Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:razz:dopiero dopchałam się do kompka .....................
cytuje posta Malawaszki

No mały już ogolony...powiedzmy zero agresji;) chociaż panikowałprzy maszynce.Uszy mu sterczą jak radary!Można mu grzebać w misce przy jedzeniu! A Luna go dalej opieprza:)

To tyle:p

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro cioteczka obiecała fotki Elmo-bo właśnie tak został ostatecznie ochszczony :loveu: No i podobno już nawet jakieś domeczki się pojawiają na horyzoncie...ale czekamy na koniec kwarantanny, bo psiak ma czipa i został wysłany list do właściciela.

Posted

To może jednak się okaże że wróci do właściciela...? A nawet jeśli z pewnością szybko trafi do super domku.
Ależ musi teraz wyglądać superowo :)

Posted

Moriaaa napisał(a):
:)
Przy okazji wyciągania ze schronu Mapeta, dowiedziałam sie że są jeszcze 3 miniaturki...

Moriaa koniecznie porób fotki - Elmo jest jeden a zainteresowanych jest kilka osób - może uda się "za jednym zamachem" ulokować w domkach więcej miników :razz:

Elmo jest cudowny!!!!! Moriaa mówiła, że szczekał u niej na klatce - u mnie mimo, że moja Luna się jak zwykle darła on nie - ale to może dlatego, że był w szoku bo dziś pierwszy raz jesteśmy w mieście.

Musicie mi wybaczyć, ale teraz lecę położyć spać siostrzenicę i jak tylko ją spacyfikuję to obrobię fotki i napiszę coś więcej - powiem jedno kocham tego psiaka jak nie wiem co :loveu: po ogoleniu została z niego 1/3 tego co było - jest dwa razy chudszy od mojej Luny - ona przy nim teraz jak tłusta parówa wygląda :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Moriaa koniecznie porób fotki - Elmo jest jeden a zainteresowanych jest kilka osób - może uda się "za jednym zamachem" ulokować w domkach więcej miników :razz:

Elmo jest cudowny!!!!! Moriaa mówiła, że szczekał u niej na klatce - u mnie mimo, że moja Luna się jak zwykle darła on nie - ale to może dlatego, że był w szoku bo dziś pierwszy raz jesteśmy w mieście.

Musicie mi wybaczyć, ale teraz lecę położyć spać siostrzenicę i jak tylko ją spacyfikuję to obrobię fotki i napiszę coś więcej - powiem jedno kocham tego psiaka jak nie wiem co :loveu: po ogoleniu została z niego 1/3 tego co było - jest dwa razy chudszy od mojej Luny - ona przy nim teraz jak tłusta parówa wygląda :evil_lol:

super wiesci:multi: to czekamy na foty pieknisia:p

Posted

od razu proszę nie patrzcie na "wnętrza" bo to dom niewykończony na wsi :lol:

taki przyjechałem

gorącooo w tym korzuchu

tyle ze mnie zdjęła - mówi, że 2/3 mnie ubyło :hmmmm:

bleeee śmierdzące filcowe ubranie :shake:

tak się rozbierałem

trochę panikowałem, bo nie znałem maszynki, a od nożyczek to się tylko odciski porobiły...zresztą przy nożyczkach też panikowałem - w końcu jestem sznaucerem :diabloti:

chwilę sobie z tym pochodziłem bo wpadałem w chisterię jak mi próbowała to obciąć :oops:

iiii tadaaammmm :multi: oto jestem!!!

która to chciała ze mnie zrobić PONa?? :evil_lol:

grzecznie czekam na michę

mmniiiaaammm

dooobree było, ale co za dużo ryżu to zostawiłem bo to niezdrowo :evil_lol:

Posted

obserwacje na gorąco - Elmo jest żywo zainteresowany kotami, ale tylko leci zobaczyć co i jak i wraca - nie wrzeszczy na nie, ani nie próbuje atakować :multi:

noo obcięci i pojedzeni ruszamy na spacer :multi: Elmo od razu zmienił sposób poruszania się - rozbrykał się, już nic go nie ciągnęło za skórę, bo te folce strasznie musiały mu dokuczać - w wielu miejscach miał strasznie ponaciągane włoski - zwłaszcza na brzuchu, a tam najbardziej panikował - ma coś wspólnego z Luną :mad:

noo chodźmy już szybciejjj

wespół w zespół z Luną

gruba i chudy :evil_lol:

i klasyczny karpik :lol:

biegaaamyyy

Posted

No...sznaucerek jak się patrzy:) CUDOOOO!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

A co do szczekania...małp jednen jednak wiedział że mam z sąsiadami na bakier, to jeszcze oliwy do ognia musiał dolać tym swoim darciem mordki...a tu się okazuje że u cioteczki Malawaszki ciche to takie, pokorne, kochane...a ja po jego akcji przy wyjściu na spacerek, czekałam co mi tam sąsiedzi na drzwiach znowu przywieszą:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Moriaaa']Trzeba gluta na METAMORFOZY wrzucić:)

Cudaczek...niech się lepiej nie rozszczekuje bo szczek ma...że tak powiem delikatnie..dość potężny ;)

ano ma szczek sznaucerkowy typowo :evil_lol: razem z Luną obszczekali mi sąsiada na wsi więc miałam okazję słyszeć :lol:

no i nie wiem w końcu jak z tymi kotami - przed chwilą Elmo pognał kota mi w domu ale nie wiem czy coś złego chciał zrobić bo te kocice są cholernie bojowe i we dwie ruszyły na Elma - ja spanikowałam bo się ich boję bo kiedyś taką akcję zrobiły na Lunę i po tym mam bliznę na nodze :angryy: więc wolałam nie ryzykować i szybko Elma za fraki a kotom zamknełam drzwi przed nosem :mad:

jako sznaucer z krwi i kości kocham patykiii

Posted

nie jest wyższy - jest wielkości Luny czyli około 34 cm, a co do wieku - pisałam już że ciężko powiedzieć, ale wg mnie około 3 lata będzie miał - nie więcej bo wcześniej chyba nie zdarzały się sznaucery z ogonkami