierdzil,ze trzeba zadzwonic do schroniska poniewaz jego pies(bokser) boji sie Mapeta.....jak wracalm wieczorem do domu to Psinki nie widzialam:angryy:.Jesli jutro Go nie zobacze to w niedziele wybiore sie do schronu:roll:a sasiad bedzie mial przerabnane!!!!!!!!

Posted

Mapeta nie ma!!!o 10 bede dzwonila do schroniska,zeby sie dowiedziec,czy ktos wczoraj przywozil takiego psiaka.Normalnie szlag mnie trafil :angryy:.Jesli bedzie to trzeba Psinke jak najszybciej stamtad wyciagnac...no chyba,ze ktos sie w nim zdazyl juz zakochac i pojechal do nowego domku...w co watpie :roll:.Sasiadka zaciagnela jezyka u Pani dozorczyni i sie okazalo.ze Mapet blakal sie juz po okolicy ze 2 miesiace,dokarmiany przez ludzi..

Posted

Dzwonilam i niestety chyba Mapecika nie ma w spisie,choc jest jeszcze szansa,ze zostalo podane bledne okreslenie rasy i stad jego teoretyczny brak :angryy: .Jutro wybieramy sie do schronu,wiec bedziemy Go szukac :roll:.Kurcze,zeby tylko byl!!! to wyjdziemy troche na prosta!!!

Posted

Mi chodzą gorsze myśli po głowie...skoro KOMUŚ przeszkadzał to TEN ktoś mógł się Go pozbyć w inny sposób...:-(

Elfrida, jak juz będziesz cos wiedziała to daj szybciutko znać bo nie wiem co z ogłoszeniem na allegro zrobić...

Posted

fidelek2 napisał(a):
Mi chodzą gorsze myśli po głowie...skoro KOMUŚ przeszkadzał to TEN ktoś mógł się Go pozbyć w inny sposób...:-(

Elfrida, jak juz będziesz cos wiedziała to daj szybciutko znać bo nie wiem co z ogłoszeniem na allegro zrobić...

Nie chcialam o tym pisac ale pomyslalam o tym samym :-(.Poczekajmy do jutra..jutro sie wszystko wyjasni :roll:.Jak juz tylko bede wiedziala to oczywiscie dam znac!!!Zeby tylko BYL.....

Posted

Julia napisała, że wczoraj lub dzisiaj trafił do schronu mix sznaucera, pieprz z solą, mały z chipem. Julii nie było w schronie więc go nie widziała, wie tylko, że taki pies by przywieziony. Możliwe, że to on. Schronisko próbuje się skontaktować z właścicielem.
Tak czy owak jak ktoś będzie w schronie to niech go porówna z psem ze zdjęcia.

Posted

Dziewczyny!!!a co ,jesli sie okaze ze to Mapecik i proby zlapania kontaktu z wlascicielami sie nie powiodly..a tak swoja droga ktory wlasciciel nie szuka swojego pieska :angryy: choc zakladajac hipoteze,ze jakis troll Go ukradl,zeby Go sprzedac i po nieudanej probie zostal wyrzucony moze jeszcze sie wlasciciel znajdzie :roll: ???
Dzisiaj sie wszystko wyjasni....

Posted

Z jednej strony to dobrze, że to Mapet. Przynajmniej wiadomo co się z nim stało. Pies ma chipa, wiec jest i adres właściciela. Jeśli pies błakał się od dwóch miesięcy to może na poczatku właściciel go szukał, ale potem odpuścił.
Chyba trzeba czekać na dezycję właściela psa.

Posted

Kar0la napisał(a):
Z jednej strony to dobrze, że to Mapet. Przynajmniej wiadomo co się z nim stało. Pies ma chipa, wiec jest i adres właściciela. Jeśli pies błakał się od dwóch miesięcy to może na poczatku właściciel go szukał, ale potem odpuścił.
Chyba trzeba czekać na dezycję właściela psa.

No wlasciwie z tym chipem to nie chodzilo chyba o Mapecika,ale juz wiemy,ze na razie nic gorszego Go nie spotka!!!Siedzi bidulek z 1 funflem w boksie i wyczekuje Swojego Duzego:-(.Jest mlodym pieskiem,co widac po Jego sniezno-bialych,zdrowych i slicznych zabkach!Odezwala sie do mnie Asia,ktora wypatrzyla Mapecika na allegro....i czekam na odpowiedz..Tak bardzo prosil,zeby Go zabrac z tego paskudnego miejsca...az serce sie krajalo:-(
Mapeciku hop,hop po najwspanialszy domek pod Sloncem!!! :loveu: