weszka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Maupa4 napisał(a):Moderator znalazł ... moderator przenosi do "właściwego" działu. ;) Doooobry moderator :loveu: Quote
elfrida Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Jowita Poznań napisał(a):bardzo dobry :loveu: :diabloti: Czyli znowu zostalam wyreczona :evil_lol: :oops:.nawet sie nie tlumacze :cool1: Tak nie na temat,ale w przyszlym tygodniu chyba jednak zaloze watek temu mlodemu huskiemu...bezimiennemu jeszcze...domek sie wykrecil :-( A o zdjecia Elmusia tez bardzo prosze!!!tzn o wieeeecej zdjec:lol: Quote
Kar0la Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Elmo wygląda teraz jak szczeniaczek.:loveu::loveu::loveu: Elfrida tutaj szukają huskiego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75208. Trochę daleko, ale może akurat... Quote
elfrida Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Kar0la napisał(a):Elmo wygląda teraz jak szczeniaczek.:loveu::loveu::loveu: Elfrida tutaj szukają huskiego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75208. Trochę daleko, ale może akurat... Karola!dziekuje....juz sie wpisalam;) Quote
malawaszka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 czasem jestem tylko zwykłym szarym ogonem :evil_lol: czesto tracę głowę :-o:lol: ale to dlatego że mój stan posiadania od niedawna zmienił się diametralnie!!!! posiadam nawet własną Panią Ośmiornicę :crazyeye::multi: własne fresbee :loveu: tylko musimy się razem z Pańciem nauczyć - On rzucać ja łapać, ale zabawa i tak jest przednia :p noo ale żeby nie było za kolorowo to wycieranie łap też jest :mad::lol: obraziłem się :obrazic: no dooobra - żarcik to był :loveu: Quote
elfrida Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Alez On jest cuuudny :loveu:...no sama rozkosz,w czystej postaci :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 śliczny fotoreportaż:loveu: nie ma to jak pies szczęśliwy a moje pies ma identyczną ośmiornicę:diabloti: Quote
Pysia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 http://img299.imageshack.us/img299/2300/elmo0041kg3.jpg Elmo z osmiornicą :loveu: :multi: Ten mały szkrab pewnie jest zachwycony ze nareszci ma pana :multi: :loveu: Quote
taki_sobie_ktoś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Helga_psiaki napisał(a):śliczny fotoreportaż:loveu: nie ma to jak pies szczęśliwy a moje pies ma identyczną ośmiornicę:diabloti: Tylko, że Elmowa już dziś wygląda jakby miała ze sto lat ;) Ta twoja psinka to średniaczek/średniaczka? Quote
Helga&Ares Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 to miniaturka, Aresik się wabi on mą tą ośmiornicę już dosyć długo, a wygląda ciągle jak nowa;);) Quote
malawaszka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ups przepraszam - zapomniałam tu informować :oops: Elmiś ma się świetnie, przysparza swojemu Pańciowi trochę kłopotów bo jest małym szwędaczem i czasem się wymykał poza ogrodzenie, ale problem został rozwiązany - ogrodzenie uszczelnione - przyznam że jestem pełna podziwu dla cierpliwości Elmisiowego Pańcia - najpierw drewniane ogrodzenie zostało otoczone siatką, a jak to nie pomogło na dole bo łobuz znajdował wyjścia i podkopy to Jego Pan własnoręcznie taczkami rozsypuje dookoła 10 ton tłucznia :crazyeye: :mdleje: Elmiś teraz wygląda tak :loveu::loveu::loveu: no i muszę Wam zacytować kawałek maila bo to jest potwierdzenie jak wspaniale trafił Elmo :loveu::multi: Korzystając z pięknej pogody, Elmiś spędza całe dni w ogrodzie, chyba że ja gdzieś na parę godzin wyjeżdżam (raz na parę dni), no i w nocy. W dzień czasami już ma dość i przychodzi. Ponieważ drzwi zamykam ze względu na myszy, a Elmiś ani nie szczeka, nie piszczy i nie drapie w drzwi, zamontowałem przed drzwiami czujnik ruchu ruchu z antenką połączony z bezprzewodowym dzwonkiem na biurku. W ten sposób Elmiś "dzwoni", kiedy chce przyjść do domu. Jak widać narazie radzimy sobie z wszystkimi problemikami :smile: Nadal ma niespożyte siły, chyba ma napęd atomowy, albo coś w tym stylu ;-) Ale od wieczora do rana jest cichutki i spokojny jak aniołeczek :smile: Dopiero po wyjściu na zewnątrz wyrastają mu trzy pary rogów ;-) Elmo ma swój własny dzwonek do drzwi :multi::loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 no nie mogę, własny dzownek :multi: Ależ mu się poszczęściło, a jaki piękny jest :loveu: Quote
Pysia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Elmuś :multi: Pamiętasz chłopcze tą ciotke z czarnymi futrami? A Zmoreczke? Chyba uż nie:shake: Ale to super bo to znaczy że jest Ci wspaniale :loveu::multi: Ale Elmuś się zaokrąglił :crazyeye::loveu: A taki szczypior był :crazyeye: Quote
malawaszka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Elmo został piłkarzem :loveu::multi: Quote
malawaszka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 świeże Elmisiowe newsy :razz: i foteczki :loveu: Ostatnio jedną z ulubionych zabawek Elmisia są stare plastikowe doniczki od sadzonek. I ma dwa dość rozrywkowe zwyczaje. Na przejeżdżające wzduż płotu samochody lub rowery "poluje" w ten sposób, że usłyszawszy, że coś jedzie z lewej strony, pędzi na prawy koniec działki i tam czeka aż obiekt dojedzie, obszczekuje go i dzikim pędem wraca w okolice "bazy" (ławeczka, przy której na ogół są zgromadzone jego zabaweczki i patyki, no i czasami ja tam siedzę), po czym natychmiast musi coś złapać w zęby (coś jakby w zastępstwie tego, którego zamierzał rozszarpać przy płocie, ale się nie udało). Druga to absolutnie filmowe hamowanie, jak z kreskówek Disneya. Na działce a czasem także na spacerach biega w okolicach rekordu świata na setkę i zdarza się, że zwróci jego uwagżę coś, co wymaga zmiany kierunku biegu. Ponieważ drogi są piaszczyste, ślady "hamowania" są bardzo widoczne a hamowanie do złudzenia przypomina disneyowskie kreskówki. W razie czego policja nie miałaby problemu z ustaleniem, czy hamował ;) Pozdrawiamy i nowa brama - specjalnie dla (a właściwie przez :lol:) Elma uciekiniera, widać też siatkę i kamienie zabezpieczające ;) Quote
malawaszka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Elmo zaginął pomocy :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9151216#post9151216 Quote
Recommended Posts